- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
1,5 yaş kullanan var kullanılıyor yani 2 den sora zaten yeni alırız baston tipi felan alırız
Ayyy çok heyecanlı ya insallah güzel sağlıklı haberlerini alırsın canım bebisininGünaydııın kızçeler, bugün detaylımız var 12 de aşırı derecede heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır ipek böceğim
Amin Allah razı olsun kuzum, darısı başına tez zamandaAyyy çok heyecanlı ya insallah güzel sağlıklı haberlerini alırsın canım bebisinin
Günaydın bebeğim hadi bakalım hayırlı haberlerle gelGünaydııın kızçeler, bugün detaylımız var 12 de aşırı derecede heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır ipek böceğim
Günaydın bebeğim hadi bakalım hayırlı haberlerle gel
Inşallah canım çok sağolAmin Allah razı olsun kuzum, darısı başına tez zamanda
Ayy amin sultanım, çok heyecanlıyımgünaydıın kuzuumm güzel haberle gel inşallaaah
Çok tatlısın abla yavalla ben de heyecanlanıyorum deli gibi heyecanlanana kendimmiş gibi :)
Ay ben seni bilmez miyiiimmmvalla ben de heyecanlanıyorum deli gibi heyecanlanana kendimmiş gibi :)
canımm teşekkür ederiimmÇok tatlısın abla ya ☺ yürekten hissediyoruz galiba bebisler sağlıklı olsun anneler musmutlu
Çıkar çıkmaz yazıcam ablam, seni de etiketlerimhemen yazmaya çalış kuzu yemeğe çıkmış oluruz lakin ben bakarım :)
Inşallah abla tez zamanda gelsinler bekletmesinler çok sipalarcanımm teşekkür ederiimmevet yürekten hissediyoruz sanırım.. hep iyi haberler gelsiiin aminnn
sizin de güzel haberlerinizi alalııım
aminn canımInşallah abla tez zamanda gelsinler bekletmesinler çok sipalar
Günaydııın kızçeler, bugün detaylımız var 12 de aşırı derecede heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır ipek böceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?