• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İç hastalıkları yada dahiliyeye gitsen yönlendiriyon kan testi yapıyorlar zaten cnm
Tamam canım Allah razı olsun dahiliyeye gidiyorum sürekli zaten Çok sağol aklımda kalmasın onu da yaptırırım çok ağrı çekiyorum çünkü ... tedavisi var mı peki rahatladın mı teşhisden sonra ?

Canım benim iyiyim çok şükür 27 bitip 28 giriyorum yarın 26+6 bugün. Yatıyorum vakit geçmiyor . Senin kuzun da iyimi dogum ağrıların geçtimi. Bu arada VosVos35 VosVos35 doğum yaptımi merak ettim.
Gözün aydın kuzum baya büyüttün miniği ❤ dayan bacım çoğu gitti azı kaldı ❤
Ben de 2 hafta önce doğum yaptım canım :) darısı sana ve tüm bekleyenlere ❤ Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi bebişlerinize ❤

Tamam canım Allah razı olsun dahiliyeye gidiyorum sürekli zaten Çok sağol aklımda kalmasın onu da yaptırırım çok ağrı çekiyorum çünkü ... tedavisi var mı peki rahatladın mı teşhisden sonra ?
İlacı var cnm ömür boyu içeceksin dedi ama çok şükür rahatladım her ay atak geçirirken 2 senedir 3 kere atak geçirdim oda hamilelikte

Kızlarr bebişlerden biri erkek diğeri belli değil ama kıza benzetti dr:halay:
ayy inşallah biri kız biri erkektir. sağlıkla gelsin kuzular =)

Yok canım bi sürü hastane gezdim bebekten kaynaklanmıyor normalde de vardı psikolojik dediler anca antidepresan hapı veriyorlar gebelikte onu da vermiyorlar zaten
şimdi nasılsın canım? merak ettim seni umarım daha iyisindir.. bu dönem hormonal dalgalanmalar olabilir, biraz dikkat et kendine kuzum

Birumuttur yasamak Birumuttur yasamak canım durumun nasıl doğum yaptın mı
ben de merak ediyorum bu kızı yaa senin de 15 gün kalmış bacım vay anasını yemişsin günleri :nazar::KK200:

Canım benim iyiyim çok şükür 27 bitip 28 giriyorum yarın 26+6 bugün. Yatıyorum vakit geçmiyor . Senin kuzun da iyimi dogum ağrıların geçtimi. Bu arada VosVos35 VosVos35 doğum yaptımi merak ettim.
oh oh sağlıkla devam etsin gebeliğin canım.. bizlere de dua et..

Masallah sevindim:) Bebis gelince bol bol kosturursun saglikla kavusun insallah zamaninda❤
Benimki iyi cok sukur,gecti canim agrilar,ilkine gore cok daha iyi gecti zaten buyukte olunca hizla toparlandim,56 günluk minik :)
Evet Vosvos'ta dogum yapti onunda 2 haftalik oldu galiba❤

ayy inşallah biri kız biri erkektir. sağlıkla gelsin kuzular =)

şimdi nasılsın canım? merak ettim seni umarım daha iyisindir.. bu dönem hormonal dalgalanmalar olabilir, biraz dikkat et kendine kuzum

ben de merak ediyorum bu kızı yaa senin de 15 gün kalmış bacım vay anasını yemişsin günleri :nazar::KK200:

oh oh sağlıkla devam etsin gebeliğin canım.. bizlere de dua et..
Çok şükür davşanım iyiyim elhamdulillah çok sağol canım benim dikkat ediyorum ama işte bi yerden buluyo şimdilik çok iyiyim ...

Ya kuzm hormonlar güzel şükr de peki başka baktrmam lazmmı cnkü güzelse neden olmyor sorusu aklıma gelmiyor değil kuzm
Kuzum bazen herşey hazır olsa vakti zamanı gelmemiş oluyor .bazen yolunda gitmeyen şeyler olmasına rağmen beklediğimiz geliyor. Ama hormonlarının yolunda olması gayet güzel eşinde de sıkıntı yoksa demek ki denk gelmesi gerekiyor kısacası kısmet olması lazım :) ama sen psikolojik olarak kendini hazırla herşey iyi olacak bebeğin yakında gelecek inşallah hiç umutsuzluğa kapılma. Eşimin testi iyi çıkmamıştı ameliyat durumunu araştırıyorduk, benim Prolaktin yüksekti ilaç kullanıyordum ki o ay hamile kaldım. İkimize de sürpriz oldu şok olmuştuk. Bebeğin bi anda gelecek sana canım emin ol ❤

İnşallah iyidir oda bebeği de. .
Kuzu ya aynen az kaldıı 33 ten beri acaba vaktini tamamlar mı diye düşünürken şimdi de acaba ne zaman gelecek diyorum :) darısı sana insallah ❤

Kuzum bazen herşey hazır olsa vakti zamanı gelmemiş oluyor .bazen yolunda gitmeyen şeyler olmasına rağmen beklediğimiz geliyor. Ama hormonlarının yolunda olması gayet güzel eşinde de sıkıntı yoksa demek ki denk gelmesi gerekiyor kısacası kısmet olması lazım :) ama sen psikolojik olarak kendini hazırla herşey iyi olacak bebeğin yakında gelecek inşallah hiç umutsuzluğa kapılma. Eşimin testi iyi çıkmamıştı ameliyat durumunu araştırıyorduk, benim Prolaktin yüksekti ilaç kullanıyordum ki o ay hamile kaldım. İkimize de sürpriz oldu şok olmuştuk. Bebeğin bi anda gelecek sana canım emin ol ❤
Söyledikelrinin hepsi çoook doğru kuzum Ama eşimnde iyi sonuçları işte ama bn bir dış gebelik bir düşk yaşadıktan sonra rahim filmi çektim ikisi kapalı çıktı sağın açıldgnı sol kapalı dediler gttm başka doktora gösterdm yok kızım dedi solda acık gözükyor burrda dedi ama sapdan yu urtlamltm gecen ay farz edelim ki yani sol yok sağdan olanda tutmadı yani Allahım ne derse ben ona bakrm kuldan ümidim coktan kesildi kuzuum. Ne zamn vaktı varsa o vaktini yaşayacaz kaçarmız yok Allahım sağlıklı sıhatli versnde hayrlısı kuzmm hayrlısı . İnşallah dediğin gbi olrda gelir minik cabucak. :(( Benden sonra evlenenler cocugunu kucagına Aldı bile 3 aylık evli olan arkadas bile gebe Allahım sağlıkla sıhatle doğrmalarnı nasip etsn ama 3 yıl oldu olcak :(( bu ayds gebe kalmştım gecen sene dış gebelikti işte olsaydı kucagımdaydı :((

Amin canım inşallah rabbim hepimizin bebeklerine hayırlı sağlıklı ömür versin.olmayanlara da rabbim nasip etsin
Mrhb canım özel mj gönderme istedim de sanırım kapalı senin diğer bir sayfada nubuna vs yorum yapılmıştı Senin resmî inceledim ayni resme yakın göndersem bakardın ama dr bana ısrarla erkek dedi

Söyledikelrinin hepsi çoook doğru kuzum Ama eşimnde iyi sonuçları işte ama bn bir dış gebelik bir düşk yaşadıktan sonra rahim filmi çektim ikisi kapalı çıktı sağın açıldgnı sol kapalı dediler gttm başka doktora gösterdm yok kızım dedi solda acık gözükyor burrda dedi ama sapdan yu urtlamltm gecen ay farz edelim ki yani sol yok sağdan olanda tutmadı yani Allahım ne derse ben ona bakrm kuldan ümidim coktan kesildi kuzuum. Ne zamn vaktı varsa o vaktini yaşayacaz kaçarmız yok Allahım sağlıklı sıhatli versnde hayrlısı kuzmm hayrlısı . İnşallah dediğin gbi olrda gelir minik cabucak. :KK43:( Benden sonra evlenenler cocugunu kucagına Aldı bile 3 aylık evli olan arkadas bile gebe Allahım sağlıkla sıhatle doğrmalarnı nasip etsn ama 3 yıl oldu olcak :KK43:( bu ayds gebe kalmştım gecen sene dış gebelikti işte olsaydı kucagımdaydı :KK43:(
Kuzumm bakarsın bu ay gelir bebeğin hadi inşallah .sen yıla aya bakma kendine bak. Umudun var yaşın küçük ciddi bi problemin de yok . Yıllar hafta gibi geçiyor neler geçmez dedik geçti . Kendini sıkıntıya koyma olacak inşallah bak bebeğin de olabiliyor yıllarca bekleyip düşük yada kimyasal da olsa yaşamayan insanlar var. Eşinde sıkıntı olmaması da gayet iyi maaşallah canım. Yakında gelecek bebeğin buna yürekten inan ❤

Kuzumm bakarsın bu ay gelir bebeğin hadi inşallah .sen yıla aya bakma kendine bak. Umudun var yaşın küçük ciddi bi problemin de yok . Yıllar hafta gibi geçiyor neler geçmez dedik geçti . Kendini sıkıntıya koyma olacak inşallah bak bebeğin de olabiliyor yıllarca bekleyip düşük yada kimyasal da olsa yaşamayan insanlar var. Eşinde sıkıntı olmaması da gayet iyi maaşallah canım. Yakında gelecek bebeğin buna yürekten inan ❤
İnşaAllah kuzm artık takmamaya calışıyorm Allahın iznyle neleri atlatık ohh dedik bunada ohh deriz İnşallah

Back