Benım şeffaf akıntı geldi 2 gün boyunca çatladığı gün geldimi hatırlamıyorum ..Gelicek gibi mi vqr mi regl belirtisi
Aynen su an kendimi dizginlrfim artik :)
Eger yumurta aki seffaf akintiyi baz alırsak bnm de 9. Gunum
Hoş buldum :))Hoşgeldiniz
Çatladıktan sonaaaŞimdi yumurtlama yani pik olduğu günden sonra 10 gün mü yoksa yumurta çatlaçatladıktan sonra 10 gün mü
29 gunde cnmBenım şeffaf akıntı geldi 2 gün boyunca çatladığı gün geldimi hatırlamıyorum ..
Senın adet kaç günde bir geliyor
Bende 28 diyorumda kürtajdan sonra sapıttı :)29 gunde cnm
Bnmde biraz sasirdigibi ama cok oynamıyor yine de ya 4 gun once ya sonra oluyorBende 28 diyorumda kürtajdan sonra sapıttı :)
Bakalım bu ay napcak .
Beklemekten başka çaremiz yokBnmde biraz sasirdigibi ama cok oynamıyor yine de ya 4 gun once ya sonra oluyor
Demi aynenBeklemekten başka çaremiz yok
Özel bi gücümüz olsa keşkem
Amannn kızz geçeerrr be neler geçmediiDemi aynen
Canım ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum orda yumurta 3 ocakta çatlamış görünüyorÇatladıktan sonaaa
Senınle aramızda 1 gun var :)
Allaa allaa senın işler iyice karışık ozamanCanım ben aynı zamanda ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum orda yumurta 3 ocakta çatlamış görünüyor
Bu senin eski testin miydi canım, ben bir an yeni zannettim yaacaba kız mıydı da erkenden belli oldu??? öyle diyorlar ya bilemedimmm
evet canım önceki 6 haftalık düşük yaptımBu senin eski testin miydi canım, ben bir an yeni zannettim ya
kuzum döllenme tarihinden, yerleştiği tarihten bile farkeder bu. benim kv adetim geçmeden öğrendiğime aşırı şaşırdı. ilk defa sende duyuyorum dedi
- dvtb, 20 Temmuz 2018Şikayet EtFavori
#283+ Çoklu AlıntıCevapla
27 Temmuz 2018
Konu Sahibi : bearnguin
dvtbÜyeÜye
Ödül Puanları:
18
Kızlar bata 5 gün var veee testim pazartesi günü kan vereceğim inşallah orda daha net belli olur
Ekli Dosyalar:dvtb, 27 Temmuz 2018Şikayet EtFavori
a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; background: url("styles/default/xenforo/gradients/category-23px-light.png") center top repeat-x rgb(252, 240, 243); border-radius: 5px;">
IMG-20180727-WA0008.jpeg
Dosya Boyutu:
32,5 KB
Görüntüleme:
26
#284+ Çoklu AlıntıCevapla
bugün tertemiz negatif yani biraz sorgulamam kafa karışıklığım düşük modum
Erken gebelik testı mı bu ?acaba kız mıydı da erkenden belli oldu??? öyle diyorlar ya bilemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?