Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın kuzucum ❤ annenin iyi olmasına sevindim. Eşin artık baba oldu, ev işlerine aktif katılım şart :)) inşallah hep böyle güzel geçer günleriniz.. hatta en kötü gününüz böyle olsun ❤ Mahir paşa hazretleri nasıllar inşallah?kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Benim kızımda tutuyor bu saatler :) doğumdan önce gece uyandırdığı saatlerde yine uyanıyor.. Allah'tan uzun sürmüyor tekrar uyuması :)) emzir, gaz çıkar, bez değiştir derken 1 saat geçiyor sonra uyuyor ❤yapmaaaa harbimi !!!! e bizim kiz gece gündüz ayakta o zaman vay anaaam![]()
Çok sağol canım ablam. İyi oda maşallah dün akşamdan beri emip uyuyor çoğunlukla :) arada uyanıyor gaz sıkıntısı olunca ağlıyor. Eşim sağolsun yemeği yapıyordu ama beraber yapmak zaman geçirmek meğer ne kadar değerliymiş.Gözün aydın kuzucum ❤ annenin iyi olmasına sevindim. Eşin artık baba oldu, ev işlerine aktif katılım şart :)) inşallah hep böyle güzel geçer günleriniz.. hatta en kötü gününüz böyle olsun ❤ Mahir paşa hazretleri nasıllar inşallah?
Biz eşimle bir çok işi birlikte hallediyoruz :) ama yemek, hatta komple mutfak konusunda pek karışmıyor. Bir tek balık onda :) o da ayda yılda bir oluyor.. bir de bazen kendi aklıyla, bazen benim ricamla bulaşık makinesini boşaltıyor :))Çok sağol canım ablam. İyi oda maşallah dün akşamdan beri emip uyuyor çoğunlukla :) arada uyanıyor gaz sıkıntısı olunca ağlıyor. Eşim sağolsun yemeği yapıyordu ama beraber yapmak zaman geçirmek meğer ne kadar değerliymiş.
Yaa sen çok tatlısın kuzum valla güldürdün beni :) haberler süpermiş hep böyle güzel haberlerle gel inşallah :)kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Maşallah size muhabbetinize ❤Biz eşimle bir çok işi birlikte hallediyoruz :) ama yemek, hatta komple mutfak konusunda pek karışmıyor. Bir tek balık onda :) o da ayda yılda bir oluyor.. bir de bazen kendi aklıyla, bazen benim ricamla bulaşık makinesini boşaltıyor :))
O senin ballığınn ❤ İnşallah kuzumm sende bebişli güzel haberlerle gel. Hsg bugün mü çekiliyordu ?Yaa sen çok tatlısın kuzum valla güldürdün beni :) haberler süpermiş hep böyle güzel haberlerle gel inşallah :)
kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Kızlarım selam. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Soniciğimin mesajına cvp vereyim dedim herkesi etiketleyemedim. Hsg çektirdim. Sol tüpte tıkanıklık varmış ama verilen ilaçla tüpün açıldığını söylediler. Bir de 7 mm lik polip varmış raporda gördüm. İşlemi şişli echomarda yaptırdım. C kollu makine imiş ve gerçekten düşündüğümden çok daha acısızdı. Asıl şimdi işlem sonrası ağrım başladı o da reglağrısı gibi. Durum bu kızlar, doktoruma hbr vericem şimdi bakalım o nasıl yorumlayacak :)O senin ballığınn ❤ İnşallah kuzumm sende bebişli güzel haberlerle gel. Hsg bugün mü çekiliyordu ?
Çok sağol inşallah tamamen atlattığını da yazarım :)):)))) gozunuzaydin annen icin.Daim olsun iyi haberleri insallah❤
Bebek kucucuk ama marifeti ne buyuk degil mi? :) Bide insan o olmadan once bu kadarini tahmin edemiyor.Boyle normal seylere bile ne kadar anlam katiyorlar ama :)))))
Aa kuzu çekildin atlattın yani e çok şükür. Tıkanıklık olması ve polip durumu gebeliğe engel olmuş olabilir herşeyde bir hayır vardır iyi ki çekildin. Bakalım doktorun ne diyecek heyecan yaptım :) hsg nin üstüne hamiş kalan birçok kişi var buaradaKızlarım selam. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Soniciğimin mesajına cvp vereyim dedim herkesi etiketleyemedim. Hsg çektirdim. Sol tüpte tıkanıklık varmış ama verilen ilaçla tüpün açıldığını söylediler. Bir de 7 mm lik polip varmış raporda gördüm. İşlemi şişli echomarda yaptırdım. C kollu makine imiş ve gerçekten düşündüğümden çok daha acısızdı. Asıl şimdi işlem sonrası ağrım başladı o da reglağrısı gibi. Durum bu kızlar, doktoruma hbr vericem şimdi bakalım o nasıl yorumlayacak :)
Süper haber canım gözünüz aydın çok sevindim.kendimi uzun zamandır bu kadar iyi hissetmiyorum :) hem annemin değerleri iyi çıktı çok şükür hemde eşimle yemek yaptık :)) ikincisi komik gelebilir ama bebekle o kadar zormuş ki bu işler :)
Sağol kuzumm. Sen nasılsın bebiş nasıl :)Süper haber canım gözünüz aydın çok sevindim.
Insallah her sey daha da guzel olacak.
Ikinci de cok güzelmiş![]()
Aa kuzu çekildin atlattın yani e çok şükür. Tıkanıklık olması ve polip durumu gebeliğe engel olmuş olabilir herşeyde bir hayır vardır iyi ki çekildin. Bakalım doktorun ne diyecek heyecan yaptım :) hsg nin üstüne hamiş kalan birçok kişi var buarada![]()
Yavrular teşekkür ederim. Ağrım da geçti hatta ağrı kesicisiz atlattım mutluyum :) ufak sızlama var ama normaldir herhalde.. dr.a sanırım hft içi ileticem raporu. Bakalım polip için ne önerilecek. Yeri ve büyüklüğüne göre bir yorumda bulunur sanıyorum doktor. Ama içim rahat etti kızlar ya :)Süper haber canım gözünüz aydın çok sevindim.
Insallah her sey daha da guzel olacak.
Ikinci de cok güzelmiş
whiterabbit88 kuzum gecmis olsun. Agri hissetmemene sevindim. Benim cekilirken cok agrimisti. Korkutmayayim diye soylemedim.
Tıkanıkligin acilmasina sevindim. Polip icinde doktor daha iyi yorum yapacaktir. Ama bunlar hamilelige engel olay seyler. Artik tam bir tedavi sureci baslar.
Bebise 1 adım daha yaklaştın![]()
Masallah kuzu ağrın az olması gayet güzel. Hadi bakalım ne diyecek doktorun merak ediyorum :)Yavrular teşekkür ederim. Ağrım da geçti hatta ağrı kesicisiz atlattım mutluyum :) ufak sızlama var ama normaldir herhalde.. dr.a sanırım hft içi ileticem raporu. Bakalım polip için ne önerilecek. Yeri ve büyüklüğüne göre bir yorumda bulunur sanıyorum doktor. Ama içim rahat etti kızlar ya :)
Mahir yavrusu çok tatlıymış şimdiden gülüyorsa maşallah kırkbir kere :) aslım sen nasılsım bitanem?? Cinsiyeti inanılmazzz merak ediyom
Iyidir insallah kuzum. 2 hafta sonra görüş varSağol kuzumm. Sen nasılsın bebiş nasıl :)
Yavrular teşekkür ederim. Ağrım da geçti hatta ağrı kesicisiz atlattım mutluyum :) ufak sızlama var ama normaldir herhalde.. dr.a sanırım hft içi ileticem raporu. Bakalım polip için ne önerilecek. Yeri ve büyüklüğüne göre bir yorumda bulunur sanıyorum doktor. Ama içim rahat etti kızlar ya :)
Mahir yavrusu çok tatlıymış şimdiden gülüyorsa maşallah kırkbir kere :) aslım sen nasılsım bitanem?? Cinsiyeti inanılmazzz merak ediyom
Cinsiyeti içine doğandır kuzu benim öyle olmuştu :) hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Ultrasonda herşeyini görebiliyorsun çok heyecanlı güzel süreçler :)Iyidir insallah kuzum. 2 hafta sonra görüş varGün sayıyoruz eşimle.
Sizde Mahir'le yeni bir yıla gireceksiniz. Simdi hayal ettim de çok hoşuma gitti ❤
Efe'dir o Efe ❤❤❤❤❤Iyidir insallah kuzum. 2 hafta sonra görüş varGün sayıyoruz eşimle.
Sizde Mahir'le yeni bir yıla gireceksiniz. Simdi hayal ettim de çok hoşuma gitti ❤
Yarına bir şeyin kalmaz yavrum.
Seninle birlikte bizim de icimiz rahat etti inan. Polip sorunu ortadan kalkinca hamile kalman da kolaylasacak diye dusunuyorum.
2 Ocak'ta kontrol var![]()
Bakalım gösterecek mi![]()