- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak küçük yaramaza hastanede daha rahat ediyor galiba. Son durumun nasıl kuzum?Selam ttlim..ben hastanedeyim hala kizlar kayboldu cidden ozledim bndee eski gunleri firsat bulamiyorlar sanirim ikileyince cocuklari :) sen nasilsin kuzumm nasil gidiyr
Buyutmussun oğlanı maşallah canım. Sağlıklı uzun ömürler dilerim. Biz buralardayız dahaNasılda özlemişim burayi.Hala hamiş olarak görüyorum onu gördükçe eski günler çabalayslarm geliyor aklıma. Oğlum büyüdü 9.ayını doldurdu bile
Kuzumm masallah sizee yaa hepimiz ck caba sarf ettij darisi geride kalanlarin basina insallah..saglikla buyut oglusunu insallah kocaman olmjs :)Nasılda özlemişim burayi.Hala hamiş olarak görüyorum onu gördükçe eski günler çabalayslarm geliyor aklıma. Oğlum büyüdü 9.ayını doldurdu bile
Ay kuzumm ne rahatligi mahvoldm bn buralarda pzt cikariz insallah dr ihtimal verdi en azindan bugun 15 gun oldu tam yav..kanama alani devam ediyr kuzum azalma var ama bitmis degil..disari da kahverengi sekilde akiyr..bakalim hayirlisi Allahtan bugun 13 haftayi doldurduk insallah saglikla buyur gelir yavrum..Bak küçük yaramaza hastanede daha rahat ediyor galiba. Son durumun nasıl kuzum?
Ramazan, çocuklar yoğunluk olmuştur herkeste.
Bende hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum canım.
Doktor kontrolunda olmanda iyi oldu kuzum. Orda daha iyi bakmışlardır size.Ay kuzumm ne rahatligi mahvoldm bn buralarda pzt cikariz insallah dr ihtimal verdi en azindan bugun 15 gun oldu tam yav..kanama alani devam ediyr kuzum azalma var ama bitmis degil..disari da kahverengi sekilde akiyr..bakalim hayirlisi Allahtan bugun 13 haftayi doldurduk insallah saglikla buyur gelir yavrum..
Ayy ne guzel yaa bnde su donemlerri aatlatsam da ciciler almaya baslasam insallah goruruz o gunleride..saglikla al kucagina kuzumm insallah guzel haberlerini duyalimm
Insallah bitanemmm burdan saglikla bi cikalim da insallah gerisi de gelir yatarim evde napayimm..cinsiyeti hic merk etmiym inanki herkes sasiriyo :) saglikla ugrastigimdn sanirim..Doktor kontrolunda olmanda iyi oldu kuzum. Orda daha iyi bakmışlardır size.
Inşallah çıkarsın canım. Kanama alanı da zamanla bitecektir. Biraz zorladı seni ama bak bu günlere geldiniz. Geriside sağlıkla devam edecek inşallah.
Eşyalarını hazırlayacağın günlerde gelecek merak etme sen. Daha cinsiyetini öğreneceğiz. Çok merak ediyorum.
Darısı tüm isteyenlere olsun.
Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah.
Şimdi senin aklın başka yerde o yüzden merak etmemen çok normal. Bende merak etmiyordum.Insallah bitanemmm burdan saglikla bi cikalim da insallah gerisi de gelir yatarim evde napayimm..cinsiyeti hic merk etmiym inanki herkes sasiriyo :) saglikla ugrastigimdn sanirim..
Hergun dualarimdalar Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh bizlerde saglikla alalim kucagimiza kuzumm
Canım hayırlısı ile tez zamanda bebeğin seninle olur inşallah.Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
cok sagoll cnm insallah dedigin gibidir Amin :)Canım hayırlısı ile tez zamanda bebeğin seninle olur inşallah.
Ben sana şu bilgiyi vereyim. Ilişki günlerini 1 gün ara vererek devam ederseniz daha iyi olur. Benim doktorum öyle söylemişti.
Adet ağrılarıyla hamilelik belirtileri çok benzer oluyor. 10 gün kala bir şey söylemek yanlış olur diye düşünüyorum.
Inşallah hamile kalmışsındır. Fazla beklemesin seni.
Kayinvalidene ilk gebeliginde sinir olmstm zati kuzum hatirliyrm o anlari..bsvr takilma saglikla gelsin prenses..Şimdi senin aklın başka yerde o yüzden merak etmemen çok normal. Bende merak etmiyordum.
Benim kayinvalidem de kilosunu çok merak ediyor. En onemli konuymus gibi. Bende sağlıkla doğsun derdindeyim.
Bende senin için dua ediyorum inan❤
Sende büyütmüşsün göbüşü maşallah sizeBuyutmussun oğlanı maşallah canım. Sağlıklı uzun ömürler dilerim. Biz buralardayız daha
Allah razı olsun canım benim sende sağ salim kucağına alıp büyüt meleğini insallhKuzumm masallah sizee yaa hepimiz ck caba sarf ettij darisi geride kalanlarin basina insallah..saglikla buyut oglusunu insallah kocaman olmjs :)
Insallah cnm bnm Allah senden de razi olsunnAllah razı olsun canım benim sende sağ salim kucağına alıp büyüt meleğini insallh
İnşallah bebiş sürpriz yapar canımgitmedim daha çok erken beklenen regl tarihi 25 mayıs ,sade yumurta çatladıktan sonra böyle durum oldu .inş bebiş dicemde 2 aydır kan sulandırıcı içiyorum ,omu bişey yaptı ilk ay olmamıştı ama şuan herşey belirsiz her ihtimalı düşünyrum umutlanmakta istemıyorum.2 senedir her ay umut
Biz de iyiyiz 3 aylık olmamıza az kaldı:) siz nasılsınız bakalım. Az kaldıKızlar nasılsınız?
Topik sessizliğe büründü biraz.
Benimde sadece mesajlari okumaya fırsatım oluyor.
Umarım herkes iyidir.
sezson dan haberim yoktuuu ((( Rabbim sabir versin kuzumm basin sagolsunnn mekani cennet olsun insallahSimayinannesi Bizde iyiyiz 8 aylik oldu sayilir Simay :) (21nde)
Cok sukur yolunda hersey.
Sende bebiste iyisinizdir insallah❤
N nalyecetemtahin yazmadi hic.
Onur_hira_ela Masallah miniğine❤
A AsyaaAyazz Senin ministe buyumus masallah
sezson Anneciğini kaybetmisti malesefinşallah daha iyidir bebeğide iyidir umarim.
whiterabbit88 Aklimdasin❤
U Umithepvar Allah şifa versin son olsun uğraşlarınız insallah,cok buyuk tedirginlik ama dilerim bununla kalsin sadece.Neseyle gecsin gebeligin❤
Ahh bilmiyordum. sezson Canım başın sağ olsun. Mekânı cennet olsun. Eminimki de öyledir. Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin.Simayinannesi Bizde iyiyiz 8 aylik oldu sayilir Simay :) (21nde)
Cok sukur yolunda hersey.
Sende bebiste iyisinizdir insallah❤
N nalyecetemtahin yazmadi hic.
Onur_hira_ela Masallah miniğine❤
A AsyaaAyazz Senin ministe buyumus masallah
sezson Anneciğini kaybetmisti malesefinşallah daha iyidir bebeğide iyidir umarim.
whiterabbit88 Aklimdasin❤
U Umithepvar Allah şifa versin son olsun uğraşlarınız insallah,cok buyuk tedirginlik ama dilerim bununla kalsin sadece.Neseyle gecsin gebeligin❤