- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Ayyy onu bilmiyordum olmazsa öyle yapıyım erken çıkıyormuş sağolasın canimAslında sağlık ocağında çubukla bakılıyor, 5 dakikada öğrenirsin iltihap v.s. varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy onu bilmiyordum olmazsa öyle yapıyım erken çıkıyormuş sağolasın canimAslında sağlık ocağında çubukla bakılıyor, 5 dakikada öğrenirsin iltihap v.s. varsa
Adetten önce çok silik çıkar ama testi tekrarlamalisin bence çünkü eğer hamileysen her gün biraz daha belirginleşir bide farklı bir marka testle dene bencekızlar merhaba birşey sorucam ben gebelik testı yaptım fakat 2 saat sonra bı baktım sılık cızgı cıkmıs ılk baktıgımda hemen negatıf dıye cope atmıstım. kan testım de 0.98 çıktı dun tekrar evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı ama sonra kayboldu bu neyaaakafayı yıcem tecrubesı olanlar varsa bana yazabılır mi
regl ye daha 3 gün var ?
2. cizgı sılık cıktı sonra kayboldu ona ssırdım ben asıl bugun tekrar test yapıcam 3 senelık evlıyım buda olmazsa tup bebek 2019 artık napalımAdetten önce çok silik çıkar ama testi tekrarlamalisin bence çünkü eğer hamileysen her gün biraz daha belirginleşir bide farklı bir marka testle dene bence
Testler bazen hatalı olabiliyor canım dediğim gibi tekrarla testi hatta erken gebelik testi al daha mantıklı olur2. cizgı sılık cıktı sonra kayboldu ona ssırdım ben asıl bugun tekrar test yapıcam 3 senelık evlıyım buda olmazsa tup bebek 2019 artık napalım![]()
ay arkasından onu aldım onda hiç çıkmadı dırek negatifTestler bazen hatalı olabiliyor canım dediğim gibi tekrarla testi hatta erken gebelik testi al daha mantıklı olur
Ozaman biraz daha beklemek gerek InşAllah hamilesindiray arkasından onu aldım onda hiç çıkmadı dırek negatif
inşallah canım ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNOzaman biraz daha beklemek gerek InşAllah hamilesindir
Aminnnnn inşAllah canım beniminşallah canım ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN![]()
Canim biraz once tekrar test yaptim bu seferde C cok silik belli belirsiz cikti sanirim test bozuktu yaaa ben hamile degilimAminnnnn inşAllah canım benim
Hemenmi çıktı canım ? Testi atma imnakin varsa atarmisinCanim biraz once tekrar test yaptim bu seferde C cok silik belli belirsiz cikti sanirim test bozuktu yaaa ben hamile degilim
Silik te çıksa hamile sayılırsın aslında sen bence tekrar kan testi verCanim biraz once tekrar test yaptim bu seferde C cok silik belli belirsiz cikti sanirim test bozuktu yaaa ben hamile degilim
Canım beta hcg once kanda sonra idrar testinde belli olur. Kan sonucun negatif cikmis. Bence tekrar tekrar test yapma. Idrar testleri yanıltabiliyor. Ayrica yaptigin testte gore 5 ya da 10 dakika icinde çıkan sonuç sayilir.kızlar merhaba birşey sorucam ben gebelik testı yaptım fakat 2 saat sonra bı baktım sılık cızgı cıkmıs ılk baktıgımda hemen negatıf dıye cope atmıstım. kan testım de 0.98 çıktı dun tekrar evde test yaptım 2. çizgi silik çıktı ama sonra kayboldu bu neyaaakafayı yıcem tecrubesı olanlar varsa bana yazabılır mi
regl ye daha 3 gün var ?
regly son 1 gun kaldı gelmezse hemen kan testıne foro atamıyorum kı nasıl atıllcak bılmıyorumSilik te çıksa hamile sayılırsın aslında sen bence tekrar kan testi ver
cenım benımde bel agrı m cok fazla ve sol kasıkta ıgne gıbı batmalar var bekliyoruz bakalım ..İyi geceler kizlar bişe sorcaktim adetimden 12 gün önce bel agrim başladi hasta olcakmiş gibi bel agrisi çektim daha bata 5 gün var böle olup hamile kalan varmi ??
sağol canım bakalım 1 gun kaldı Allah ısteyen herkese nasıp etsın 3 sene oldu beklıyorum halaCanım beta hcg once kanda sonra idrar testinde belli olur. Kan sonucun negatif cikmis. Bence tekrar tekrar test yapma. Idrar testleri yanıltabiliyor. Ayrica yaptigin testte gore 5 ya da 10 dakika icinde çıkan sonuç sayilir.
Adetin gecikirse idrar ya da kan testi yaptirabilirsin.
Gönlünden geçenin olmasini dilerim.
Kuzum nasılsın? Minik kızımız nasıl? İkiniz de iyisinizdir inşallah ❤ kaç günlük oldu bebişin?Simayinannesi canim hayirli haberlerini bekliorum ❤
Canım bugun gordum yavrumu cok sukurSimayinannesi canim hayirli haberlerini bekliorum ❤