2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Biz balayı için villa kiralamayı düşünüyoruz. Fethiye tarafından. Oraları gezmemiştim oncesinde. Hem gezip hem havuzuna giricez. Otelde kalırsak gezemeyiz diye düşündük hem de balayı oteli olmazsa çocuk sesi çok oluyor otellerde.

Ben villa falan istemiyorum ya o yorgunlukla birde yemek derdine düşmek istemedim. Gitceğimiz şehirde gezeriz düşüncesi bizde de vardı ama sonra vazgeçtik kendimizi bu kadar yormaya gerek yok otelden çıkmayalım istedik o yüzden de çok iyi bi otel istiyorum yani otele tıkılıp kaldığımıza değecek biryer olmalı

Evet haklısınız çok güzel bir otelde neden olmasın. O da keyifli olur kesinlikle. Ama dikkat edin. Asiri kalabalık olmasin ve çocuklu aileler nisbeten az olsun. Ya da direk balayı oteli düşünürsünüz. Yemeği ben pratik seyler yaparız diye düşündüm . Kalacağımız bölgede gözleme yapan teyzeler varmis , bazen öyle idare ederiz. Villalarda barbekü oluyor, biraz nişanlımı yorarım mangal yapar diye düşündüm:) Bir de ben gittigim yerde meşhur ne varsa yemeyi severim, zaten disari da da yemek istiycektik. O yüzden bana çok zor gelmiyor su an

Umarım hepimizin içinin sindiği musmutlu güzel anılar biriktirdiği bi tatil olur

Bizim de düğünümüz 06.06.2020de allah nasip ederse daha anca düğün salonu kina salonu ve nikahi hallettik şimdi balayı bakıyoruz balayinda villa düşünüyoruz tesettürlü olduğum için daha rahat ederim dedik 2 gündür bakmadığım site kalmadi bi tane villa tam içimize sindi bizim tarihler doluymuş inşallah bulacağız bakalım :)))

Benimde tarih netlesse de arttık baksam bende. Ben beğendim ama tarihimiz net değil:)
Ben muhafazakar villa bakıyorum eğer o şekilde arayanlar varsa önerimdir, Fethiye'den ve Kaş'tan kalkan günü birlik tekneler gördüm internette. Sessiz sakin koylarda eşinizle, en azindan çevre plajlara göre çok az kalabalıkla deniz keyfi yapabiliyoruz. Su an villa daha da aklıma yatti:)

Bugün iyice araştırıp nişanlımla karar verdik bi tane villaya biz 5 gece düşündük 1 gecede merkezi bi yerde kalırız gezeriz dedik 5 gece olunca ekstra ücret alıyorlarmış 350 tl buna moralim bozuldu ama tutacağız o beğendiğimiz villayı

Aynen dediginiz gibi villayi allah nasip ederse tutunca nerede ne yapılır nereler gezilir hemen o planlara yogunlasacagim bakalım hayırlısı artık :)

Evet maalesef sanırım temizlik için o zaman ücret alıyorlar, bende hem bu sebeple hem de ancak yeter diye bir hafta düşünüyorum . Hangi bölgeyi tercih ettiniz? Hangi site bir de ? fiyat makul oldu mu?haziranda zor ama:) bizim beğendiğimiz 6.750 tl araç yok, merkezden tutmak zorundayım sanırım daha uyguna bulamiycam hala bakıyorum bende.
Sizde tesettürlüymüssünüz mutlaka yapılacak aktivitelerle ilgili birbirimizi bilgilendirelim

Villa sepeti sitesini tercih ettik fiyati daha uygun diğer sitelere göre ve çok villa seçeneği var temizlik vs 4250 tlye geldi 5 gecesi bizim. Ilk iki gün hiçbi sey yapmayi düşünmüyoruz iyice dinlenmek istiyoruz zaten merkeze 10 km seçtiğimiz villa daha sonraki günler mutlaka aktivite yapar ve gezeriz imkânlar yettikçe çok açılmak istemiyorum maddi olarak aslında bakalım nasıl olacak :) villamiz uzak olsa da deniz manzarali çok güzel biz çok sevdikk korunaklı olmasi da çok güzell:)

Araba imkaniniz varsa uzaklığı hiç sorun değil bence:) keyifle geçsin insallah. Maddi olarak aslinda bende açılmak istemiyorum 5 gün az mi olur diye emin olamiyorum. Cunku dediginiz gibi ilk gunler zaten ancak kendimize geliriz. Bizde elimizde kalan paraya göre düşüneceğiz sanırım . Ancak fiyatınız cazip geldi şimdi bunu bende düşüneyim:)

Kızlar benim şubat ayında isteme olacak, yüzük takacaz, ama ben ne hazırlığı yaparız bilmiyorum, bana fikir verr mısınız, söz icin ozel hazırlık yapan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…