canım bende olmadı ama belli olmaz inşallah bebiş vardırrrrKizlar yine ben hamilelik belirtisi olarak yumurtlamadan sonra bel ağrısi yaşayan oldumu?
ilk hamileliğimde adet günu olmuştu.Bu ay yumurtlamadan sonra bel agrim basladi adete daha 6 gun var
Insllh cnm hepimizin. Allh izin verrse onumzde gunler aylar cok.bu sene olursa guzl olur ama Allhim duy sesimiCanım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkbebisin bekletmeden bir an önce gelir inşallah
Yapmicam diyorum ama yapmadan durabilirsem tabiUmarim sonun benm gibi olmazyarin yine yap cikarsa hep beraber gobecikler atalm
Inşallah canım hic atlamadan bütün günleri değerlendirelim bari napalimInsllh cnm hepimizin. Allh izin verrse onumzde gunler aylar cok.bu sene olursa guzl olur ama Allhim duy sesimi
Adam askerden geldiğine pişman olacak nerdeyseInşallah canım hic atlamadan bütün günleri değerlendirelim bari napalimhalimiz kalmadi valla artik benim adam yakınmaya başladı bile dedim dua et de bu ay tutsun olmazsa önümüzdeki ay napcan
Oldu bileAdam askerden geldiğine pişman olacak nerdeyse
insallah canimcanım bende olmadı ama belli olmaz inşallah bebiş vardırrrr
Iyikide yuzvermiyosun yaniOldu bilediyor onlar 2 3 gün yaşar içerde bugün yapmayalim olmaz kaciramayiz diyorum ay tövbe bir de cok yogun calisiyor evde de calismaya devam o gun gece uyanmis belinin agrisindan kivrandi o kadar hic yüz vermiyorum ama devam
Hissim öylenerden anladın pipimi gördün ceylo
bakalım bekleyip görcez teyzesiHissim öyle
İnşallah hepimizinRabbim gönlüne gönlüne verir ins cnm ozamannn
Yap yapYapmicam diyorum ama yapmadan durabilirsem tabi
Bi yandan aciorm yaa. Bi cocuk icin dustgumz hallere bak. Zalım dunyaInşallah canım hic atlamadan bütün günleri değerlendirelim bari napalimhalimiz kalmadi valla artik benim adam yakınmaya başladı bile dedim dua et de bu ay tutsun olmazsa önümüzdeki ay napcan
Du bakalim sabaha daha çok varYap yapvarsa var yoksa yok felsefesiyle yap gitsiin.
Leke adet gelmeden sende hemen başlama cnmmmKarnım iyice şişti
Tatlı ve karbonhidrat krizim de başladı
Test yapmaya gerek kalmadı sanırım
Insh gelmezleeerDu bakalim sabaha daha çok varbelki gelirler aksama
Ay ins cnm yaa allah razı olsun çok destek oldun gercektenInsh gelmezleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?