- 18 Mart 2011
- 8.269
- 24.887
- 548
Foruma girer girmez beni soracaksın, hemen kübiye yazıyon ama öyle yürekli bi kadınım ki onun cevap vermediğine bile ben cevap veriyorum hey gidiiiSen nasılsın ballımm, nasıl gidiyor, bebiş nasıl![]()
![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foruma girer girmez beni soracaksın, hemen kübiye yazıyon ama öyle yürekli bi kadınım ki onun cevap vermediğine bile ben cevap veriyorum hey gidiiiSen nasılsın ballımm, nasıl gidiyor, bebiş nasıl![]()
![]()
Günaydın kızlarrrr
Diyetin 4. günü moraller efsoooo![]()
Ayyynı bennn hadi inşallahhhValla ben de bacak agrisindan uyuyamdim kivrandm durdum sabaha kadr. 5 gibi kendimden gecmisim artk. Dedgin gibi 7 bile deildi sabahin nurunda uyandm hic uykum yok.cok canliyim![]()
Insllh sonuc husran olmaz. Utanmasam simdi gidip test alcm ama eczaneci sabhin korunde gelmis test alio demesin diye duruormAyyynı bennn hadi inşallahhh
Derse desin bedava mı veriyoInsllh sonuc husran olmaz. Utanmasam simdi gidip test alcm ama eczaneci sabhin korunde gelmis test alio demesin diye duruorm![]()
dişlerin ne alemde kuzuu:) valla en çok tükettiğim peynir bu ara başka nelerde var acaba yiyebileceğimm..Sorma ablam ipek böceğim anasının bütün kalsiyumunu çekmiş anası da süt yoğurt yemeyince, sorma başıma gelenleri ağlaya ağlaya yürüyodum bol bol kalsiyum alın gebeliğin sonuna kadar valla
Dişlerimde hiçbir şey yok abla şükür, fırçalarken kanama bile olmuyor ama benim deli ağrılarım vardı bel kasık en son artık kaval kemiğimin içi ağrımaya başladı düşün, süt yoğurt kefir falan tüketmeye başladım bi de doktorum suda eriyen kalsiyumlardan iç dedi 10 gün oldu iyiyim çok şükürdişlerin ne alemde kuzuu:) valla en çok tükettiğim peynir bu ara başka nelerde var acaba yiyebileceğimm..
Canım burdayım dün pek yazamadımG gamzeli_bebis canımm nerelerdesin..
dünden beri göremedim seni pekkk; hasta falan değilsin inşallah![]()
Kız silah mı satıyosun sanki adamlara, hatırlasınlarAy ne bilim yaa. Yan yana eczaneler var her seferinde baskasina girioyorminsllh hatrlamz bni diye
Onu sordum çünkü o dünden beri piyasa da yokForuma girer girmez beni soracaksın, hemen kübiye yazıyon ama öyle yürekli bi kadınım ki onun cevap vermediğine bile ben cevap veriyorum hey gidiiiAyy çok heyecanlıyım ben yarın doktora şey etcez de
Sus kız kokmuş neyini kıskancam senin benCanım burdayım dün pek yazamadım
Red Phoenix dediği gibi domuz gibiyim çok şükür
![]()
kübisini merakta edermiş
Red Phoenix saadetimizi kıskandı kübicim
![]()
İşte o öyle bi kadındır kübi, yanar dönerdir bi vardır bi yoktur ama ben öyle miyimOnu sordum çünkü o dünden beri piyasa da yoko yüzden şaaaptım
![]()
Orucu acmaya 10dk kala lavaboda bende kahverengi leke gordum dedim heralde geliyo benimki , sonra acik pembe falan. Sökülmedim bekledim cok su icmeme ragmen gece yarisi gittim test aldim. Gozlerime inanamadim. O geceden sonra bikac gece bacaklarima agri vurdu. İnanilmazdi. Meger benimki gec dollenmeymis. Umarim seninde oyle olur. Bebis haberi alirizInsllh sonuc husran olmaz. Utanmasam simdi gidip test alcm ama eczaneci sabhin korunde gelmis test alio demesin diye duruorm![]()
koca gün seni çekiyom ne seni sorcamSus kız kokmuş neyini kıskancam senin benEn çok beni soracaksınız bu forumda
![]()
Değilsin bebeğim haklısın doğru söylüyorsunİşte o öyle bi kadındır kübi, yanar dönerdir bi vardır bi yoktur ama ben öyle miyim![]()
Bak bak aşağı mesaja bakkoca gün seni çekiyom ne seni sorcam![]()
![]()
Sonunda gördün gerçekleriDeğilsin bebeğim haklısın doğru söylüyorsun![]()