2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

3500 e gayet güzel gelinlikler bulunur hiç merak etmeyin bende sizin gbi umutsuzdum, korkmayın sadece gezin, Bi de 3 ay varsa eğer düğüne o sıkıntılı telasa girip ederinden fazla verebilirsiniz.
Teşekkür ederim evet vaktim var bende şimdiden gezmek karar vermek istiyorum. Olursa alicam da sanırım yaza fiyatlar artarmış .

Hanımlar merhaba bende kısmetse Mayıs 2020 gelini oluyorum.:)
Bu dönemler çok stresliymiş gerçekten. Her şey o kadar çok pahalanmış ki... ben şimdiye kadar salon takımımı,yatak odası,televizyon ve elektrikli süpürgemizi aldı. Mutfakta ise günlük çatal bıçak takımı,günlük yemek takımı,granit tencere seti, misafirlik yemek takımı aldım. Şuanda gelinlik bakma aşamasındayım.
Ha tabi birde düğün salonunu ayırttık. Sizlerin nasıl gidiyor? Masrafarınız nasıl?
bir düğün saç&makyajına bile 2 bin tl istiyorlar şaka gibi
Beyaz eşyalar alındı 12bin tuttu :KK17: Düğün mekanı + Mutfakdaki birsürü şey alındı. Süpürge vs de aldım.:KK55: Bizde de henüz salon takımı ve yatak odası yok. Gelinlikde bakmadım nasıl karar veriyosunuz acaba bende mi bi sorun var birinin bana hadi gelinlik bakmaya çıkalım demesini bekliyorum galiba:KK48:
+ benim düğün saç makyajım salonun fiyatına dahil. :KK51:

Beyaz eşyalar alındı 12bin tuttu :KK17: Düğün mekanı + Mutfakdaki birsürü şey alındı. Süpürge vs de aldım.:KK55: Bizde de henüz salon takımı ve yatak odası yok. Gelinlikde bakmadım nasıl karar veriyosunuz acaba bende mi bi sorun var birinin bana hadi gelinlik bakmaya çıkalım demesini bekliyorum galiba:KK48:
Canım valla ben bir süre hiç bakmadım hatta çevremde artık sormaya başladılar gelinlik bakmaya başladın mı diye o zaman aklıma geldi diyebilirim:KK48: büyük ihtimalle gelinliğimi de bianco vitadan alacağım.
ben salon takımı ve yatak odası fiyatını söylemesem daha iyi gözünüz korkmasın:KK56: ama bu tabi benim salonda gerçek mermer ve gerçek kromları seçmemden kaynaklı biraz..
Düğün salonu desen o da gene yüksek bi meblağ tuttu. Mobilya fiyatıyla denk diyebilirim.
Bakalım daha neler çıkacak cepten daha benim beyaz eşyalar var buzdolabım,çamaşır ve bulaşık makinem alınacak... buzdolabı zaten gardrop tipi olması gerekiyo mutfağımdaki yerim geniş kullanılmış çünkü küçük olamaz çok sırıtır. Onda da samsungun bir modeli var 10 bin tl zaten. Bosch da da öyle.
Elektrik süpürgemi dyson aldım, televizyonumuzda lg marka

Canım valla ben bir süre hiç bakmadım hatta çevremde artık sormaya başladılar gelinlik bakmaya başladın mı diye o zaman aklıma geldi diyebilirim:KK48: büyük ihtimalle gelinliğimi de bianco vitadan alacağım.
ben salon takımı ve yatak odası fiyatını söylemesem daha iyi gözünüz korkmasın:KK56: ama bu tabi benim salonda gerçek mermer ve gerçek kromları seçmemden kaynaklı biraz..
Düğün salonu desen o da gene yüksek bi meblağ tuttu. Mobilya fiyatıyla denk diyebilirim.
Bakalım daha neler çıkacak cepten daha benim beyaz eşyalar var buzdolabım,çamaşır ve bulaşık makinem alınacak... buzdolabı zaten gardrop tipi olması gerekiyo mutfağımdaki yerim geniş kullanılmış çünkü küçük olamaz çok sırıtır. Onda da samsungun bir modeli var 10 bin tl zaten. Bosch da da öyle.
Kaliteli mobilyaya verilen paraya hiç acımayın. Bizde bu sekilde ürünler secmeye calıstık, cok da memnunum sonucta zırt pırt mobilya alınmıyor. Hayırlı olsun bu arada esyalarınız=)süpürgenin sarjlı modelini mi aldınız? Yoksa normal mi? Süpürgemi bosch tan aldım cok da memnunum ama Bi tane dikey almak istiyorum elimin altında ama onlarda da sıkıntı su ki ucuz modelleri hiç bir işe yaramıyor (hediye geldi kullanıyorum sanki hiç ii cekmiyor) o yüzden sordum size

Kaliteli mobilyaya verilen paraya hiç acımayın. Bizde bu sekilde ürünler secmeye calıstık, cok da memnunum sonucta zırt pırt mobilya alınmıyor. Hayırlı olsun bu arada esyalarınız=)
Aynen canım zaten sonucta her sene mobilya yenilemeyeceğiz.. bir kere alalım bizi baya götürsün mantığıyla hareket ettik o konuda. Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsum:KK49:

Yaaa 🥺 bide bizim evimiz tamamen tadilata girdi orayada çok para gidicek şimdiden üzülüyorum verilen paralara 🤦🏼‍♀️ Salon takımın hangi marka bende biraz internetten araştırdım ama istediğim tarzda birşey bulamıyorum altı yüksek olanlardan istiyorum temizlik açısından kolay olsun diye ama aynı zamanda yataklı ve bazalıda olursa mükemmel olur fakat hiç 3 özelliğide taşıyan mobilya görmedim 😫 buarada şimdiden güle güle kullanın 🤗

bizimde beyaz eşyalar 12 bin tuttu. Her şey çok pahali 😐 süpürgeyi hangi marka tercih ettiniz? miele düşünüyorum ben henüz alamadım da. Benim şu an fikir değişmez ve aileler anlaşılırsa aklımda nikahtan evlenmek var. Salonlar da çok pahali çünkü

Aynen canım zaten sonucta her sene mobilya yenilemeyeceğiz.. bir kere alalım bizi baya götürsün mantığıyla hareket ettik o konuda. Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsum:KK49:
Tşk ederim =) ben evleneli 2 Ay olcak ama henüz güzel Bi sehpa bulamadım. Fikrin varsa bana gösterebilirsin😂

Yaaa 🥺 bide bizim evimiz tamamen tadilata girdi orayada çok para gidicek şimdiden üzülüyorum verilen paralara 🤦🏼‍♀️ Salon takımın hangi marka bende biraz internetten araştırdım ama istediğim tarzda birşey bulamıyorum altı yüksek olanlardan istiyorum temizlik açısından kolay olsun diye ama aynı zamanda yataklı ve bazalıda olursa mükemmel olur fakat hiç 3 özelliğide taşıyan mobilya görmedim 😫 buarada şimdiden güle güle kullanın 🤗
Biz ergül mobilyadan aldık dediğiniz 3 özelliği de taşıyor ben de bu özelliklerin olmasını istemiştim fiyatı da çok uçuk değil bence

Tşk ederim =) ben evleneli 2 Ay olcak ama henüz güzel Bi sehpa bulamadım. Fikrin varsa bana gösterebilirsin😂
canım orta sehpası mı bahseettiğin? Benim mobilyalarımı istersen sana özelden mağazadaki görünüşünü atabilirim. Sadece salonuma göre renkleri değişecek ve bir tık daha büyük olacak koltuklar.
benim orta sehpam gerçek mermer kare şekilde, alt kısımları ayakları yani krom

bizimde beyaz eşyalar 12 bin tuttu. Her şey çok pahali 😐 süpürgeyi hangi marka tercih ettiniz? miele düşünüyorum ben henüz alamadım da. Benim şu an fikir değişmez ve aileler anlaşılırsa aklımda nikahtan evlenmek var. Salonlar da çok pahali çünkü
Miele çok pahalı sanırım hiç onlara bakmadım o yüzden trendyol indiriminden philips almıştım 500tlye :KK28: Salonlar evet pahalı ama mesela bizim tuttuğumuz salonda gelinin saç makyaj dekolte makyajı + dış çekimi ve albümleri + araba süslemesi vs birçok şey dahildi o konuda şanslıydık sanırım:KK23:

X