- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Kan tahlili yaptırdın mi canım ?Çok sağol canım darısı sana olsun inşallah ardı ardına doğum yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan tahlili yaptırdın mi canım ?Çok sağol canım darısı sana olsun inşallah ardı ardına doğum yapalım
Ay valla bnm de ole yaa. Bide surekli üsutmus gibi mi diyiim agir tasimisim gibi mi diyim degisik bi agri var son 8 10 gundur. Insllh bnm de ondandrHep kendini hissettiriyor iğneleme şeklinde hep yaslanmak istiyorum belim boşluğa gelince uzanma isteği oluyor benim iki kızım var ruyamda görümcem bana bir çocuk doğurmuş veriyordu baktım bundan bende 2 tane var istemiyorum bunu dedim sonra kendim doğurmuşum yuzune baktım koynuma aldım
Bence bekle madem 2.günü git.. hem hormonlara da bakılır..Iyi akşamlar kızlar size bisey danışcam cevaplarsanız sevinirim benm bat 20 ağustostu aslında ama bugun sabahtan adet belirtilerim vardı nitekim akşam üzeri leke geldi bi iki kere hala da sökülmedi yarına buyuk ihtimal devami gelir ben doktora gitmeyi düşünüyorum artk yarın sokulurse direkt gideyim mi adetin 3. Gününü beklryim mi sizce de
Bence bende de yok hayrlisi neyse o olsn ne diyelm. En dogru zmnda gelsnBenim de 20 ama yok sanırım
vala bende bilemdim bklm yarin bi olsun da sokulurse eger birgune randevu alirimBen de gidecegim bu ay .benim de kafam karışık ne zaman gideceğim konusunda
Bklm cnm yarin bi olsun da hayrlisiylaDirek git bence madem niyetlendin bekleme ❤
Şimdi yarın sokulurse bir güne gideyim mi ki bugün aksam üzeri falan bi iki kere leke geldi sadece o da varla yok gibi dikkat etmesem farketmezdmBence bekle madem 2.günü git.. hem hormonlara da bakılır..
Sökülürse salıya gidebilirsin o zaman.. inşallahh gelmiştir bebiş belki de sökülmez:)Şimdi yarın sokulurse bir güne gideyim mi ki bugün aksam üzeri falan bi iki kere leke geldi sadece o da varla yok gibi dikkat etmesem farketmezdm
Tamam cnm yarın gelirse salıya randevu alırım artık bklm nasip saolasin senin nasıl gidiyor hamilelikSökülürse salıya gidebilirsin o zaman.. inşallahh gelmiştir bebiş belki de sökülmez:)
Daha iyiceyim bende canım bulantı halsizlik yordu epey. Şimdi yavaş yavaş acıkmaya başladım.. cumartesi randevu bakalım inşallahh her şey yolunda❤Tamam cnm yarın gelirse salıya randevu alırım artık bklm nasip saolasin senin nasıl gidiyor hamilelik
MasAllah ya Sağlıkl ilerlesin dd bulantı vs olacak kendini hissettiriyor kuzucuk insAllah hersey gonlunuCe olsun cnm hayrkisyla isteyen herkesle beraber bana da nasip etsinDaha iyiceyim bende canım bulantı halsizlik yordu epey. Şimdi yavaş yavaş acıkmaya başladım.. cumartesi randevu bakalım inşallahh her şey yolunda❤
İnşallah sizlerin de haberini art arda alıyoruz az kaldıı❤
Ay hadi İnşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorumAy valla bnm de ole yaa. Bide surekli üsutmus gibi mi diyiim agir tasimisim gibi mi diyim degisik bi agri var son 8 10 gundur. Insllh bnm de ondandr
Insllh cnm iki gune belli olur zatenAy hadi İnşallah inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Aminn inşallah kuzum..MasAllah ya Sağlıkl ilerlesin dd bulantı vs olacak kendini hissettiriyor kuzucuk insAllah hersey gonlunuCe olsun cnm hayrkisyla isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin
Bklm cnm hayrlisi olsun yarin sokulurse sali giderim snrm carsamba müsait değilim cunki saolasinMerhaba kızlar nasılsınız Fit mutlu anne inşallah devamı gelmez canım ama bana 3.gün tahlile gel diyordu. Eliifm hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah darısı da tüm bekleyenlere olsun
Sanırım benim de reglim başlıyorBklm cnm hayrlisi olsun yarin sokulurse sali giderim snrm carsamba müsait değilim cunki saolasin
Hayırlısı olsun canım yapacak bir şey yok Allah tan hersey vardr bi sebebi elbet sen napcan dr falan giidcen miSanırım benim de reglim başlıyor
Lavaboda leke geldi silince :'(
Evet gideceğim ben de ama ne zaman gitsem bilemedim.adetin bitmesini mi beklesem?Hayırlısı olsun canım yapacak bir şey yok Allah tan hersey vardr bi sebebi elbet sen napcan dr falan giidcen mi