- 21 Kasım 2016
- 3.679
- 5.251
- 158
Bunlar yeterli zaten kuzum.. kuruyemiş, süt ürünleri falan işte.. balık da ye fırsat varsa.. başka ne yapılır bilemedim ama yanılma payı her zaman var unutma.. tekrar ölçüm yapsa da, makine sonuçta.. aldığı sonuca göre hesap yapar, gerçekle birebir tutmaz ki.. benim kıza da zayıf dediler, son iki haftada normal kiloya geldi. Yine de beklenenden tombul doğdu kuzum ❤
Kuzum korkma lutfen. Kızını sağliklı bir sekilde kucagina alacaksin insallah![]()
Cnm 38.haftaydaymıssın zaten.Bebekde cok zayıf değilmiş.Bozma moralini.
Kardesim doğum yaptığında küvezde 600 gr lık bebekler var demistti dr.
Allahın izniyle sağ sağlim alırsınız kucagnuza insallah![]()
Hepinize cok tesekkur ederim bu siteyi bu grubu iyiki bulmusum iyiki sizleri tanimisim her birinizin kalpleri harika insanlarsiniz allah hepimizin yüzünü güldürsün insallahhh ❤❤❤ne güzel söylemişsin canım. inşallah o günlerimi de sizle paylaşmak nasip olur..
Simay ismi çok hoş gerçekten, ablası da kardeşi doğmadan önce bile ablalık hissiyatına kavuşmuştur eminim. çünkü kardeşimin ismini ben koymuşum, hala da özel gelir bu durum =)
dediğin vosvik ablamızın prensesini merak ediyorum ben de :) abi nasıl karşıladı kardeşi, ev curcuna mı acaba
ay hakikaten kız için seçenek daha çok gibi balım. doruk ismini severim ben ya. bi ara kayra ya da takmıştım =)
canım dualarım seninle. üzme kendini. acil bir durum olsaydı bu kadar bile zaman tanınmazdı diye tahmin ediyorum.
olumlu düşün, iyi dinlen, güzel beslen. haberleri bizle de paylaş..
tatlışım nasılsın? sende durumlar nasıl bakalım özlemişim =)