hihi yazmış bile, doğurmuş kuzusunu. darısı sağlıkla sıhhatle sana kuzum benim =)
şimdi de 11 kalmış, ay baktıkça heyecanlanıp mutlu oluyorum bitanem
akıntılar artmış, tetikte ol bakalım, doktorunun rahat olması da süpermiş vallahi
ben bugün adet oldum
neyse ki artık 30 gün civarında adet oluyorum, bir ara olamama sıkıntım vardı..
eşim hafta sonu testi tekrar edecek. ben de bir sonraki cumartesi döngünün 12. günü yani doktora gideyim diyorum. özellikle eşimle gitmek için hafta sonu gideyim diye düşündüm. dr. durum değerlendirmesi yapar, bir gidişat belirler sanırım.
bende de son haller böyle bitanem..
Simayinannesi yavrum sen de benim durumu merak ediyordun, seni de etiketleyeyim dedim. bu arada 11 haftalık olmuşsunuz bile maşallah canıma, 3 ay atlattın mı gebeliğin balayı zamanları başlayacak =) ben de çok bilirmiş gibi konuşuyorum ama duyduğum kadarıyla işte
canım yine de Allah dermansız dert vermesin. eskilere takılı kalma, olumlu düşünmeye çalış. yine de bünyesel olarak hamile kalabilmen bile çok güzel. buna odaklan, kötü şeyleri aklına getirme. rahim kapalılığı konusunda da şu ana dek gittiğin doktorlara tam için sinmediyse yeni birine en başından muayene de olabilirsin.
çook tebrik ederim tatlım, güle güle büyütün kızınızı inşallah
merak etmiştik, iyi ki yazmışsın =)
Allah kolaylık versin canım, rahat bir doğum olsun inşallah. bebişin de en doğru zamanda gelsin, sağlıkla kavuşun