- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
Belirgin olmuş canım hadi inşallah
Tsk ederm cnm insllh. Solediklerinz dua yerine gecsinBelirgin olmuş canım hadi inşallah
Amin inşallah kuzumTsk ederm cnm insllh. Solediklerinz dua yerine gecsin
AmiiiiiinO zamana tez vakitte sana da nasip olsun
Benimkide beni ariyor sen hasta degilsin hamilesin diyor yani nazlanma sakin yemezler diyo. Allahm bogasim geliyoruz birde birlikte calisiyoruz babana(kayinpeder) soyledim artik calismak istemiyor dedim oda bana birsk naparsa yapsin kendi bilir dedi, diyor.bu denirmi ya konusulsa bile. Bu arada agzmdan gik cikmadi durduk yere arayip bunlsri soyluyor:))Benim kayinvalidemde aramış ne zaman geliyorsunuz diyorsürekli bizi çağırıyor uzaktayız biz aynı şehirde değiliz Allahtan
En iyisi bogazlamakKizlar en iyisi uzak olmak cidden
Sana hamile hamile cinnettt gecirtmisler kizEn iyisi bogazlamak
Ay cnm ins olmazsinnnKizlar ben galiba adet oluorm. Suphelenip baktm afedersinz pecetyi biraz ice bastirinca cok acik renkte pembe yani leke gelio. Belim agrio ama hafif bi agri var. Yerlesme kanamasi yasaynlar nasildi siznki. Bel agrjnz cok var miydi
Insllh cnm. Degisik bi ruh hali icindeym.sanki adet olmuormAy cnm ins olmazsinnn
Off delirtiyor beni nerden birlikte calismaya basladim eskiden boyle degildiSana hamile hamile cinnettt gecirtmisler kiz
Inş cnm ins olmazsinInsllh cnm. Degisik bi ruh hali icindeym.sanki adet olmuorm
Inş cnm ins olmazsin
Kizlar kayinvalidem beni delirtiyo ya sizinde boylemi esime farkli bana farkli konusuyor nefret ediyorum ici seytan insanlardan
Benimki prensip olarak benle hiç konuşmuyor o yüzden artık rahatım
Ne guzel cnm ins hepde böyle devam ederValla kayinvalidemi en son 1 ay önce gördümama allaha şükür sıkıntımız yok oğlundan çok beni koruyor kolluyor bi sıkıntı oldumu oğluna kızıyor ❤
Ne guzel cnm ins hepde böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?