Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler icecreamm amin inşallah hepimize sağlıklı olsunnhayalinizle cnm hayırlı olsunrabbim saglikla tamamına erdirsin ins çok cok sevindim
Günaydın kuzuuumGünaydın kızlar ♥
Pardon tünaydın
gece 5 te yatınca böyle oluyo
Aaa hayrli olsn adetn gecikti mi belirtilern var miydiİyi akşamlar Kızlarrr bebişim geliyor ben hamileyiiimm
Geçen hafta Rüyamda gördüm , bu hafta acayip sırt ağrım oldu ve hala devam ediyor kasik bölgesi hafif kramplı migdem de hep baskı var sanki ateşimi her sabah ölçtüm 37.2 den düşmedi adetim 20 sinfe olmam gerekiyor duAaa hayrli olsn adetn gecikti mi belirtilern var miydi
AA bak güzel haberler gelmeye başladıİyi akşamlar Kızlarrr bebişim geliyor ben hamileyiiimm
Çok coook teşekkür ederim canımAA bak güzel haberler gelmeye başladı
Gözün aydın canım çok sevindim
Bu sirt agrisi nasil bisydi cnm biraz detay verr misin. Ben de dun ikizlrim oldgunu gordum ondan onceki gece de bi oglum vardi ruyamda. Tabi kafama taktgim icin buyuk ihtimlleGeçen hafta Rüyamda gördüm , bu hafta acayip sırt ağrım oldu ve hala devam ediyor kasik bölgesi hafif kramplı migdem de hep baskı var sanki ateşimi her sabah ölçtüm 37.2 den düşmedi adetim 20 sinfe olmam gerekiyor du
Yaptinmi test cikar varsa suanBnm de bat 20 si en gec. 19 da olabilir
5 6 gun once yaptm bisy gorundu bi sure sonra gitti buyuk ihtimlle kuruma cizgisiydi . Simdi de adet olana kadr beklicmYaptinmi test cikar varsa suan
Benim de 20 ama yok sanırımBnm de bat 20 si en gec. 19 da olabilir
Hep kendini hissettiriyor iğneleme şeklinde hep yaslanmak istiyorum belim boşluğa gelince uzanma isteği oluyor benim iki kızım var ruyamda görümcem bana bir çocuk doğurmuş veriyordu baktım bundan bende 2 tane var istemiyorum bunu dedim sonra kendim doğurmuşum yuzune baktım koynuma aldımBu sirt agrisi nasil bisydi cnm biraz detay verr misin. Ben de dun ikizlrim oldgunu gordum ondan onceki gece de bi oglum vardi ruyamda. Tabi kafama taktgim icin buyuk ihtimlle
Çok sağol canım darısı sana olsun inşallah ardı ardına doğum yapalım
Ben de gidecegim bu ay .benim de kafam karışık ne zaman gideceğim konusundaIyi akşamlar kızlar size bisey danışcam cevaplarsanız sevinirim benm bat 20 ağustostu aslında ama bugun sabahtan adet belirtilerim vardı nitekim akşam üzeri leke geldi bi iki kere hala da sökülmedi yarına buyuk ihtimal devami gelir ben doktora gitmeyi düşünüyorum artk yarın sokulurse direkt gideyim mi adetin 3. Gününü beklryim mi sizce de
Direk git bence madem niyetlendin beklemeIyi akşamlar kızlar size bisey danışcam cevaplarsanız sevinirim benm bat 20 ağustostu aslında ama bugun sabahtan adet belirtilerim vardı nitekim akşam üzeri leke geldi bi iki kere hala da sökülmedi yarına buyuk ihtimal devami gelir ben doktora gitmeyi düşünüyorum artk yarın sokulurse direkt gideyim mi adetin 3. Gününü beklryim mi sizce de