• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzumm çok şükür yanımda şimdi daha iyi olacaz inşallah. Darısı sana duamda seni de unutmadım zaten hep ediyordum Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ❤
Cok sukur cnm bnm nasi dua ve heyecanla okudum o sayfalari sukurler olsun son ayriliginiz olms olsn insallah cnm bnm uzmesin bidik seni nasi tatlidir simdi o..kuzum bi sure uzak tutmaya bak insanlardan kuzumuzu Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin insallah..yaninda ya cek kokusunu icine gecsin gitsin hersey cnm bnm..insallah bizde gorucez kuzum o gunleri davsanimla bir olsak bizde ne guzl olur :)

Canım teşekkür ederim ❤️

Çok sevindim ilk ve son ayrılığınız olur inşallah canım

Aminnn canım çok teşekkür ederim

Allah razı olsun canım rabbim inşallah sanada nasip eder bizde burda seninle daha çok seviniriz dualarımdasın sen ve bütün isteyenler ❤️
Allahim sendende razi olsun canim benimmm aminn aminn insallahh

Canımlar sürekli buraya giremiyorum daha doğrusu takip edemiyorum ama aklımda sizde o nedenle ama sürekli kullandığım bir app programı var muhtemelen çoğunuz biliyorsunuzdur.Hamileyken happymom kullanıyordum şimdi happykıds teyim.Adım demir.Aktif kullanıyorum ve çok faydalı,keyifli program.
Muhtemelen buradan şutlanıcam şimdi:olamaz:
Ama sizlerle bağlantıyı koparmak istemedim daha aktif görüşmek istediğimden günah benden gitti dedim.
Hadi şimdi happy kıds i indirin eğer kullanıyorsanızda kadınlar klübü diye başlık açın ki ben anlıyım:))
Allahım ben buradan atılmadan sevdiğim arkadaşlarım bu yorumu görsün çok amin.

Bebisiiiimmmmmm napiyosun nasilsinnnn
5 araligi bekliyrm seninle beraber :)
ben de aynı fikirdeyim 5 aralığı bekliyoruz Simayinannesi Simayinannesi

whiterabbit88 whiterabbit88 kuzum bugün mü gidiyorsunuz doktora?
canım iyi hatırlamışsın, aslında bugündü ama dr un programındaki değişiklikten dolayı 2 hafta sonraya kaldı :(
asıl doktorum yurt dışında olacakmış 1 sene.. bana zaten denemeniz 1 yılı doldurunca artık infertilite konusunda uzman hocamıza yönlendiricem demişti. adamın aşırı yoğunluğu var, hayırlısıyla ilk görüşmemizi yapsaydık gerisi gelirdi sanıyorum.. bu arada adetin 12. günü uzayan akıntılar başladı :oops: sen nasılsın canım 4 gün kaldı yavrunu görmeye :) bugünü saymazsak 3 hatta :)

Canımlar sürekli buraya giremiyorum daha doğrusu takip edemiyorum ama aklımda sizde o nedenle ama sürekli kullandığım bir app programı var muhtemelen çoğunuz biliyorsunuzdur.Hamileyken happymom kullanıyordum şimdi happykıds teyim.Adım demir.Aktif kullanıyorum ve çok faydalı,keyifli program.
Muhtemelen buradan şutlanıcam şimdi:olamaz:
Ama sizlerle bağlantıyı koparmak istemedim daha aktif görüşmek istediğimden günah benden gitti dedim.
Hadi şimdi happy kıds i indirin eğer kullanıyorsanızda kadınlar klübü diye başlık açın ki ben anlıyım:))
Allahım ben buradan atılmadan sevdiğim arkadaşlarım bu yorumu görsün çok amin.
Allah iyiliğini versin. Sen yazana kadar catladım valla.
Hayırlısı ile benim bebiş dogunca indiririm artik onu ;)
Adını unutmam. Bulurum seni.
Sen yinede arada yaz buraya kuzum.

Cok sukur ikimizde iyiyiz kuzum emmio sadece kizim sagip veriorm sutumu bska sorunumuz yok sn nasilsn nasil gidio cinsiyet bellimi
Iyi olmaniza sevindim canim.
Sütün var ve içiyor bu da güzel bir şey ;)
Bende iyiyim canim simdilik bir sorun yok. Carsamba kontrolum var. Belki o zaman ögrenirim cinsiyetini.

ben de aynı fikirdeyim 5 aralığı bekliyoruz Simayinannesi Simayinannesi

canım iyi hatırlamışsın, aslında bugündü ama dr un programındaki değişiklikten dolayı 2 hafta sonraya kaldı :KK43:
asıl doktorum yurt dışında olacakmış 1 sene.. bana zaten denemeniz 1 yılı doldurunca artık infertilite konusunda uzman hocamıza yönlendiricem demişti. adamın aşırı yoğunluğu var, hayırlısıyla ilk görüşmemizi yapsaydık gerisi gelirdi sanıyorum.. bu arada adetin 12. günü uzayan akıntılar başladı :oops: sen nasılsın canım 4 gün kaldı yavrunu görmeye :) bugünü saymazsak 3 hatta :)
Cansın❤

Bunda da bir hayır vardir kuzum. İnfertilite bolümune gidecek olman iyi olmuş. Doktor daha detaylı takip eder sizi. Yoğunsa talep ediliyor demekki.
2 hafta da su gibi geçsin.
Degerlendirme zamanı demekki ;) Hmmm hadi bakalım.
3 gün kalmış olsun;) Çatladım meraktan.

Back