Buralardayım :))
Bende bu gece bir erkek bebegim oldugunu gordum bence bunlar guzele isaret hayira yormak lazm :)Rüyamda 37 haftalik halimle halı yikiyordum.Kir aktıkça mutlu oluyordum.Derkeeen halı yıkandı banyoya gittim ve doğum sancim başladı.Hakettin dedim aynada kendime gülerek:) sonra uyandım ve oofff hayaat
aaa biz devam ediyoruz ama sen niye tatil ettinBİTTİ . tatildeyim
İnşallahYarın siliklesmesi lazım canım dün bugün yumurtlama gözüküyor belkide akşama siliklesir
Aynenaynen elcin olsa yarından başlardı test yapmaya
Haklısın bu kız benı tanımıs3 testi de olsa o başlar erkenden
Benım yumurta çatladı canım 1 gün sınra o gunde değerlendirdim . Artık değerlendirmemin bir anlamı yok :)aaa biz devam ediyoruz ama sen niye tatil ettin
Test mi ?Akşam yapım mi
Dun değerlendirdim baya bı bugün e gerek yok bence yarın sabah yapım gene testTest mi ?
Benım 1 gün sonra çatladı canım ama 2 3 çatlamayanlar da var . Bende akşam yap sonra sabah yaparsın ..
Aynen yap bakalım ne çıkcak..Dun değerlendirdim baya bı bugün e gerek yok bence yarın sabah yapım gene test
sizi tanımak büyük keyif efenimAynen
Haklısın bu kız benı tanımıs
sizi tanımak büyük keyif efenim
yok hiçbişey :) sadece çok su içiyorum ve haliyle sık sık wc. ve canım çok çikolata çekiyor
Nasıl gidiyor ? Belirtiler hala yokmu ?
Sol Kasığımda acayip bir ağrı var şuan ayağımın üzerine basamiyorumAynen yap bakalım ne çıkcak..
MErakla beklıyorum
Ovu varmı elinde kızyok hiçbişey :) sadece çok su içiyorum ve haliyle sık sık wc. ve canım çok çikolata çekiyornormalde çikolataya hiç düşkün değilim ama inanılmaz çekiyor canım dün 2 tane yedim bu gidisle bi sürü kilo alcam ben
var 15 tane falanOvu varmı elinde kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?