- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Teşekkür ederim canım. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir diyip sabrediyoruzBasin sag olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir diyip sabrediyoruzBasin sag olsun canim
Dualarım seninle canım Rabbim en kısa sürede hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip eder insaAllah.. Sınavın ağır fakat Allah'ın sevdiği kulusun ki bu imtihanı yaşatmış sana..aynen canım içimi rahatlatan onun güzel bi yerde ve beni beklediği bilmek içimi rahatlatan şey ben neye uğradıgı şaşırdım ama nasip işte nasipten ötesi yok sen ne kadar plan yaparsan yap kaderden yazıdan ötesi yok. şimdi iki aydır denıyorum daha olmadı bakalım 15 kasımı beklıyorum şimdi inş olur
Kizlar benim ovulasyon testim bugun koyu cikti, yani ovulasyon gunum bugun. Bu gece ve yarin gece iliskiye girsem yeterli mi?
Yani dr a soyle verdirirse ver benceNe kdr pahaliymis
Ohaaa
Ya ben kromozom aldirmadim bilmiyordum bir kere daha sonucu almaya gittiğimde mı vereceğim bir daha yani
@kubra5505 canım çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin söyle düşün ahirette o minikler şefaati var diye duymuştum doğru hatırlıyorum ins
Hamileyken kalbi durdu kürtajla sonuçlandı canım sabrımın tükendiği anda gelmişti yavrum ama olsun hayırlısı buymuş aslında hemen hamile kaldım denemenin 4 ayı hamileydim ama vajinusmus problemi yaşadım 9 ay sıkıntılar geldimi terk etmiyo sanki. Yine şikayet etmiyorum hamdolsun senin doğumdan sonramı vefat etti bebeğin allah sabır versin ne kadar oldu nasıl oldu
Yani dr a soyle verdirirse ver bence
İnşallah canım allah razı olsun isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim kürtajın peşi kolay olur diyen var zor olur diyen var kafam allak bullak korunmayı düşünmüyorum zaten inşallah rabbim yeniden nasip eder sağlıklıcaBaşın sağolsun canım çok zor Allah ım en kısa sürede sana hayrlı bir evlat nasip eder inşallah.
Kızlaaar dayanamadım erken gösteren gebelik testi aldım üstünde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılabilir yazıyo bat ım 6 kasım sizce yapimmi ya
Ay kasıklarım çok ağrıyo beyaz akıntım var midem bulanıyo ölcem meraktan yaKuzum benim 4 Kasım dur bir aya görelim ins ondan sonra
Aynı durumdayız canım 6 Kasım benimde ve inanılmaz karin agrisi ve kasık ağrısı yaşıyorum.. düşük sonrası hic korunmadim ben bakalım hayırlısı artık..Ay kasıklarım çok ağrıyo beyaz akıntım var midem bulanıyo ölcem meraktan ya
Canım hadi yap da bi bebis haberi alalım yüzümüz gülsün. ...Kızlaaar dayanamadım erken gösteren gebelik testi aldım üstünde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılabilir yazıyo bat ım 6 kasım sizce yapimmi ya
Adet tarihin ne canım?Kızlar merhaba yeni üyeyim 1 yıllık evliyim evlendiğimiz günden itibaren cocuk istiyoruz ama bir türlü olmadı bugün yine adet oldum psikolojim çok bozuldu dertleşmek istedim konuşursam hiç değilse biraz olsun rahatlarım sanıyorum . Artık nasıl başa cıkıcam bununla bilmiyorum
Sen kafanı fazla yorma çok fazla düşünme herşeyin hayırlı bir zamanı vardır elbet.Bir kapıyı kapatan diğer kapıyı açar üzülme sen. Bende çok duydum kürtajdan sonra daha kkolay hamile kalınıyormuşİnşallah canım allah razı olsun isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah rabbim kürtajın peşi kolay olur diyen var zor olur diyen var kafam allak bullak korunmayı düşünmüyorum zaten inşallah rabbim yeniden nasip eder sağlıklıca
11 kasımMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @Feyzaaaaaaaa 20 ekim
- @anne-oluyorum 24 ekim
- @Sekermatik 26 ekim
- @Delfin_ 28 ekim
- @Hebehubele 28 ekim
- @begonyas 29 ekim
- @Bellinda 29 ekim
- @Zeycan123 30 ekim
- @gcm19944 31 ekim
- @yeteramabukadar 31 ekim
- @sevgi5781 31 ekim
- @Sosyaljo 1 kasım
- @sozkan56 1 kasım
- @kahverayihasii 1 kasım
- @gonendi 1 kasım
- @benderyayimki 1 kasım
- @glycl06 2 kasım
- @ocak_kizi 2 kasım
- @dyydem 2 kasım
- @tubamms 2 kasım
- @hiranur3419 2 kasım
- @meyraacnl 3 kasım
- @Zeyzeyerva25 3 kasım
- @VosVos35 3 kasım
- @ALYAESEN 3 kasım
- merveeeeeeeee717 4 kasım
- @Dilara4 4 kasım
- @elifindunyasi 5 kasım
- @demlicaykeyfi 5 kasım
- @Sevvvv 6 kasım
- @Selay ay 6 kasım
- @fato38 6 kasım
- @mhnds_ 6 kasım
- @tugken 6 kasım
- E Ece Sultan 6 kasım
- H Hayal10 6-7 kasım
- Vazelin005 7 kasım
- @R4bi4 7 kasım
- @Yukakita 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @CansuErhan52 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @patisserieyumyum 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @D-E 12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @Glylmz 12 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- Arel13 19-20 kasım
- @sinemm30 20 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- M MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Gelartik00 ???
- @Bearhug ???
- @Mutlulukkk89 ???
- @solisss ???
- @selennn ???
İnşallah hayırlıs canım çok takmıyorum sadece bazen aklıma geliyo şuan şu kadar haftalıktı şu ay doğucaktı falan diye arada aklıma geliyo üzülüyorum ama herşeyin hayırlısı biliyorumki kafaya takınca olmuyo ben dikkat etmediğim bi ay hamile kaldım herşeyin hayırlısı elbette senin çocuğun varmıSen kafanı fazla yorma çok fazla düşünme herşeyin hayırlı bir zamanı vardır elbet.Bir kapıyı kapatan diğer kapıyı açar üzülme sen. Bende çok duydum kürtajdan sonra daha kkolay hamile kalınıyormuş
Çıkarmı ki şimdi yapsamCanım hadi yap da bi bebis haberi alalım yüzümüz gülsün. ...
İnşallah hayırlıs canım çok takmıyorum sadece bazen aklıma geliyo şuan şu kadar haftalıktı şu ay doğucaktı falan diye arada aklıma geliyo üzülüyorum ama herşeyin hayırlısı biliyorumki kafaya takınca olmuyo ben dikkat etmediğim bi ay hamile kaldım herşeyin hayırlısı elbette senin çocuğun varmı
Çıkarmı ki şimdi yapsam