- 18 Mart 2011
- 8.196
- 24.450
- 548
Hoşgeldin iki gözümün çiçeğiBir zamanlar HE adlı bir üye varmış hatırladınız mı
Hoş buldumm İpeğiminn anasıııHoşgeldin iki gözümün çiçeği
Kocaman oldu teyzesiii, anasına tekmeler atıyor neler neler yapıyor. Detaylımızda iyi geçti şükürHoş buldumm İpeğiminn anasııı ♥♥
Kocaman kız olmuss yaaaa bu minnakkk
2li kız o1 li tarama sonucu içinde 16. haftadamı gideceksin cnm
Oh çok şükğr kuzummKocaman oldu teyzesiii, anasına tekmeler atıyor neler neler yapıyor. Detaylımızda iyi geçti şükür
Yaaa o evreye bende gelmek istiyoruuuuummmmOh çok şükğr kuzumm ♥
Onun tekemeleyen ayaklarını yiyiö beeennn nazlı kızımız geç attı tekmeleri şimdide durmak bilmez
Benım karnım bi o yanda bi bu yanda
Yavas yaavs gel kuzum bu karın şekli değiştirme çok eğlenceli ama ağrılatım varYaaa o evreye bende gelmek istiyoruuuuummmm
2li kız o
2li sonucunu vatsaptan atar yorumlarım dedi
eğer riskli bi durum yoksa vatsaptan atarm dedi allah korusun tabiki önemli bişi olursa yüzyüze çağırır.2li yazacaktım 1 li yazmışımwhatsaptan yorumlamak nedir kız :) değişk geldi senin doktor
Bende çoğu zamna testleri ordan atıorum2li yazacaktım 1 li yazmışımwhatsaptan yorumlamak nedir kız :) değişk geldi senin doktor
iyiyim Allaha şükğr canım tatildeydik yeni geldik . Sen napıyorsunn maşallaahh kocaman olmuss ♥♥
Az kaldı maşallah , ne cabuk büyüdü durukuş yaYavas yaavs gel kuzum bu karın şekli değiştirme çok eğlenceli ama ağrılatım varne oturabılıyorum ne yatabılıyorum
Sağa sola yatmaktan artık kollarım ağrıyor
Tatilde hiç yorulmadım aksine hamile değilmilim denizde atladım zıpladıminsan yorulunca tatil yapmak istiyor ama tatilde de ayrı yoruluyor:) yorgunsundur sende şimdi:)
ayy büyüdümü yaaa teyzesi hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor bana
Sağol kuzumm evet büyüdük 1045 gram olduk 1 hata önce böyleydi şimdi 1100 1200 civarıdırAz kaldı maşallah , ne cabuk büyüdü durukuş ya. Bu arada hoşgeldin kuzum
Oğluşumu dogurdugum da watsap mi vardı vay basima gelenler2li kız o
2li sonucunu vatsaptan atar yorumlarım dedi
eğer riskli bi durum yoksa vatsaptan atarm dedi allah korusun tabiki önemli bişi olursa yüzyüze çağırır.
zaten atsa bende yorumlarım onu
Bende çoğu zamna testleri ordan atıorum
Hemen yorumluyor arıyor
Sağol kuzumm evet büyüdük 1045 gram olduk 1 hata önce böyleydi şimdi 1100 1200 civarıdır
Boyumuzde 35 cm
Ama nazlı mı nazlı bir kızımız var yüzünü göstermşyor artk
Maşallah kuzuya ne güzel büyümüş annesiSağol kuzumm evet büyüdük 1045 gram olduk 1 hata önce böyleydi şimdi 1100 1200 civarıdır
Boyumuzde 35 cm
Ama nazlı mı nazlı bir kızımız var yüzünü göstermşyor artk
Tatilde hiç yorulmadım aksine hamile değilmilim denizde atladım zıpladımsahildeki yaşlı teyzeler kızım amann dikkat diye diye
Eve geldiğim an miskinlik çöktü tatilde hiç bötle değildi
Büyümüş tabi yaa baksana şunaaaa ♥♥♥
Maşallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?