Ben iyiyim güzelim benim çocuğun şakaları ile uğraşıp duruyorumKızlaaarrr nasılsınız uzun zamandır giremiyorum muhabbetinizi özledim nasıl gidiyor
Güzel anneler bebekleriniz nasıl herşey yolundadır inşallah
Yeni hamile varmııı
G gamzeli_bebisH E dvtb 1609ece F Fatma KTL Lollapollosaa Red Phoenix
Kızlar adı aklıma gelmeyen bi çok arkadşım var hepinize selamlar
Ben iyiyim güzelim benim çocuğun şakaları ile uğraşıp duruyorumçok uslu ama şakacı
Evet canım anne yanıaslında bende park yatak istiyordum yatak odama hemde bi yere götürürken alıp götürürüm diye ama hantal olması hem büyük hem de daha pahalı diye vazgeçtim gibi parkın 2. elini almak istemiyorum ama bu anne yanı olanlar daha pratik 6 aylık olana kadar onun 2. elini kullanabilirim geliyor
Benimki çok hafifti markasını unuttum şimdi ama katlanıyordh zaten küçük çanta oluyordu. Fiyatı da uygundu belki ilerde alırsam yine ondan alırım.aslında bende park yatak istiyordum yatak odama hemde bi yere götürürken alıp götürürüm diye ama hantal olması hem büyük hem de daha pahalı diye vazgeçtim gibi parkın 2. elini almak istemiyorum ama bu anne yanı olanlar daha pratik 6 aylık olana kadar onun 2. elini kullanabilirim geliyor
Olucak canım inşallah dualarımız seninleakışına bıraktım artık nasipte varsa olur yoksa da sessizce sizleri takip ederim artık
Gittik kalp atisini duyduk cok sukurrSyhoya canım naptın merak ettimm?
Kızlaaarrr nasılsınız uzun zamandır giremiyorum muhabbetinizi özledim nasıl gidiyor
Güzel anneler bebekleriniz nasıl herşey yolundadır inşallah
Yeni hamile varmııı
G gamzeli_bebisH E dvtb 1609ece F Fatma KTL Lollapollosaa Red Phoenix
Kızlar adı aklıma gelmeyen bi çok arkadşım var hepinize selamlar
Cnm gozunaydin çok sevindim ve çok güldümGittik kalp atisini duyduk cok sukurrkese ayni fasulye gibiydi doktora cinsiyetle olan iliskisini sordum adam gulmekten olcekti
Fatma dersini çalışırken odaklanmazsin belki gelir minnosMerhaba cnmiiym cok sukur sen nasilsin. Napiosn?
Reglm yeni bitiyor. Halâ gel gitlerim var.kpss sonucumu bekleyip ona gore mi karar verim bebise yoksa amaan olursa olsn mu diorm. Akisina birakicm galiba
Olur mu olur vallaFatma dersini çalışırken odaklanmazsin belki gelir minnos
Hakkında hayırlı olanı versin rabbim ins cnmOlur mu olur vallaagustosun sonunda aciklancak sonuclar . Tam da bat haftama denk gelio. O zmna kadr kafaya gore takilirim. Sonucum iiyse bebis calismasina full dewam ii deilse de sene sonunda baslarim
Saol cnm hepimize insllhHakkında hayırlı olanı versin rabbim ins cnm
Gözün aydın canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin❤ onların ağzını açık bırakmakta üstümüze yookGittik kalp atisini duyduk cok sukurrkese ayni fasulye gibiydi doktora cinsiyetle olan iliskisini sordum adam gulmekten olcekti
Cok tesekkur ederim bi rahatlama geldi valla. 11. Haftada anca beliriyo tutturmuslar doktor biliyo soylemiyo diye dediGözün aydın canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin❤ onların ağzını açık bırakmakta üstümüze yook
Cok tesekkur ederimCnm gozunaydin çok sevindim ve çok güldüm
canımm iyiyim asıl sen napıyosun? nasıl gidiyo?morcivertkedi kuzumm napıyosunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?