- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
İnşallah kuzmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzmmmm
Hayırlısı aynen öyle kırmızılari görene kadar umut var, :)günaydınlaaarr bat gününden MERHABA
ne ağrım var ne giden gelen şimdilik... hani geleceğini anlarsın ya.. hiç gelecek gibi değil
görene kadar umut vardır varmış gerçekten
yaa tamamen beyinsel hani olmak istemiyorsun, ağrıları da yok sayıyor beyin.. ya da ya daHayırlısı aynen öyle kırmızılari görene kadar umut var, :)
Evet o ihtimal de var tabi ama iyi düşünelim yine deyaa tamamen beyinsel hani olmak istemiyorsun, ağrıları da yok sayıyor beyin.. ya da ya da
evet canım aynen iyi düşünelim iyi olsun.. sende durum neydi yazdıysan da atlamış olabilirim?Evet o ihtimal de var tabi ama iyi düşünelim yine de
Benim durum beklemedeyim bat 13 ocak bklm ama bu ay ilk defa bati bekleneden test yapasim var bugün test akirsam yarın yapicam var gibi hissediyotum belirtilere dayanarak vücudumu tanıdığım kadarıyla bu ay farkli tepkiler var insAllahevet canım aynen iyi düşünelim iyi olsun.. sende durum neydi yazdıysan da atlamış olabilirim?
Aa senin de az kalmis ee tabi burda heveslendin.. insallah vardir cnm. Ne kadardir istiyorsun kuzun kac yasinda?Benim durum beklemedeyim bat 13 ocak bklm ama bu ay ilk defa bati bekleneden test yapasim var bugün test akirsam yarın yapicam var gibi hissediyotum belirtilere dayanarak vücudumu tanıdığım kadarıyla bu ay farkli tepkiler var insAllah
Günaydın kuzummmmGünaydınnn
İnşallaahh gelmiiicccciiiiikkkk :))günaydınlaaarr bat gününden MERHABA
ne ağrım var ne giden gelen şimdilik... hani geleceğini anlarsın ya.. hiç gelecek gibi değil
görene kadar umut vardır varmış gerçekten
Evet yaptım nego
Aynen vala gördükçe dayanamıyorum snrm 4 yaşında kızım var 8 9 aydır istiyoruz cnmbi de kızımda çok geç öğrendim bunda biraz erken öğrenmek istiyorum sanırım ondan acelem test konusunda :)Aa senin de az kalmis ee tabi burda heveslendin.. insallah vardir cnm. Ne kadardir istiyorsun kuzun kac yasinda?