- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
Adetliyken git canım hormon tahlili falan yapıyorlar cunki adetli olman lazım onun için de hayırlısı bklm söküldü mu adetinEvet gideceğim ben de ama ne zaman gitsem bilemedim.adetin bitmesini mi beklesem?
7 .ayimizdi bu
Spirali cikarttirdigimda doktora sormuştum olmazsa ne zaman geleyim diye 3 ay sonra demişti.bana erken geldi 6 ay sonra giderim diye düşündum.araya da tatil filan girince kaldi
Sökülmedi canım simdilikAdetliyken git canım hormon tahlili falan yapıyorlar cunki adetli olman lazım onun için de hayırlısı bklm söküldü mu adetin
Benim söküldü tahmin ettiğim gibi hayırlısı olsun bugün sokulmezse bi umut olabilir senin içinSökülmedi canım simdilik
Reglin 3.günü git canım benceIyi akşamlar kızlar size bisey danışcam cevaplarsanız sevinirim benm bat 20 ağustostu aslında ama bugun sabahtan adet belirtilerim vardı nitekim akşam üzeri leke geldi bi iki kere hala da sökülmedi yarına buyuk ihtimal devami gelir ben doktora gitmeyi düşünüyorum artk yarın sokulurse direkt gideyim mi adetin 3. Gününü beklryim mi sizce de
Hayırlısı olsun canım ikimiz için deBenim söküldü tahmin ettiğim gibi hayırlısı olsun bugün sokulmezse bi umut olabilir senin için
İlk gebelik ise normal tabiiKızlar merhaba. 18+1 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hissedemedim henüz. Sadece arada sırada pıt pıt diye bişeyler hissettim. Normal mi sizce
Normal canım bende 21.haftadayım çok şükür daha 1- 2 haftadır hareketlerini hissediyorum oda zaten anlık oluyor böyle göz seyrimesi gibi bişey, ama çok güzel bir duygu tekme bile attı bu hafta prensimKızlar merhaba. 18+1 günlük hamileyim. Bebeğimin hareketlerini hissedemedim henüz. Sadece arada sırada pıt pıt diye bişeyler hissettim. Normal mi sizce
Kuzum dua etmem mi hep dualarımdasınız her namazımdan sonra dua ediyorumKızlar selamlar bayadr yoktum ayrılmayın iyi gelir dedim iyi geldi psikolojik olarak ama hamilelik bakımından yine durm aynı malesef gebe değilm buradakiler hatırlar beni en son1609ece gebeliğini öğrenip ondan sonra gitmiştim MaşaAllah kocamn olmşlar bilee H E kuzmmm MaşaAllah snaaa sende kocamn oldun kız oldgnu biliyordum içimden geçmişti dualarınızda unutmayın beni inşallah gelişim ugurlu olr ve gbebe kalrm bu sefer 2020 de anne olmaa şansını kaznrmm hayrlaaa diğer gebelerde kutlyormmm Rabbim tammamınaa erdirsin inşallah
Hayrlisi olsn hocamKızlar benim regl bir gün erken başladı
Normalde yarın olmasi gerekiyordu
Sıkıldım artik
Aşkım kızçemi daha bugün gördüm, asık suratlıKızlar selammmm nasılsınız ? Bebekleriniz nasıl ? Gebelikleriniz rahat geçiyordur inşallah .. Listeyi düzenliyorumda belki cinsiyeti değişen vardır diye merak ettım .. Etiketliyorum değişen varsa söylersınız
uYKuCu KoaLa - ?
Brrk - KIZ
U Ufukta_bebek - KIZ
leonunannesi - KIZ
1609ece - ERKEK
Morvampir1 - KIZ
merveaydiin - ?
Maria26 - KIZ
YEKTA61 - ?
G gamzeli_bebis - ERKEK
Listeye bak 2 erkek gözüküüyor
Hayır bu kadar kıza damat lazım damaattttt
Ayrintiliya mi gittin canım ?Aşkım kızçemi daha bugün gördüm, asık suratlı
İpek kuuşuuummmmAşkım kızçemi daha bugün gördüm, asık suratlı ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?