- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Çok şükür canim gözün aydın❤Kizlar cok sukir bsey cikmadi kizimda tesekkur ederim hepinizee desteginiz icin saolun sevilipsunuz bu arada yeni hamisler war umarim yil bitmeden dha da guzel haberler aliriz ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canim gözün aydın❤Kizlar cok sukir bsey cikmadi kizimda tesekkur ederim hepinizee desteginiz icin saolun sevilipsunuz bu arada yeni hamisler war umarim yil bitmeden dha da guzel haberler aliriz ❤
Bu çok güzel bi görüntü yaaaa çok sevindim canım inşaallah sıkı sıkı tutunsun annesineartık bukadr da yalancı pozitifse bilmiyorm![]()
Ayy salaklar yaaaa aklım çıktı yok diye çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSalak medicalpark bana agustıs testini atmış ilk 1.20
kardeşim farketti eski bu yolladıkları diye
1622 cıktı son tahlill
Canım çok çok sevindim ya maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlarr hamileyimmm 1,622 cıktı
Oh canım çok şükür senin adına benim içim rahat etti inan. Sağlıkla büyüsün prensesKizlar cok sukir bsey cikmadi kizimda tesekkur ederim hepinizee desteginiz icin saolun sevilipsunuz bu arada yeni hamisler war umarim yil bitmeden dha da guzel haberler aliriz ❤
Amin bacımm saolsnnnAyy salaklar yaaaa aklım çıktı yok diye çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvde şenlikler başlasın
darısı U Umithepvar
whiterabbit88 ve diğer arkadaşlara inşaallah
![]()
Ayağıımı sürüdümmmGözün aydın kuzm Allahım bizede buralara böyle sağlıkla yazmayı nasip etsn
Saolasın bacım AminnnCanım çok çok sevindim ya maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cok sükürrKizlar cok sukir bsey cikmadi kizimda tesekkur ederim hepinizee desteginiz icin saolun sevilipsunuz bu arada yeni hamisler war umarim yil bitmeden dha da guzel haberler aliriz ❤
Ck sukur cnm ck gecms olsn tekrarKizlar cok sukir bsey cikmadi kizimda tesekkur ederim hepinizee desteginiz icin saolun sevilipsunuz bu arada yeni hamisler war umarim yil bitmeden dha da guzel haberler aliriz ❤
Ay yavrmm insallah insallah ck sagl bizimde 3.5 yil olduAyy salaklar yaaaa aklım çıktı yok diye çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvde şenlikler başlasın
darısı U Umithepvar
![]()
İnşaallah tadacaksınız kuzumAy yavrmm insallah insallah ck sagl bizimde 3.5 yil olduinsallah bizde artk tadalim o duyguyu
![]()
Oyyy benm canmmm İnşaAllah. Rabbşm kucagna almanı nasip etsnn o cennet kokusuna birgün bile hasret kalamayasnnn ... İNŞAALLAH NASİP OLR BE KUZMAyağıımı sürüdümmm
Takipteyim seni:=)Cok yakın haberini almamız
Ben inanıyormm
Tüm kalbimle dua ediyormm kzuu![]()
Aynen yarıladık çok şükür. Erken doğum riskim ver birkaç aydır. Bebeğin eşi aşağıya tam yerleşmiş ve plesentada boşluk varmış. Kanama alanı da var. En son gittiğimde daha da büyümüş. İlaç kullanıyorum. Bebeğin akciğer gelişimi için de iğne oldum geçen haftalarda. Doktor başka hastane önerdi ordaki imkan ve ekip daha iyi dedi. Bag kopar ve kanama durmazsa rahim almaya kadar gider dedi. Oraya randevu aldım pazartesiye bakalım o ne diyecek . Yorulma iş yapma vs. Bayagi korkuttu beni. Öyle böyle bu zamana geldik çok şükür bakalım. Umarım sağ sağlim sıkıntısız kurtuluruz :) Düşünmemeye çalışıyorumSabah verdm canım 10.30 da cıkcak
Saolasın ins vardırda dualarınız yerini bulur kuzum
Sen nasılsınn
Kız yolu yarılamısssın masallahhh![]()
o zaman ben kendi kendime ilaç içmeyeyim ama yanımda götüreyim duruma göre bakarım. cumartesi sabah olacak film beybim konuşmuş muyduk hatırlayamadım =)Kacirirmiyim onada arada guldum tabisi :)) yk icme bidenemm onlar zatn agri kesici igneni yapicak cikinca sonrasind aaksm olursa fln diye belki verirler sen yinede temkinli olabilirsin :*
3.5 sene ha vay anasını biz de korunmayalı 14 ay oldu. beklemek gerçekten çok yorucu oluyor bazen. özel bir kür mür uygulamış mıydın bu ay bacım?Kuzumm valla hem ne sevinmek
Allah sevdiği kuluna esegini kaybettirir
sonra buldrurmus ya aynen öyle oldu:)
Ben size örnek olayım 3,5 sene sınra mucizem geldi inss
Darısı size insallahhh![]()
oh oh maşallah sevindirdin bizi tatlım. inşallah burada eskilerden kalanlar olarak hepimiz güzel haberler vereceğizzzKizlar cok sukir bsey cikmadi kizimda tesekkur ederim hepinizee desteginiz icin saolun sevilipsunuz bu arada yeni hamisler war umarim yil bitmeden dha da guzel haberler aliriz ❤
sağol kuzummm seviliyorsun =) bu arada atak konusunun da seni yormamasına çok sevindim. hamileliğinin tadını doya doya çıkar bitanemmAyy salaklar yaaaa aklım çıktı yok diye çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinEvde şenlikler başlasın
darısı U Umithepvar
![]()
o zaman ben kendi kendime ilaç içmeyeyim ama yanımda götüreyim duruma göre bakarım. cumartesi sabah olacak film beybim konuşmuş muyduk hatırlayamadım =)
3.5 sene ha vay anasını biz de korunmayalı 14 ay oldu. beklemek gerçekten çok yorucu oluyor bazen. özel bir kür mür uygulamış mıydın bu ay bacım?
Valla bi ben bi Allah bilir nasıl geçti..
Özel bisy yapmadım ama sistist oldım buhara oturdum buay 2-3 kere.O fayda etti mi bilmiyorm cnm.