allah razı olsun canım allah sizlerede en yakın zamanda yeniden yaşamayı nasip etsin inşallahCanım gözün aydın
Ne güzel yolunda herşey
Amin canım amin zaten bebekler çirkin olabilir miamin kuzummmm hepimizinki sağlıkla devam etsin tesekkür ederiz teyzesi bebeklerimizin hepsi cok güzl masaallah
Coook masallah canım hemşerimcanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa
Red Phoenix elif ne yaptınız detaylı utrasyonu? Hersey yolundadır umarım
elifin detaylı ultrasonu cok iyi geçti arkadaslar bi problem yok bebişimizde kesin kız çok şükürevettt elif yazmadı yaaRed Phoenix kuzuuu
tesekkür ederiz teyzesiiiiCoook masallah canım hemşerimOh ne güzel haberlerle fotoyla gelmişsin yaa♥
hah şükür insanın aklına türlü şeyler geliyor amaan :)elifin detaylı ultrasonu cok iyi geçti arkadaslar bi problem yok bebişimizde kesin kız çok şükür
detayları kendi anlatır gelince
Bana şuan kız gibi gelditesekkür ederiz teyzesiiii
Normalde de öyle bir ağrım olmuyor yum döneminde sadece akintim olurdu ama bu ay o da yok gibi bende anlamadim ilişki de çok yorucu geliyor artık ama dediğin gibi yapicam bugün cuma cumartesi olsun pazara cikabilirsemIşını şansa bırakma bugün olsun cumartesi pazar da olsun ağrın felan olmuyormu anlamıyorsun?
Rabbim gönlüne gönlüne verir ins cnm ozamannnBilmiyorum ya geçen aylar da böyle oldu
Leke geldi regl başladı arkasından bir iki gün sonra
Hayırlısı ne diyim
Ama bu ay olsa iyi olurdu
1.donem çalışıp 2.donem izne ayrilirdim
elifin detaylı ultrasonu cok iyi geçti arkadaslar bi problem yok bebişimizde kesin kız çok şükür
banada hemşerim geçen erkek gibi gelmişti bu sefer çok yoğun kız hissttim hayırlısı olsun artık :)Bana şuan kız gibi geldi
Oy maşallah sana ya Rabbim esirgesin korusun melekleriylecanlarım doktordan geldik
daha jeli sürerken tahmininiz olursa şuan söylemeyin olurmu diye söyledim o yüzden cinsiyet tahmini söylemedi
ama şükürler olsun ense kalınlığı burun kemiği boyu gelişimi herşey cok güzel çıktı.
ense kalınlığı 0,6 mm boyu 5,25 cm çıktı bacaklarıda eklersek 8 cm falandır boyu dedi :)
o kdr güzeldiki tekme atıp geri zıplıyodu ellerini oynatıyodu
geçen gittiğimde erkek gibi gelmişti ama bu sefer çok yoğun kız hissettim niyeyse :) :)
bakalım bi sonraki gidişimizde belli olcak 16. haftada cinsiyeti :)
allah isteyen herkese nasip etsin. hamile arkadaslarada hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)
şükürler olsun :)
hep bir gün küçük çıkıyodu bugun bir gün büyük çıktı :)
ikili test için kanda verdim haftaya persembe çıkar dediler :)
burnu cok güzel yaaa
allah razı olsun teyzesi allah tez zamanda sizede nasip etsin :)Oy maşallah sana ya Rabbim esirgesin korusun melekleriyleçok sevindim canim
İyi çok sükür iyi olsunlardaelifin detaylı ultrasonu cok iyi geçti arkadaslar bi problem yok bebişimizde kesin kız çok şükür
Amin canımallah razı olsun teyzesi allah tez zamanda sizede nasip etsin :)
Umarim sonun benm gibi olmazEvet cnm gozukuyo ama heyecan yapma saatler sonra çıktı kiz kuruma cizgisi o
Canım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkUmarim sonun benm gibi olmazyarin yine yap cikarsa hep beraber gobecikler atalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?