Hayal mi görüyorum ya sanki ilk resimde ikinci çizgi yi gölge gibi görüyorum ama sen gorebiliyormusun peki resimde böyledir belki canimGünaydın kızçeler
Heyecan katmaya geldim
Bugün bata bir programa göre 4 , diğerine göre 2 var
Ortalama 3 diyelim
Yine test yaptım
Ama yine birşey yok
Ekliyorum
ben hiç göremiyorum kuzumHayal mi görüyorum ya sanki ilk resimde ikinci çizgi yi gölge gibi görüyorum ama sen gorebiliyormusun peki resimde böyledir belki canim
Ay hiçte bile kim diyo 3 kala çıkması lazımdı diye, ben bu topiğin ibretliğiyim bat 3 geçince çıktı hayalet çizgimben hiç göremiyorum kuzum
evirdim çevirdim ama yok ıııh
gerçi burda mesela gölge görenlerinkini de ben zor görüyordum
ama yine de 3 kala varsa çıkması lazımdı biraz daha
Hayal mi görüyorum ya sanki ilk resimde ikinci çizgi yi gölge gibi görüyorum ama sen gorebiliyormusun peki resimde böyledir belki canim
Bende aynı sanki ilk resimde çok silik var gibi ama yanıltmak istemem. Kuzu bence erken gebelik deneyebilirsin şimdiGünaydın kızçeler
Heyecan katmaya geldim
Bugün bata bir programa göre 4 , diğerine göre 2 var
Ortalama 3 diyelim
Yine test yaptım
Ama yine birşey yok
Ekliyorum
evettt yaa unuttum ben onuAy hiçte bile kim diyo 3 kala çıkması lazımdı diye, ben bu topiğin ibretliğiyim bat 3 geçince çıktı hayalet çizgim
ya evet aslında bi erken gebelik almak istiyorum bi yandan da bekleyeyim ne var şunun şurasında 3 kalmış diyorumBende aynı sanki ilk resimde çok silik var gibi ama yanıltmak istemem. Kuzu bence erken gebelik deneyebilirsin şimdi
canım 12.ve 16.günler baya koyu geldi bana iki kez mi yumurtladın acaba?O kadar iş güç arasında testlerimi yapmayı ihmal etmedimdurum nasıl sizce ihtimal varmı?
ben de gördüm 1 ve 3te inşallahhh testler yanıltmıyordur artarak devam etsiiinnya evet aslında bi erken gebelik almak istiyorum bi yandan da bekleyeyim ne var şunun şurasında 3 kalmış diyorum
bakayım gün içinde içime bi kurtçuk düşerse hemen alırım yaparım atarım kızlar
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün bebik
canımm ya inşallahben de gördüm 1 ve 3te inşallahhh testler yanıltmıyordur artarak devam etsiiinn
gözün aydın cnm çok güzel zamanlar hem merak hem endişe Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün bebik
gözün aydın cnm çok güzel zamanlar hem merak hem endişe Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin.
canımmm hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?