Inşallah canım bu ay hamiş haberini alırsın bebisin seninledirGeçmesini beklemek istiyorum hep hüsran olduğu için ama bi taraftan da ovu yapasım var bilmiyorumDua edin nolur bu ay bari pozitif olsun
İnşallah bebeğin seninledir kuzumGeçmesini beklemek istiyorum hep hüsran olduğu için ama bi taraftan da ovu yapasım var bilmiyorumDua edin nolur bu ay bari pozitif olsun
Kuzum uzun zamandır kullanıyorum bugün sordum doğuma kadar devam et dedi.Eltimin ki 2300gr doğdu çocuk yeni toparlanıyor 2 ay olucak neredeyse 3 az inşallah en az 3 buçuk olurDoktor benimkini 3 kilo doğar bu bebiş dedi.9.haftada cinsiyeti de söylemişti kız bu diye, o yüzden adamdan cekiniyorum tutar mı tutar.3 dogsa odemlerinden sonra 2 kusure dusucek Yoksa 3,5 candır hedeftir Balık yağı gerek görmemişti bana ama faydalıdir muhakkak
Canım ben park yatağı 300 aldım mağazadan. Benim yatak odası büyük olduğu için büyüklüğü sorun olmuyor ama öyle aşırı yer kaplamıyoraslında bende park yatak istiyordum yatak odama hemde bi yere götürürken alıp götürürüm diye ama hantal olması hem büyük hem de daha pahalı diye vazgeçtim gibi parkın 2. elini almak istemiyorum ama bu anne yanı olanlar daha pratik 6 aylık olana kadar onun 2. elini kullanabilirim geliyor
kız hemşerim haftasonu kırklarelindeydim bilsem giderdimGeliver gari hemserin baksın burdaYurtdışından bir hamile gelmişti,orda da cinsiyet geç soyleniyormus,burda devlete gitmiş ilgilenmemisler.Dedim Argun derdine çare olucak, pat soyler,kadının oğlu olucagini ondan dakikalar sonra öğrenen ilk kişi olmustum
İnşallah belirtin mide bulantisidir ve yarın regl gelmez canımBenim test yapmadan önce dikkatimi çeken şey koku hassasiyetiydi, ve eşime sinir olmak,normal zamanlarda hoş gördüğüm şeylere
Inşallah canım bu ay hamiş haberini alırsın bebisin seninledir
İnşallah bebeğin seninledir kuzumTest konusunu da için nasıl rahat edecekse öyle yap
Bence tuttu seninki benimde tam dediğin yerde ağrı olmuştu..❤Kızlar ya iki gündür alt karnımın tam ortasında karin bolgesinin bittigi yerde böyle birşeyler oluyor nasıl anlatsam hani bebeğin kalp atış sesini dinlerken arkadan bir ses gelir ya haşir huşur yani o duruma benziyo dün eşime söyledim o da dinledi evet tutmuş bak diyo içerde çalışma varyasayan var mi ya böyle birşey
bi ben kaldım eskilerdenEvet evet neler yaşandı kuzumm.. şükür bugüne.. sağlıkla kucağımıza alalım amiinn.. allah bekleyene de hayırlısıyla kavuştursun..
Olur tabi yavaş yavaş biter hazırlıkların.. belli bir siten var mı nerede bulursan ordan mı?
akışına bıraktım artık nasipte varsa olur yoksa da sessizce sizleri takip ederim artıksenin de yakın kuzum hiç merak etme..
Cnm ayıp etmiş olmazsam ne zamandır evlisin nekadardir dusunuyosunbi ben kaldım eskilerden
Buaralar bende baya taktım istiyorum ama nasipte ne varsa o tabiakışına bıraktım artık nasipte varsa olur yoksa da sessizce sizleri takip ederim artık
aa hayırr sessizce değil katılarak devam et.. akışa bırak o konuda haklısın..üstüne düşünce de biraz erteliyoruz kuzum... zamanını bekliyor sadece.akışına bıraktım artık nasipte varsa olur yoksa da sessizce sizleri takip ederim artık
tam yeri be güzelimm organik organikk ohh miss inşallahh tutarBu ay ovu testi kullanacaktim ama kv köyünde olucaz tam yunurtlamaya denk geliyo bosa harcamak istemiyorum askiya alicam sanirim oluruna birakicam bu ay
1,5 yıllık evliyim canım ben bi düşük bi kimyasal yaşadım 5 aydır yeniden olmasını bekliyoruzCnm ayıp etmiş olmazsam ne zamandır evlisin nekadardir dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?