- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Yaaa sormacnm bisuru eltiyiz 2 oda kocayla bile aynı ortamda bulunamiyozki bırak aynı odada uyumayı ve asiri sinirlerim gozukuyo ordatam yeri be güzelimm organik organikk ohh miss inşallahh tutar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa sormacnm bisuru eltiyiz 2 oda kocayla bile aynı ortamda bulunamiyozki bırak aynı odada uyumayı ve asiri sinirlerim gozukuyo ordatam yeri be güzelimm organik organikk ohh miss inşallahh tutar
ayy ne güzel hayal etmiştim halbuse yazzıııkk gidecüük güzelim yumurtalar boşaaa.. ee aynı dönemde gitmek zorunda mıydınız ki?Yaaa sormacnm bisuru eltiyiz 2 oda kocayla bile aynı ortamda bulunamiyozki bırak aynı odada uyumayı ve asiri sinirlerim gozukuyo orda
ne diyeyim neye katılayım kuzum hamile değilim sizinle an itibariyle paylaşacağım ne olabilir ki? sadece sevinçlerinize ortak ederseniz mutlu olurum o kadaraa hayırr sessizce değil katılarak devam et.. akışa bırak o konuda haklısın..üstüne düşünce de biraz erteliyoruz kuzum... zamanını bekliyor sadece.
Aaa cnm üzülme hem daha yenisin hemde gebelik gecirmissin ins en yakın zamanda tekrardan saglikla hamile kalirsin1,5 yıllık evliyim canım ben bi düşük bi kimyasal yaşadım 5 aydır yeniden olmasını bekliyoruz
Bayram varya cnm 11ine denk geliyo iste yumurtlamada bikac günde kaliyoz düğün var arkadaşının bu ay yaş yaniayy ne güzel hayal etmiştim halbuse yazzıııkk gidecüük güzelim yumurtalar boşaaa.. ee aynı dönemde gitmek zorunda mıydınız ki?
sadece gebelik konuşulmuyo ki burada... hepimiz bir aradayız biliyorsun.. sen sohbet aç mesela :)ne diyeyim neye katılayım kuzum hamile değilim sizinle an itibariyle paylaşacağım ne olabilir ki? sadece sevinçlerinize ortak ederseniz mutlu olurum o kadar
Kız bende değilim olsunne diyeyim neye katılayım kuzum hamile değilim sizinle an itibariyle paylaşacağım ne olabilir ki? sadece sevinçlerinize ortak ederseniz mutlu olurum o kadar
bende varım kuzum pek eski sayılmasam da ama burdayım merak etme yanlız değilsinbi ben kaldım eskilerden
Hiç korkma canım o zaman, çatlamaz o zaman inşAnneannem dahil anne tarafında teyzelerimde annemde falan yok çatlak kuzum, inşallah bende de olmaz. Lierac bende de var ama sürmeye kıyamıyorum son zamanları bekliyorum kullanmak için
herşeyi denedim kuzum ben :)Kız bende değilim olsun
Önceden bu arkadaslarda değildi ne olacak sanki yazisiyoz iste seviniyoz bazen uzuluyoz ...
Ins yakın zamandada senin guzel haberinle seviniriz cnm
Bende bu corekotu incir vs denemek istiyorum sand denesen bu tarz şeyler bu süreçte burda bizimle olsan
Olumlu düşünelim cnm 2 kez olmus 3. Neden olmasın dimiherşeyi denedim kuzum ben :)
inşallah yaş ileri olunca biraz malesefOlumlu düşünelim cnm 2 kez olmus 3. Neden olmasın dimi
Gorumcem 40da doğum yapmıştı kızı 5 yasinda cnminşallah yaş ileri olunca biraz malesef
Ay öyle mi diyorsun abla hadi inşallah ya ❤❤Bence tuttu seninki benimde tam dediğin yerde ağrı olmuştu..❤
39 canımcanım kaç yaşındasın dvtb
umutsuz olma
artık yaşla falan hiç ilgisi kalmadı böyle şeylerin
ne kadardır deniyorsunuz
canım başka çocuğun varmı ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama39 canım
bi ben kaldım eskilerden