- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
Aynen nasıl oluyorki bunda zaten hep çift çizgi çıkıyor koyuluğu değişiyor sadecebenim ilk hamileligimi ovu. testleriyle öğrenmiştim inşallah hamilesindir cnmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen nasıl oluyorki bunda zaten hep çift çizgi çıkıyor koyuluğu değişiyor sadecebenim ilk hamileligimi ovu. testleriyle öğrenmiştim inşallah hamilesindir cnmmm
Canım bilmiyorum ki regl belirtim baş ağrım kasık ağrım ama tam bişey gelmedi ya yoğun gelene kadar ağır geçiyorRegl belirtileri var mı ? Bekleyelim bakalım yerleşirken de ufak ufak lekelenmeler normal görülüyor ... Belli mi olur
Şurda en kötü 11 gün mutlu olmuş olurum pozitif düşünmek istiyorum:)Benim bile içime heyecan basıyor olumşu şeyler okuyunca inşallahhhhhhhhh olmuşturrrrrr
Şurda en kötü 11 gün mutlu olmuş olurum pozitif düşünmek istiyorum:)
Bu ne testi gebelik testi demi var sanirim ama senle bizim yakındı birbirine nasi bu kadar erken cıktı bende mi yapsam ama seninkinde var muhtemelen gebelik doktora gitmek için adetin bi hafta geçmesini bekleYumurtlama günüde değil hadi hayırlısı
Gebelik testiyse yapma canım çıkmaz o başka bu başka ben bunu bidaha yumurtlama olursa onuda değerlendiriyim diye yapıyorumValla senden dolayı gaza gelip bende yapıcam test Ama biliyorum çok çok erken daha 11gün var
Hmm anladım canım çok fazlada guvenmemek lazim bu testlere ben hiç test yapmadım hep akintimdan anlarım o gün çok yoğunlaşır bazende yumurtlama kanamam olur.. sende belirtilere odaklan benceBu testte hep çift çizgi çıkıyor yumurtlamadan öncede böyle çıktı yumurtlamada dahada koyuydu ben genede her ihtimale karşı hergün yapıyorum testi belki 2. Yumurtlama olur şüphesiyle ama şuan görünmüyor her test böyle çıkıyor çünkü
Yok canım bu ovulasyon testi tekrar yumurtlama olur mu diye hergün yapıyorumBu ne testi gebelik testi demi var sanirim ama senle bizim yakındı birbirine nasi bu kadar erken cıktı bende mi yapsam ama seninkinde var muhtemelen gebelik doktora gitmek için adetin bi hafta geçmesini bekle
Bu ne testi gebelik testi demi var sanirim ama senle bizim yakındı birbirine nasi bu kadar erken cıktı bende mi yapsam ama seninkinde var muhtemelen gebelik doktora gitmek için adetin bi hafta geçmesini bekleYumurtlama günüde değil hadi hayırlısı
Benimde 12 gün varValla senden dolayı gaza gelip bende yapıcam test Ama biliyorum çok çok erken daha 11gün var
Bende öyle pek takip edemem ama ozamanda akıntım olmuştuHmm anladım canım çok fazlada guvenmemek lazim bu testlere ben hiç test yapmadım hep akintimdan anlarım o gün çok yoğunlaşır bazende yumurtlama kanamam olur.. sende belirtilere odaklan bence
Kizlar evet bata son 3 derken bi test yine yaptim dayanamadim ilk 5 dakikada cok silik bir cizgiydi 2 saate bu hali aldi ne diyorsunuz
Arkadaşlarım benim adetim normalde bitti ama az önce pembe su gibi kanama oldu adet sonrası böyle bişey yaşayan var mı
Kızlar bat 3 gün var ama benden leke geldi adet başlangıcı galiba
Canim belirtilerim neler, benimde bata 12 gun var, bende bu ay ovulasyon testi yaptim ve hergunu degerlendirdikBende öyle pek takip edemem ama ozamanda akıntım olmuştu
Bende bu ay hayıt suyu içtim 2 şişe devirdimKızlar sıkıntıdan kocakarı yöntemlerine başladım ben
Az önce karbonatla idrar testi yaptım çok ufak kabarcıklar çıkmaya başladı yukarı doğrı
Lekelenme değildir çünkü bende olmaz öyle şeyler adetim benim 3 gün yoğunlaşır yani benim bu ay ki umudum son bulduHadi hayirli olsun gunu haber alarak kapatacazzz :))))))♡
Bilemedim canim adetin ne zaman bitmisti?
Lekelenme diye dusunuyoruz hemen galiba suan :)))))
Bende bu ay hayıt suyu içtim 2 şişe devirdim
Valla bi grip oldum 3 gün kendime gelemedim salak salak ağladım durdum genelde adette duygulanırım ama ben hiçbirini belirtiden saymadım aman aman bi belirtim yok öküz gibi yiyorum doğal olarak gazdan 5 aylık hamile gibi geziyorum canım çok tatlı istiyor genelde bukadar tatlı yediğimi hatıtlamamCanim belirtilerim neler, benimde bata 12 gun var, bende bu ay ovulasyon testi yaptim ve hergunu degerlendirdik
Umut fakirin ekmeği herşeyi deniyoruz işteOhh yarasın ben de netten bakınıp duruyorum sıkıntıdan evde yapılan testleri falan buldum hepsini denicem çılgınlar gibiyim ahaha
Ben de yumurtlamaya kadar incirli su içtim yumurtlama zamanı bitince bıraktım .. Devam etmeliydim halbukiBende bu ay hayıt suyu içtim 2 şişe devirdim