- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşâllah ne bılıym herkes belırtım yoktu kımyasal hamılelık gecırdım dıyo bende acaba benım de mı oyle diye düşündüm sankı adettr olmuycam hamıle de öyle belirti yok sadece koyu ıdrar gaz var
Kızlar ya birşey sorcam benim en son regl olalı bugün 9 gün oldu göğüslerim aynı regl dönemindeki gibi hassas ve şiş normal mi sizce yani belirti bu kadar erken başlar mi
Evet olabilir ilk defa duydum bak çok da takmadım bu ay aslında akışına bıraktık ama bilinç altında takmış olabilirim tabi neyse bekleyip gorcez bakalim 2 günde bir tam gaz devam inşallah tutarYumurtlama belirtisi cnm o kafaya çok taktiğin zaman prolaktin yükselip göğüs ağrısına sebep oluyordu diye okumuştum internette bendede çok oluyordu takmamaya çalış prolaktolin yükselmesi hamilelige angel oluyor çünkü
Adet olmzsam yapicm artk cnm bosuna umitlenmiyim belki de kendi cizgisiBata ne kadr var ? Gayet belli çizgi ama markasını bilmiyorum bazı testler çizgi çıkartıyor çünkü bugün bi tane daha al ama aksana doğru bise içme iki saat sonra felan yap bakalım nasıl çıkacak
Valla ben de gozumle gormeme ragmeb emin olamiorm.ne tam kuruma cizgisi ne de pembelikgünaydın canlarımmmmmmmmmm
@Sermec senin kesinlikle bebiş var hayırlı olsun :) belirti olmaması cok normal ben nerdeyse 3 aylık olcam hala öyle uyku dışında bi belirtim yok :)
F Fatma KTL seninde testlerinde gölge görebiliyorum ama kuruma yerimi pembelik varmı emin olamadım
inşallah vardır arkadasım
Evet cnm beklicm. Regl olmazsam diger gun yapicmcnm bende çizgi gördüm hemen ümitsiz olma ama beklemen lazım bir kaç gün daha
Ohh cagir cagir kirmizilariiiKarın ağrılarım iyice arttı geldi gelecekler
keske gelmeseler dimi ama agriyor valla bildiginOhh cagir cagir kirmizilariii
Keskeee. Insllh bu sefer bebis yapiodur agriyikeske gelmeseler dimi ama agriyor valla bildigin
Testlerimde gelmedi gelse hemenyapacaktimdaKeskeee. Insllh bu sefer bebis yapiodur agriyi
Cnm ins vardır yaaa belirgin cidden
Kıızzz geliyo mu yoksa bebiş :)
Ayyy bilmioruuum herkes olumlu konustu. Ilk defa yasiorm bunu. Insllh test yanilmiodurKıızzz geliyo mu yoksa bebiş :)
Gidip kan versene kuzum.Ayyy bilmioruuum herkes olumlu konustu. Ilk defa yasiorm bunu. Insllh test yanilmiodur
Hastane uzagim da saglik ocagi da almio bu saatte zatn. Net cizgi gorim diorm testte iice emin olalm. Zatn solesem de esim emin olmadan goturmz bniGidip kan versene kuzum.
Bat yarın demi ? Neyse az kalmış , gelmez inş kırmızılar. Çizgi görünüyor yani , ne zaman çıktı bu çizgi ?Hastane uzagim da saglik ocagi da almio bu saatte zatn. Net cizgi gorim diorm testte iice emin olalm. Zatn solesem de esim emin olmadan goturmz bni
Evet yarin.gelmz insllh.gelmssi icin de hic belirti yok zatn. O da ayri mesele. Ilk 5 6. Dkkada cikti sonra daha da belirgnlestiBat yarın demi ? Neyse az kalmış , gelmez inş kırmızılar. Çizgi görünüyor yani , ne zaman çıktı bu çizgi ?