Hoşgeldin cnmHışbulduk canım
Ben daha o haftalara gelemeden çekmediğim ağrı kalmadı biliyon bacım, ay bi de o haftalarda da mı çekicemYavas yaavs gel kuzum bu karın şekli değiştirme çok eğlenceli ama ağrılatım varne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Sağa sola yatmaktan artık kollarım ağrıyor
Ya onu gördüm ama zaten yer sıkıntım var onuda almıım dedim evde yastıkları dolduruyorum her bi yanımaBen daha o haftalara gelemeden çekmediğim ağrı kalmadı biliyon bacım, ay bi de o haftalarda da mı çekicemHamile yastığı kullanıyo musun?
Benım birde sırtımda fıtık var o çok zorluyo canım .Maşallah kuzuya ne güzel büyümüş annesio aylarda uyku pozisyonu biraz sorun oluyor ccanım hamiş yastığını denedinmi kalça kkemiklerm çok ağrırdı benim ama yüzme iyi gelmiştir
Yok ya cuma coook var daha seninde cumaydi dmi
Yeterki gelme diyo yanii2li kız o
2li sonucunu vatsaptan atar yorumlarım dedi
Aaa hadi gozun aydin kalp atisini duydun yaniGittim gördüm canım ben bugündü benim
hahahah aynen biraz öyle oluyoYeterki gelme diyo yanii
Cnm bende gaza geldim yarina aldim randevuyu cumayi beklemicem ins bende duyarimGittim gördüm canım ben bugündü benim
canım senle günümüz aynı benimde 3 günüm varkizlar yumurtlamadan beri 11 gundur belimde agrı var adete 3 gün kaldı.Ama ben hiç umutlanmiyorum cunku eşim azosperm.Yıllar onceki gebeligimde adet günu başlamisti bel agrım.bu kadar erken olan oldumu aranizda?
yada tutuldu diycem ama nadir tutulur oda en fazla 1 hafta sürerdi tutuldu galiba
yok canim yapmadim imkansiz hamile kalmam mucize olur sperm yok cunku :)canım senle günümüz aynı benimde 3 günüm var
test yaptınmı kuzum hiç
canım yumurtlama tam değil gibiKızlar ovulasyon testi aldım böyle cıktı yani bugün mü yumurtlama günümben ilk defa yaptım da biraz ağrım oldu şüphelendim aldım testi bugün 15. Gun battan sonra
Ya ben çok yanlış hesaplamisim eğer basliyorsa normalde 24 25 günde bir regl olurum battan sonra 11. 12. Gun diye hesapladım hep 3 gün önce ılişki oldu en son bunu görünce ben şok yani bugünü degerlendircem ama inşallah kaçırmamışızdırcanım yumurtlama tam değil gibi
ya siliniyor ya da yeni başlıyor
yarın yeniden yap sıvı alımına dikkat ederek
eğer koyulaşıyorsa yumurtlaman başlıyor, siliniyorsa yumurtlaman bitiyor demektir
ama her halukarda bugünü muhakkak değerlendir
Hoşgeldin canm sağlıcakla kucağına alırsın inşaAllahMerhaba kızlar
Ben Ankaradan yazıyorum.
2 kızım var nasipse 3. Ye hamileyim.
Bugün kan verdim değerim 486.1
Nasipse yarin sonuc icin gidecegim
Canım bol bol su içeceksin bende de vardı işk haftalarKizlar yarin doktora randevu aldm ama idrar yollarimda enfeksiyon cikti ve 3 gundur ishal gibiyim cok onemli biseymidir bu
İşte aslında ovulasyon testleri bu yüzden daha garantiYa ben çok yanlış hesaplamisim eğer basliyorsa normalde 24 25 günde bir regl olurum battan sonra 11. 12. Gun diye hesapladım hep 3 gün önce ılişki oldu en son bunu görünce ben şok yani bugünü degerlendircem ama inşallah kaçırmamışızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?