- 18 Mart 2011
- 8.196
- 24.449
- 548
Hoşgeldin iki gözümün çiçeğiBir zamanlar HE adlı bir üye varmış hatırladınız mı![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin iki gözümün çiçeğiBir zamanlar HE adlı bir üye varmış hatırladınız mı![]()
Hoş buldumm İpeğiminn anasıııHoşgeldin iki gözümün çiçeği![]()
Kocaman oldu teyzesiii, anasına tekmeler atıyor neler neler yapıyor. Detaylımızda iyi geçti şükürHoş buldumm İpeğiminn anasııı ♥♥
Kocaman kız olmuss yaaaa bu minnakkk![]()
2li kız o1 li tarama sonucu içinde 16. haftadamı gideceksin cnm
Oh çok şükğr kuzummKocaman oldu teyzesiii, anasına tekmeler atıyor neler neler yapıyor. Detaylımızda iyi geçti şükür![]()
![]()
Yaaa o evreye bende gelmek istiyoruuuuummmmOh çok şükğr kuzumm ♥
Onun tekemeleyen ayaklarını yiyiö beeennn nazlı kızımız geç attı tekmeleri şimdide durmak bilmez
Benım karnım bi o yanda bi bu yanda![]()
Yavas yaavs gel kuzum bu karın şekli değiştirme çok eğlenceli ama ağrılatım varYaaa o evreye bende gelmek istiyoruuuuummmm![]()
![]()
2li kız o
2li sonucunu vatsaptan atar yorumlarım dedi![]()
eğer riskli bi durum yoksa vatsaptan atarm dedi allah korusun tabiki önemli bişi olursa yüzyüze çağırır.2li yazacaktım 1 li yazmışımwhatsaptan yorumlamak nedir kız :) değişk geldi senin doktor
Bende çoğu zamna testleri ordan atıorum2li yazacaktım 1 li yazmışımwhatsaptan yorumlamak nedir kız :) değişk geldi senin doktor
iyiyim Allaha şükğr canım tatildeydik yeni geldik . Sen napıyorsunn maşallaahh kocaman olmuss ♥♥
Az kaldı maşallah , ne cabuk büyüdü durukuş yaYavas yaavs gel kuzum bu karın şekli değiştirme çok eğlenceli ama ağrılatım varne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Sağa sola yatmaktan artık kollarım ağrıyor![]()
Tatilde hiç yorulmadım aksine hamile değilmilim denizde atladım zıpladıminsan yorulunca tatil yapmak istiyor ama tatilde de ayrı yoruluyor:) yorgunsundur sende şimdi:)
ayy büyüdümü yaaa teyzesi hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor bana![]()
Sağol kuzumm evet büyüdük 1045 gram olduk 1 hata önce böyleydi şimdi 1100 1200 civarıdırAz kaldı maşallah , ne cabuk büyüdü durukuş ya. Bu arada hoşgeldin kuzum
Oğluşumu dogurdugum da watsap mi vardı vay basima gelenler2li kız o
2li sonucunu vatsaptan atar yorumlarım dedi![]()
eğer riskli bi durum yoksa vatsaptan atarm dedi allah korusun tabiki önemli bişi olursa yüzyüze çağırır.
zaten atsa bende yorumlarım onu![]()
![]()
Bende çoğu zamna testleri ordan atıorum
Hemen yorumluyor arıyor
Sağol kuzumm evet büyüdük 1045 gram olduk 1 hata önce böyleydi şimdi 1100 1200 civarıdır
Boyumuzde 35 cm
Ama nazlı mı nazlı bir kızımız var yüzünü göstermşyor artk![]()
Maşallah kuzuya ne güzel büyümüş annesiSağol kuzumm evet büyüdük 1045 gram olduk 1 hata önce böyleydi şimdi 1100 1200 civarıdır
Boyumuzde 35 cm
Ama nazlı mı nazlı bir kızımız var yüzünü göstermşyor artk![]()
Tatilde hiç yorulmadım aksine hamile değilmilim denizde atladım zıpladımsahildeki yaşlı teyzeler kızım amann dikkat diye diye
Eve geldiğim an miskinlik çöktü tatilde hiç bötle değildi
Büyümüş tabi yaa baksana şunaaaa ♥♥♥
Maşallaaahhh