- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Bati beklerim artık muhtemelen bugün kasık agrim var zaten belki de adet olucam :/ tsk ederim :) Rabbim kısa sürede hayırlısından nasip etsin insAllahSabah ilk idrarla yapın o zaman daha net sonuç alırsınız bende çok uzun zamandır negatif görüyorum ama pes etmek yok
Yok şimdi yaptım ilk idrar değilAmin canım aminn . Bat söylersen senide ekliim pc başına geçince .. ama özel mesaj atarsan sevınırım sonra kaynıyo
Elbette var :)
İlk idrarla yapmadın değil mi ??
Amin inşaallah cümlemize :)Bati beklerim artık muhtemelen bugün kasık agrim var zaten belki de adet olucam :/ tsk ederim :) Rabbim kısa sürede hayırlısından nasip etsin insAllah
Çıkmaması gayet doğalYok şimdi yaptım ilk idrar değil
Ne bilim günler öncesinden çıkan nasıl çıkıyor anlamıyorum benÇıkmaması gayet doğal
Kimin çıkıyo kız ..Ne bilim günler öncesinden çıkan nasıl çıkıyor anlamıyorum ben
Onlar erken yumurtluyorlar büyük ihtimalle sen ovulasyon takibi yapıyor musun?Ne bilim günler öncesinden çıkan nasıl çıkıyor anlamıyorum ben
Hayırlısı insAlalh o zmn brklemeyr devam sabirszligim gitti en azndan simdilk bati rahat beklermKimin çıkıyo kız ..
benım 4 kala çıktı ama sabah idrarında çıkmıştı ve çok silikti hatta birkaç kişi gördü sende onların içindeydın :)
Birkaç kişi görmedi :))
Sen yarın ilk idrarla yap bideHayırlısı insAlalh o zmn brklemeyr devam sabirszligim gitti en azndan simdilk bati rahat beklerm
Yok yapmiorum cnm bilmiorm ne zmn yumurtldmOnlar erken yumurtluyorlar büyük ihtimalle sen ovulasyon takibi yapıyor musun?
Bak benim de oyle oldu dun negatif gordum kiminin erken gosteriyor onla ilgili de kizin erken gosterdigini okumustum kana daha cabuk karisiyorsa demek...Hayırlısı insAlalh o zmn brklemeyr devam sabirszligim gitti en azndan simdilk bati rahat beklerm
Test bi tane aldm cnm bqti beklerm artkSen yarın ilk idrarla yap bide
Veya batı bekle sen bilirsin ..
InsAllahcnm senindr mi 13 ocaktiBak benim de oyle oldu dun negatif gordum kiminin erken gosteriyor onla ilgili de kizin erken gosterdigini okumustum kana daha cabuk karisiyorsa demek...
Bugun de bat gunum ve hic gelecek gibi degil... bekleyelim beraber insallah mutlu son olsunnn:)
Yok bugun batInsAllahcnm senindr mi 13 ocakti
En erken yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyormuş yani yumurtlama zamanını bilmiyorsun hemen umutsuzluğa kapılma ama çokta kaptırma orta şekerli bekle canım :)Yok yapmiorum cnm bilmiorm ne zmn yumurtldm
HoşgeldinizHoş buldum :) geçmiş sayfaları okuyamadım o yüzden çok soru sorarsam kusura bakma lütfen
Gelicek gibi mi vqr mi regl belirtisiYok bugun bat
Aynen su an kendimi dizginlrfim artik :)En erken yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyormuş yani yumurtlama zamanını bilmiyorsun hemen umutsuzluğa kapılma ama çokta kaptırma orta şekerli bekle canım :)
Eger yumurta aki seffaf akintiyi baz alırsak bnm de 9. GunumBenım yarın yumurtlamasan sonra 10. Günüm
yok hiç gelcekmiş gibi değil... hafif bi bel ağrım var..Gelicek gibi mi vqr mi regl belirtisi
yok hiç gelcekmiş gibi değil... hafif bi bel ağrım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?