Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış canım, inşallah adetin gelmezBugünü saymazsak bata 8 gün kızlar kalbim güm güm ❤hamisler dualrinizda bizi de unutmayın
inşallah ya takmadım hic bu ayAz kalmış canım, inşallah adetin gelmez
Günaydııın kuzum çok şükür iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlaaar nasılsınız
İnşallah sabaha kadar kötü rüyalar gördüm. Kalkıp kalkıp tuvalete gittim lekelenme falan var mı diye psikolojim bozuldugeçmiş olsun birşey olmaz Allahın izniyle inşallah
Günaydııın kuzum çok şükür iyiyim sen nasılsın
ya sorma ne çabuk geçti hiçbişey anlamadım ben başa saralım bayramdan sonra akşam sabah bekleriz artık. biliyosun belli olmuyo bu işler 38-39-40 her an gelebilirİyi bende kuzu ❤maşallahh 8 ay olmuşş az kaldı kavuşmana
MAŞALLAHH Sıkıntısız hamilelik yaşadın darısı başımıza kuzumm... belli olmaz elbette bekleye de bilirsin 6 eylülü de geçebilir :) sağlıkla gelsin de kuzumm.. tamamdır her şeyi inşallahhya sorma ne çabuk geçti hiçbişey anlamadım ben başa saralım bayramdan sonra akşam sabah bekleriz artık. biliyosun belli olmuyo bu işler 38-39-40 her an gelebilir
Bebiş en güvenli yerde kuzum, öyle hapşırmayla kasılmayla bir şey olmaz ona Allah'ın izniyle takma kafanaakşam biraz sancı oldu hapşırırken fena kasıldı karnım ama şimdi iyiyim çok şükür umarım bebişte iyidir.
bi ben erkeğim diyor bi kızım diyor her hafta bi cinsiyet degiştiriyor bende kendi içimde ona güzel bi isim koydum artık detaylıya kadar benim gözümde oAaa nasıl şakalar yapıyormuş bakalım :)
Sağol canım benim amiin
Geçmiş olsun canım bende 15 gün çektim nezle oldum boğazımağrıdı. Tabi ilaç falan alamadım, geçti çok şükür bitki çaylarıyla. Sende dinlen canımKızlarrr çok fena hasta oldum bogazlar falan şişti yaz günü hiç çekilmiyo bi 15 gün sipariş almayıp dinlencem karar verdim
Cnm benimde su ameliyat muhabbetimden dolayi cok arastirdim. Doktorum gebeyken ayagii kiran bagirsaklari dolanan vs birsuru kisi geliyor tabikide ameliyat oluyolar dedi yani cok ucuk ve zararli bi duurm degil buKızlar iyi geceler.. Dişimden bahsetmiştim burda ağrı felaket diye. Bu akşam artık hüngür hüngür ağlamaya başlayınca dayanamadım gittim. Dolgumu söküp kanal tedavisi yaptılar doktor 3 aydan önce yaptırmasan daha iyi lokal anestezinin hiçbir zararı yok kanıtlanan ama kötüyse çok etkiliyorsa daha kötü olur yaptır demişti. Dua edin bana bir sıkıntı çıkmasın Yaptırdım ama işlem bittiğinden beri içim içimi kemiriyor
bi ben erkeğim diyor bi kızım diyor her hafta bi cinsiyet degiştiriyor bende kendi içimde ona güzel bi isim koydum artık detaylıya kadar benim gözümde o
hoşgeldin canım nerelerdesin :) iyiyiz valla bende bi gelişme yok henüz cinsiyet öğrenmek için debeleniyorum sen nasılsın ?
bıraktığın gibiyim kuzum değişiklik yok olacak inşallah diye bekliyoruz
Nerelerdesin kız kaçak, kaybolma öyle ortalardan
Nasıl olalım teyzesi iyiyiz çok şükür geçen hafta detaylı ultrasona girdik hiçbir sorun yok maşallah Sen nasılsın?