2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

selam, sanırım ben de sizlerden olacağım. tabi herşey nasip kısmet ama 2020yi bekleyeceğimi hiiç sanmıyorum.

haa bu arada benim nişan söz yok henüz, sonbaharda. şimdi bu sürece yeni başlayacağım için burda bol bol fikir alacağım, soru soracağım.

Merhaba ben de 2019 temmuz gelini olucam inşallah :) forumda yeni sayılırım hep uzaktan takip et et nereye kadar yazayım artık dedim. Evlilik öncesi süreçte fikir alışverişi yapmak için harika bir yer

Bizim mart veya nisan gibi henuz tam tarih de net değil. Sizce yetişir mi hazırlıklar? :KK17:
Simdi burda haziranlari temmuzlari duydukça endişeleniyorum

Bizim mart veya nisan gibi henuz tam tarih de net değil. Sizce yetişir mi hazırlıklar? :KK17:
Canım bence yetişir yetişmesine ama önceden yapılması gerekenleri hemen yapın derim. Mesela düğün salonunu tutun, kına için salon veya organizasyonu ayarlayın, çeyiz eşyalarını depolamaya başlayın hatta bir liste oluşturabilirsiniz :)

Yetişir bence ama hızlı olmalısınız düğün gününü belirleyin bir an önce sonradan yer bulamayabilirsiniz. Günü belli olduktan sonra hersey yetişir meraklanmayın

X