Evet cnm hatrliorm biraz. Ben de 2 gun once yaptm ikndi vakti buraya da atmistm sanki fotosunu.cok cok silik milik biseyler cikti kizlr da gordu hatta. Leke gelince beklim dedim yine. Simdiye kdr yaptgim testlerde kuruma cizgisi bile cikmadi hic. Ondan umutlndm biraz. Ben de burda danisip yapiodum her sefernde husraanYa test yaptırıyorum insanlara bi şey çıkmayınca kendimi suçluyorum bu sefer, ama belirtilerin aynı benim belirtilerim yani yalan da söyleyemem inşallahh vardırr yoksa bile üzülme belki biliyorsundur benim bebe geç döllendi bat günü bembeyazdı hatta bat 3 geçtiğinde bile hayalet çizgi zor görünüyodu
Benimkide yazlari uzakta ama orda yetisiyolar masallah
Valla dua ediyorum sana, hadi kahvaltını yapta bi koşu al test inşallah çift çizgi görürüzEvet cnm hatrliorm biraz. Ben de 2 gun once yaptm ikndi vakti buraya da atmistm sanki fotosunu.cok cok silik milik biseyler cikti kizlr da gordu hatta. Leke gelince beklim dedim yine. Simdiye kdr yaptgim testlerde kuruma cizgisi bile cikmadi hic. Ondan umutlndm biraz. Ben de burda danisip yapiodum her sefernde husraanbu sefer de kismeti varsa vardir yoksa yoktur. Allh buyuk naplm
Kız bu bacın kaç gündür totosunun üstüne oturmuş nu sor bakalımU Ufukta_bebek eda kız geçen de dedim sana bu bacını aralık analarında az öv ay şöyle iyi bi kadın efsane falan diye, yarın birgün gelmem yazmam gerekirse beni dışlamasınlar
Yav oturursun bi ara burda bu kadar mesaimiz var bi kıyağı hakettim hadi kız yaparsın senKız bu bacın kaç gündür totosunun üstüne oturmuş nu sor bakalım
bi defa denemiştim senler önce sevmedim tadını falan belki şimdi severim he :) hangisini deneyim kuzuHer akşam kefir içmeye çalış abla miden alırsa, doktorum önerdi hem çok faydalıymış hem de kadında enfeksiyonu önlüyormuş
Ayıpsın elifo bendensinYav oturursun bi ara burda bu kadar mesaimiz var bi kıyağı hakettim hadi kız yaparsın sen
Valla abla aslında en iyisi sade olan, hatta laktozsuz sadeler var gazda yapmıyor ama ben içemiyorum sade orman meyveli içiyorum onun tadı hoşuma gidiyor çilekli de fena değilbi defa denemiştim senler önce sevmedim tadını falan belki şimdi severim he :) hangisini deneyim kuzu
İşte bu beAyıpsın elifo bendensinseni dışlamaya kalkan beni bulur
Meyve ekleyebilirsin biraz tadını değiştirirbi defa denemiştim senler önce sevmedim tadını falan belki şimdi severim he :) hangisini deneyim kuzu
yaw kadına niye yalan söyletiyonU Ufukta_bebek eda kız geçen de dedim sana bu bacını aralık analarında az öv ay şöyle iyi bi kadın efsane falan diye, yarın birgün gelmem yazmam gerekirse beni dışlamasınlar
Yok kız daha yeni yeni yazan varİşte bu beKız korkuyorum bunca zaman nerdeydin sersem kadın git derler diye
Valla abla aslında en iyisi sade olan, hatta laktozsuz sadeler var gazda yapmıyor ama ben içemiyorum sade orman meyveli içiyorum onun tadı hoşuma gidiyor çilekli de fena değil
denicem kızlar sağoluuunMeyve ekleyebilirsin biraz tadını değiştirir
Kızım sen ne karışıyon sen şubat anasısınyaw kadına niye yalan söyletiyon
Kavga çıkar ben kenarda duramyaw kadına niye yalan söyletiyon
Yok anam benim burdan başka topiğim yok, ama nolur nolmaz sonuçta bende aralık anasıyım yaniYok kız daha yeni yeni yazan varbide belli kişiler grupta daha çok yazabiliyor buraya girip çıkmıyorlar fazla
Şifa olsun kuzumdenicem kızlar sağoluuun
Kız bu kız anaları zaten geç yazıyor çoğu erkek diye mi nedirYok anam benim burdan başka topiğim yok, ama nolur nolmaz sonuçta bende aralık anasıyım yani
Dişlerimde hiçbir şey yok abla şükür, fırçalarken kanama bile olmuyor ama benim deli ağrılarım vardı bel kasık en son artık kaval kemiğimin içi ağrımaya başladı düşün, süt yoğurt kefir falan tüketmeye başladım bi de doktorum suda eriyen kalsiyumlardan iç dedi 10 gün oldu iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?