- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Ne demk cnmciim. Hepimiz birimiz iciinAy ins cnm yaa allah razı olsun çok destek oldun gercekten
![Rapci :rapci: :rapci:](/images/smiley/rapci.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demk cnmciim. Hepimiz birimiz iciinAy ins cnm yaa allah razı olsun çok destek oldun gercekten
Inan hic ümidim yok ama duanin kabul olmasını diliyorumNe demk cnmciim. Hepimiz birimiz iciinyoksa burda ne isimiz var. Samimiyetle soyluorm. Insllh tutmuştur bu ay ❤
AmiinInan hic ümidim yok ama duanin kabul olmasını diliyorum
Rabbim tez zamanda senide sevindirsin ins cnm
Hareketli bir kuzu olacak belli annesiSlm kızlar yazamadım size hastanede işlerim geç bitti sorada kayınvalideme geldim felan neyse :) ben kontrol için gitmiştim doktorum 2 li tarama zamanın geldi yaptırcakmısın evet yaptırcaz düşünüyoruz dedim. Haftaya felan çağırcak sandım meğer on yapcakmış :) baya bi uğraştık benim ufaklık pozisyonu bi türlü düzeltmedi sağa sol sallandım olmadı 10-15 dk aralar verdik dışarda dolaştım geldim çok zar zor aldık görüntü. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Kanda verdim haftaya kontrole gideceğim. Kan sulandırıcı, vitamin kalsiyum felan verdi. Birde aile hekimliğinde tekrardan kan tahlili yaptır dedi değerlerim için öyle iştebuda minnoşum
G gamzeli_bebis
canlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa![]()
Normalde de öyle bir ağrım olmuyor yum döneminde sadece akintim olurdu ama bu ay o da yok gibi bende anlamadim ilişki de çok yorucu geliyor artık ama dediğin gibi yapicam bugün cuma cumartesi olsun pazara cikabilirsemo gunde olsun
![]()
![]()
Amiin cnm Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eylesinHareketli bir kuzu olacak belli annesi ☺maşallah bebisine canım Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah![]()
Kizlar yine ben hamilelik belirtisi olarak yumurtlamadan sonra bel ağrısi yaşayan oldumu?
ilk hamileliğimde adet günu olmuştu.Bu ay yumurtlamadan sonra bel agrim basladi adete daha 6 gun var
Slm kızlar yazamadım size hastanede işlerim geç bitti sorada kayınvalideme geldim felan neyse :) ben kontrol için gitmiştim doktorum 2 li tarama zamanın geldi yaptırcakmısın evet yaptırcaz düşünüyoruz dedim. Haftaya felan çağırcak sandım meğer o an yapcakmış :) baya bi uğraştık benim ufaklık pozisyonu bi türlü düzeltmedi sağa sol sallandım olmadı 10-15 dk aralar verdik dışarda dolaştım geldim çok zar zor aldık görüntü. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Kanda verdim haftaya kontrole gideceğim. Kan sulandırıcı, vitamin kalsiyum felan verdi. Birde aile hekimliğinde tekrardan kan tahlili yaptır dedi değerlerim için öyle iştebuda minnoşum
G gamzeli_bebis
Sağol kuzumm hiç sorma yaww ne yapcaz bende hiç bilmiyorumSenden de güzel haneler geldi maşallah canim ❤ ama sen yandın bune gi baya haraketli olacak galiba buda erkeğe benziyor yawdemekki ultrosanda bütün bebekler böyle
bana kalsa hepsi erkek
![]()
Benim de 10 kala başladı kuzu evetBen iliskiden 5. 6. Gün çok şiddetli yaşadım hatta tuttuğunu öyle anladımcan09e oda aynı belirtiyi yaşadı sanırsam
Masallah kuzumaSlm kızlar yazamadım size hastanede işlerim geç bitti sorada kayınvalideme geldim felan neyse :) ben kontrol için gitmiştim doktorum 2 li tarama zamanın geldi yaptırcakmısın evet yaptırcaz düşünüyoruz dedim. Haftaya felan çağırcak sandım meğer o an yapcakmış :) baya bi uğraştık benim ufaklık pozisyonu bi türlü düzeltmedi sağa sol sallandım olmadı 10-15 dk aralar verdik dışarda dolaştım geldim çok zar zor aldık görüntü. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Kanda verdim haftaya kontrole gideceğim. Kan sulandırıcı, vitamin kalsiyum felan verdi. Birde aile hekimliğinde tekrardan kan tahlili yaptır dedi değerlerim için öyle iştebuda minnoşum
G gamzeli_bebis
Tesekkür ederiz teyzemizCnm yaa bu nasıl tatlı bir bebiş maşaAllahhokka burunlu Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
![]()
AminAmiin cnm Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eylesin![]()
Yok cnm yapmadı baktım ama göremedim dedi zaten bu haftalarda yanılmada yüksek oluyo dedi bizde çok merak etmiyoruz bayramdan soraya öğreniriz dedimMasallah kuzumatahmin yaptımı cinsyet için ? Bide ense ölçümü kaç çıktı :)
Yasa ne güzel poz vermiş tam hanım hanımcıkcanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu![]()
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa![]()
Ense kalınlığı usg resminde yazıyor olabilir nt diye yazıyoYok cnm yapmadı baktım ama göremedim dedi zaten bu haftalarda yanılmada yüksek oluyo dedi bizde çok merak etmiyoruz bayramdan soraya öğreniriz dedimense kalınlığını form a yazmışlardıda onu kan verdiğim yere verince unuttum aklımda kalmadı :s
Benim kide cok hareketli görsen tekme atıp geri kayıyo tekme atıp geri kayıyo 4-5 kez bu hareketi yaptıYasa ne güzel poz vermiş tam hanım hanımcıkbizimkimden şüpheliyim ben ya kız dedi ama bu kadar aşırı hareket nasıl kız bu ben anlamadım
bende heyecanlıyım haftaya randevumuz.. Kusmalar artıyor iyice artarsa erken giderim belki serum falan için bakalım.. Günde 3 ü geçerse gel demişti
Bende, kan hapı+aspirin+mom vital dha içiyorum,içinde balık yağıda olduğu için midem bulanıyor biraz ya içerkenHee şimdii olduu.. anladımmilk olsaydı bende denerdim belki ❤
İmom omegayı bıraktın mı sadece decavit mi alıcaksın?