Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen elcin olsa yarından başlardı test yapmayarica ederim ne demek her zamann :)
o zaman BAT a son 7
Eli test normal benceaynen elcin olsa yarından başlardı test yapmaya
ama kız erken görüyor maşallahh normal yani :))aynen elcin olsa yarından başlardı test yapmaya
kuzum ben çok anlamıyorum ama ilaç kullandığın için de bişey diyemiyorum yoksa pik günlerini değerlendir gün aşırı derdimAplalar yorum yapın yahu dvtb sende katıl beğenip gitme
Teşekkürlerkuzum ben çok anlamıyorum ama ilaç kullandığın için de bişey diyemiyorum yoksa pik günlerini değerlendir gün aşırı derdim
3 testi de olsa o başlar erkendenEli test normal bence
aynen maşallah doğurgan kadınnama kız erken görüyor maşallahh normal yani :))
sen kaç gün önce görmüştün kuzumm bir doğurgan da sensinn maşallahaynen maşallah doğurgan kadınn
3 gün kala gördüm valla. canavar gibi çalışıyo yumurtalıklar ilk adet gördüğümden bu yana hiç şaşmaz. bir oldum pir oldumsen kaç gün önce görmüştün kuzumm bir doğurgan da sensinn maşallah
maşallah canımm.. ben de çok erken adet gördüm yaaa.. ilkokulu bitirdiğimde yaz tatilinde :/3 gün kala gördüm valla. canavar gibi çalışıyo yumurtalıklar ilk adet gördüğümden bu yana hiç şaşmaz. bir oldum pir oldum
aynen bende 8. sınıftan çıktım yaz tatilinde oldum kabus gibiydimaşallah canımm.. ben de çok erken adet gördüm yaaa.. ilkokulu bitirdiğimde yaz tatilinde :/
benim dönemim de ilkokul 5 yıllıktı yani kaç yaşında oluyorum yahuu 11 falan galiba çook erken yaa.. şimdi kuzum adet olsa afedersin nasıl kullanacak nasıl yapacak inşallah erken olmasın o da..aynen bende 8. sınıftan çıktım yaz tatilinde oldum kabus gibiydi
sınıftaki kızlar 6. sınıfta olmuşlardı sınıfta tek olmayan bendim sizin dönemde normalmiş yine artık ergenlik çok geriye geldi. hormonlardan sanırım kücük yaşta oluyorlar
ya ahahaha baya erken olmuşsun hakkaten :) valla ya nasıl becericekler annesine çekmesin senin kız o zamanbenim dönemim de ilkokul 5 yıllıktı yani kaç yaşında oluyorum yahuu 11 falan galiba çook erken yaa.. şimdi kuzum adet olsa afedersin nasıl kullanacak nasıl yapacak inşallah erken olmasın o da..
Bana cekmedigini diyorlar ama bakalim.. erken gelisme var mi diye baktilar yoktu daha memitolar cikmadi.. insallah zamaninda gelsin ..ya ahahaha baya erken olmuşsun hakkaten :) valla ya nasıl becericekler annesine çekmesin senin kız o zaman
oo daha vardır o zaman. insallah :)Bana cekmedigini diyorlar ama bakalim.. erken gelisme var mi diye baktilar yoktu daha memitolar cikmadi.. insallah zamaninda gelsin ..
hayır olsun. bende geçen ay çok iri bi bebek emziriyodum :)Rüyamda 37 haftalik halimle halı yikiyordum.Kir aktıkça mutlu oluyordum.Derkeeen halı yıkandı banyoya gittim ve doğum sancim başladı.Hakettin dedim aynada kendime gülerek:) sonra uyandım ve oofff hayaat
Yarın siliklesmesi lazım canım dün bugün yumurtlama gözüküyor belkide akşama siliklesirEvet gene çatlamamış bir yumurta dünü boşa değerlendirdim ... attım attım morcivertkedi