- 30 Mayıs 2019
- 298
- 658
- 18
- 31
Teşekkür ederiz Rahatladım şükürler olsuncanımmm hayırlı olsun
için rahatlamıştır artık
maşallah annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz Rahatladım şükürler olsuncanımmm hayırlı olsun
için rahatlamıştır artık
maşallah annesi
Maşallah kuzuya annesi sağlıkla kavuşun
12. gün olan test bozuktu galiba .çünkü ortan ikiye bölündü kaldıkça öyle toplandı cnm.bencede 16. gün yumurtladım gibi geliyor.canım 12.ve 16.günler baya koyu geldi bana iki kez mi yumurtladın acaba?
evet yeniden baktım canım bence de yumurtlaman 1612. gün olan test bozuktu galiba .çünkü ortan ikiye bölündü kaldıkça öyle toplandı cnm.bencede 16. gün yumurtladım gibi geliyor.
hayırlısı artık. dünüde değerlendirdim beklemeye geçiyorum yoruldum :)
15.16.19. günler değerlendirebildim.yeterlidir inşh.evet yeniden baktım canım bence de yumurtlaman 16
bugün kaçıncı gün canım 17 mi?
değerlendirebildiğin kadar değerlendir canım
biliyorsun sonrası da önemli 3gün kadar
bugün 20. günüm cnm.ama evde 3 gündür tadilat ve temizlik vardı çok yoruldum inşlh etkilemez aklımdaki tek endişe buevet yeniden baktım canım bence de yumurtlaman 16
bugün kaçıncı gün canım 17 mi?
değerlendirebildiğin kadar değerlendir canım
biliyorsun sonrası da önemli 3gün kadar
Zaten normali önce kan değerlerine bakmak canım her ay kan tahlili yaptırırdım ben oğlumda, bunda da öyle, en son bir sürü test yapıldı mesela normal çıktı hepsi ama hiçbişey yiyemiyorum diye geniş çaplı Bi vitamin verdi. Çok Kg alırsan değişriiz dedi de ben kg vermeye geçmiş olabilirim belki tartı da bozuldu yani kan tahliline bakıp her ay ona göre Dr un yönlendirmesi gerek KesinlkleYa ben bilmiyorum ama doğru bulmuyorum mesela benim demirim çok yüksekti bi doktor bana regasis mi ne indan yazdı onun içindede demir varmış düşüşe geçmedi demirim doktorum bıraktırdi güneş yasağı koydu yağlı yicekleri kestirdi daha iki hafta önce dustu demirim normal seviyeye geldi
Gozunuz aydin canimm allahin hikmeti
Yok ya cuma coook var daha seninde cumaydi dmiSyhoya Canım kalp atışı için gittin mi ☺
Sağolun ya , kimse anlamıyor her halde.:)Kızlar günaydın ,
Toxo avidite tahlil sonucum çıktı. Igg 47,77 IgM 1,75
Anlayan var mı?
Kuzum sen ne zaman gidiceksin cinsiyet icinilk günleri çok hatırlamıyorum ama şu aralar ayaklarımın altı yanıyorrr
ya doktorum 16. haftada çağırdı ama o kdr bekleyemicem sanırımKuzum sen ne zaman gidiceksin cinsiyet icin
ben h e diye biliyom ama
hoşgeldin cnm nasılsınBir zamanlar HE adlı bir üye varmış hatırladınız mı
ya doktorum 16. haftada çağırdı ama o kdr bekleyemicem sanırım
iyiyim Allaha şükğr canım tatildeydik yeni geldik . Sen napıyorsunn maşallaahh kocaman olmusshoşgeldin cnm nasılsın
Hoşgeldin canımBir zamanlar HE adlı bir üye varmış hatırladınız mı
Hışbulduk canımHoşgeldin canım