Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm yapmadim. Bat gunumu bekliorm olmazsam iki gun falan ole yapmyi dusunuorm.
Hadi hayırlısı olsun o zaman , bence pembe cizgi var yani.Evet yarin.gelmz insllh.gelmssi icin de hic belirti yok zatn. O da ayri mesele. Ilk 5 6. Dkkada cikti sonra daha da belirgnlesti
Amin insllh cok saol cnmHadi hayırlısı olsun o zaman , bence pembe cizgi var yani.
Maslllhh sana dediik darisi bana insllh. Saglikla artsin . Kucagina al insllh bu seferKızlar degerim 79. 4 cıktı 2 gun sonra yıne kan vercem inşallah olumlu olur
İnşâllah canım inşallahMaslllhh sana dediik darisi bana insllh. Saglikla artsin . Kucagina al insllh bu sefer
Evet olabilir ilk defa duydum bak çok da takmadım bu ay aslında akışına bıraktık ama bilinç altında takmış olabilirim tabi neyse bekleyip gorcez bakalim 2 günde bir tam gaz devam inşallah tutar
Kızlar degerim 79. 4 cıktı 2 gun sonra yıne kan vercem inşallah olumlu olur
Bakalım beklıyorum 2 gun sonra tekrardan kan vercem inşallah artarHadi gözün aydın tahminimden fazla çıkmış olur olur meraketme
ah ahKizlar kayinvalidem beni delirtiyo ya sizinde boylemi esime farkli bana farkli konusuyor nefret ediyorum ici seytan insanlardan
Benimki prensip olarak benle hiç konuşmuyor o yüzden artık rahatımKizlar kayinvalidem beni delirtiyo ya sizinde boylemi esime farkli bana farkli konusuyor nefret ediyorum ici seytan insanlardan
Kız testleri göremedim. İyice bunadım ben kuruma falan olmuştur şimdiye çizgi varsa daha belirgindir atsanaHastane uzagim da saglik ocagi da almio bu saatte zatn. Net cizgi gorim diorm testte iice emin olalm. Zatn solesem de esim emin olmadan goturmz bni
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla devam ederBakalım beklıyorum 2 gun sonra tekrardan kan vercem inşallah artar
İnşâllah canımHayırlı olsun inşallah sağlıcakla devam eder
Ah keske ya tek dilegimBenimki prensip olarak benle hiç konuşmuyor o yüzden artık rahatım
Dur sana da atim@
Kız testleri göremedim. İyice bunadım ben kuruma falan olmuştur şimdiye çizgi varsa daha belirgindir atsana
O zamana tez vakitte sana da nasip olsunAh keske ya tek dilegim
@
Kız testleri göremedim. İyice bunadım ben kuruma falan olmuştur şimdiye çizgi varsa daha belirgindir atsana