- 18 Mart 2011
- 8.192
- 24.427
- 548
Bebe yağı sür abla hem içinde kimyasalda yok hem de uzun süre nemli tutuyor, himalayanın bebe yağı katkısız meselanotrejena sürsem olur mu acabası :) çatlamasın diye değil de nemlensin diye..
ben de seni yeriimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebe yağı sür abla hem içinde kimyasalda yok hem de uzun süre nemli tutuyor, himalayanın bebe yağı katkısız meselanotrejena sürsem olur mu acabası :) çatlamasın diye değil de nemlensin diye..
ben de seni yeriimm
E bat yarın diyosun kuzum?
Belli olmaz kuzum herkesin belirtisi farklıdır mesela benim hiç bulantım olmadı başka birinin senin gibi olabilirEvet canm bat yarın o yüzden ağrımı normal karşılıyorumda mide bulantısı için erken mi acaba onu bilemiyorum
Belli olmaz kuzum herkesin belirtisi farklıdır mesela benim hiç bulantım olmadı başka birinin senin gibi olabilir
Amiiiiin inşallahhhh Batı mı bekleyeceksin geçmesini mi?Ay pozitif sonuc göreyim de mide bulantısına kurban olurum
Zaten bütün kiloları eritirler bücürler kuzum bana balık yagı dedi onu kullanıyorum bol bol meyve ye dedi başkada senınle aynı seyleri dedi. Seninkinin kilosu gayet güzel zaten haftalık kılo alırlar Kız çok kilolu olursa doğum zor olur 3 buçuğu gecsın yeterliBoyuna posuna maşallah küçük cimcimenin Yasak olanlar zaten bebeğe yarayacak şeyler değil diye çok mantıklı aslında beslenmeye dikkat etmek.Ozellikle şunlar yariyodur bebeğe dediğin seyler var mı canım et,süt,yoğurt,yumurta,ceviz disinda 26.haftada 900 gramdi,doktor normal demişti ama ısrarla kilo alımı artsın istiyorum,haftaya kontrol var diye bunca telasim
Yeter ki saglikli olsunlar,peşlerine koştururken erir gider zaten bence
Tabiki kendi sevdiği şeyleri yapsın nasıl mutlu olucaksa öyle olsunNe hayallerimiz var valla, bakalım onlar ne düşünecek
Ayyy abla Allah iyiliğini versin ne karar verdiniz isimene diyosunn ismini bilem koydukkk
Senın de az kalmış artık karar vermen gerekiyor doğum tercihini yapman lazım demişsiinnn ben de ona cevap verdimdi acaba nedemistimkibenne mi yazdındıAbla ben anlamadım yaaa
Selam canım, ikili test yaptırmamıştım ben, yerine başka test yapılmıştı, hiç bilemiyorum o yüzden, Rabbim kalbindekini versin sağlıklakızlar ikili sonuçlarım çıkmış bilenler yorum yapabilirmi benim anladıgım kadarıyla sorun yok ama
bide şu free beta hcg değerine göre cinsiyet tahmini olayı doğrumu yaptıranlar yazabilirmi
50 altı erkek 50 üzeri kız diyorlarya :) benim 33.5 cıkmış
dombili_xl nedemistimkibenn @Maria26 yaptırdınızmı siz 2li
Galiba biraz karıştırdımSenın de az kalmış artık karar vermen gerekiyor doğum tercihini yapman lazım demişsiinnn ben de ona cevap verdimdi acaba nedemistimkibenne mi yazdındı
Ben yaptirmadim hemşerim ama sonuçlarında hiçbir sıkıntı gözükmüyor hayırlı olsuun Kız erkek olayina yaptıranlar bakalım ne derkızlar ikili sonuçlarım çıkmış bilenler yorum yapabilirmi benim anladıgım kadarıyla sorun yok ama
bide şu free beta hcg değerine göre cinsiyet tahmini olayı doğrumu yaptıranlar yazabilirmi
50 altı erkek 50 üzeri kız diyorlarya :) benim 33.5 cıkmış
dombili_xl nedemistimkibenn @Maria26 yaptırdınızmı siz 2li
Doktorum da dönebilir dedi o yüzden biraz rahatım. Sağlıklı olsunda sezeryanda dünyanın sonu değil ki çoğu kişi ilk tercih olarak sezeyanı istiyor. Sadece ilk tercihim normal doğum yoksa bebek nasıl isterse öyle doğacak Hanım efendinin keyfine kalmışızHiç beli olmazki canım o. Bak benle birlikte hamile arkadaşım vardı benim oğlan 6.ayda başı aşağı döndü Dr zaten iri bir daha dönemez normal doğum olur senin kesin dedi, arkadaş da doğuma 2 hafta kalmaya kadar oğlu başı yukardaydı. Ona da sen sezedyan dediler. Ben bekle bekle bekle 40+2 de sezedyan oldum korkudan, omzu takılır acil sezedyana alırız dedi Dr lar. Gerke yok dedim. Arkadaşın da benden 3 gün sonra sancısı geldi normal doğum yaptı son haftada kafasını çevirmiş yani doğumu bizler değil bebişker karara veriyor. Ben çık istedim normal ama olmadı. O da çok korktu ama normal yaptı. Sorsan geri ben ondan daha çabuk toparladım iyileştim ben yine şansımı zorlayıp normali beklerim baktım sancı mancı yok 40 a gelirsek alınsezeryanla derim 40.haftada artık karnımı tutarak yürüyordum çokkomikti ya
Amiiiiin inşallahhhh Batı mı bekleyeceksin geçmesini mi?
Doktor benimkini 3 kilo doğar bu bebiş dedi.9.haftada cinsiyeti de söylemişti kız bu diye, o yüzden adamdan cekiniyorum tutar mı tutar. 3 dogsa odemlerinden sonra 2 kusure dusucek Yoksa 3,5 candır hedeftir Balık yağı gerek görmemişti bana ama faydalıdir muhakkakZaten bütün kiloları eritirler bücürler kuzum bana balık yagı dedi onu kullanıyorum bol bol meyve ye dedi başkada senınle aynı seyleri dedi. Seninkinin kilosu gayet güzel zaten haftalık kılo alırlar Kız çok kilolu olursa doğum zor olur 3 buçuğu gecsın yeterli
Selam canım, ikili test yaptırmamıştım ben, yerine başka test yapılmıştı, hiç bilemiyorum o yüzden, Rabbim kalbindekini versin sağlıkla
tesekkurler canlarım cevap için bakalımmm yaptıran cıkcakmıBen yaptirmadim hemşerim ama sonuçlarında hiçbir sıkıntı gözükmüyor hayırlı olsuun Kız erkek olayina yaptıranlar bakalım ne der
ohh ya 9. haftada cinsiyet öğrenin bizde burda kıvranalım nalet kadın yüzünden 16. haftada söylicem dediDoktor benimkini 3 kilo doğar bu bebiş dedi.9.haftada cinsiyeti de söylemişti kız bu diye, o yüzden adamdan cekiniyorum tutar mı tutar. 3 dogsa odemlerinden sonra 2 kusure dusucek Yoksa 3,5 candır hedeftir Balık yağı gerek görmemişti bana ama faydalıdir muhakkak
İnşallah belirtin mide bulantisidir ve yarın regl gelmez canım Benim test yapmadan önce dikkatimi çeken şey koku hassasiyetiydi, ve eşime sinir olmak,normal zamanlarda hoş gördüğüm şeylereAy pozitif sonuc göreyim de mide bulantısına kurban olurum
Ben park yatak aldım canım daha kullanışlı diye. Valla herşey çok pahalı alınmıyor ki
Ben oğlana ıkea dan oda yapmıştım. İlerde daha güzel oda takımı alırız diye evi de değiştireceğiz nasıl olsa diye. Valla maşallah hala o beşiğinde yatıyor ilk 1 sene ama park yataktan çok fayda gördüm çalındı tabi bizim. Şimdi biz oğlana yeni bir yatak alıcaz. Beşiğini kardeşe ayarlicam yatak odası baya büyük zaten bizim şu an bu evde. Oğlana bu aralar oda yapalım da sonra benim beşiği niye kardeş aldı demesin ilerde de kardeşe belki park yatak alırım yine. Çünkü işim olduğunda fLan hep fark yatağa bırakırdım oğlumu çok güvendeoynardı içinde.
Geliver gari hemserin baksın burda Yurtdışından bir hamile gelmişti,orda da cinsiyet geç soyleniyormus,burda devlete gitmiş ilgilenmemisler.Dedim Argun derdine çare olucak, pat soyler,kadının oğlu olucagini ondan dakikalar sonra öğrenen ilk kişi olmustumohh ya 9. haftada cinsiyet öğrenin bizde burda kıvranalım nalet kadın yüzünden 16. haftada söylicem dedi