- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #1.101
Ben 1 senedir kullanıyorm organik arı sütü bal ve polen haftada 3 gün zeytinyağlı avakado, balık ..vs spor yapıyorum en sevdiğim yiyeceklerden vazgeçtim mesela cipse ölürüm ama ağzıma sürmüyorum oo sırf tedaviyle de değil çektiklerim yaniyumurtalar için arı sütü içiyormusunuz eşinizde içebilir. spermelere de çok iyi geliyor. Reklam olarak algılamayın ama eğriçayır dan alın. araştırabilrisiniz. bana dr vermişti
Benim de yarın belli olacak kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum yaşamayan bilemez ömrümün yarısı gitti sanki bu yolda ruhum yaşlandı neler çektim hala çekiyorum çocuğum oldu yine laflar bitmedi bu sefer hadi kardeş laf sokmalar nefret ediyorum bazı insanlardan hayattan soğudum
Ben 1 senedir kullanıyorm organik arı sütü bal ve polen haftada 3 gün zeytinyağlı avakado, balık ..vs spor yapıyorum en sevdiğim yiyeceklerden vazgeçtim mesela cipse ölürüm ama ağzıma sürmüyorum oo sırf tedaviyle de değil çektiklerim yani
Çok şükür ki bir tane evladınız var önce bunu düşünün inşallah kardeşide gelecektir yarın bizede pozitif dersiniz inşallahBenim de yarın belli olacak kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum yaşamayan bilemez ömrümün yarısı gitti sanki bu yolda ruhum yaşlandı neler çektim hala çekiyorum çocuğum oldu yine laflar bitmedi bu sefer hadi kardeş laf sokmalar nefret ediyorum bazı insanlardan hayattan soğudum
Kelle paça ve işkembe hiç duymamıştım ilginç. Q10 balık yağı probiyotik verdi dr um 6 aydır onlarıda kullanıyorum şu yumurtalar nazlanmasada bizde anne olsakbenim dr göre bol bol yürümek lazımmış yumurtaların canlanması için. kellepaça ve işkembede için lütfen ben bu yazıklarınıza artı olarak onları da çok tüketiyorum :):):) ve omepa Q10 alıyorum
amin canım allah razı olsun iyi dileklerin için,,allah biliyor artık su an periyoda bakılırsa çoktan tutunmuş olması lazım,,dr a da çok güvenememiştim son zamanlar da ondan da tereddütüm biraz ne bileyim damlacim ya tuhaf bi durum yani yaşadığımız,,yeme icmeylede alakası yok biliyor musun annem.meedineden hurma poleni getirdi hakiki 1 kilo balla karıştırıp yiyorsun bali bulamadık hakiki kaldı öyle keçi boynuzuyla karistirdim her zaman istikrarlı yenmiyor,,dr un verdiği ilaç olsa saatini şaşmayız,,yani.canim bi araştır netten hurma polenini,,Adet ağrısı var diye adet olacam diye düşünme üzme kendini çünkü adet ve gebelik belirtileri aynı ayırt etmek çok zor. Tutunmuş olabilir o nedenle ağrı çekiyor olabilirsin onu geç yumurta toplama işlemi kullandığın ilaçlar sebep oluyor yani vücudunu dinleme inanki bhcg den başka hiç bir belirtinin kanıtı yok bana göre tek gerçek belirti bchg testidir ve inşallah seninde pozitf haberini alırız öylede umuyorum
Kelle paça ve işkembe hiç duymamıştım ilginç. Q10 balık yağı probiyotik verdi dr um 6 aydır onlarıda kullanıyorum şu yumurtalar nazlanmasada bizde anne olsak
sigara alkol kullananlar çatır çatır doğuruyor tobe yarabbim dünyanın kanunu herşey tam olmuyor işte hayatımızda,,Kelle paça ve işkembe hiç duymamıştım ilginç. Q10 balık yağı probiyotik verdi dr um 6 aydır onlarıda kullanıyorum şu yumurtalar nazlanmasada bizde anne olsak
sigara alkol kullananlar çatır çatır doğuruyor tobe yarabbim dünyanın kanunu herşey tam olmuyor işte hayatımızda,,
O bende de var öyle duruyor yemek nasip olmadı bir sürü şey kullanınca fırsat olmadı heraldeamin canım allah razı olsun iyi dileklerin için,,allah biliyor artık su an periyoda bakılırsa çoktan tutunmuş olması lazım,,dr a da çok güvenememiştim son zamanlar da ondan da tereddütüm biraz ne bileyim damlacim ya tuhaf bi durum yani yaşadığımız,,yeme icmeylede alakası yok biliyor musun annem.meedineden hurma poleni getirdi hakiki 1 kilo balla karıştırıp yiyorsun bali bulamadık hakiki kaldı öyle keçi boynuzuyla karistirdim her zaman istikrarlı yenmiyor,,dr un verdiği ilaç olsa saatini şaşmayız,,yani.canim bi araştır netten hurma polenini,,
Eşimde çok üzülüyor ben birde onun için üzülüyorum yani üzüle üzüle gidiyor hayatmızrabbim bizim de sesimizi duysun. hadi kendimden geçtim de eşimin benim yüzümden baba olamamasına da çok üzülüyorum.
antalyadayım ben esrar kulanan kadının bebeği.oldugunu duydum şok oldumyemin ederim sigara alkol kahve gırla ikiz çocuk yaptı normal yoldan ya. ben anlamıyorum
Ya sorma biz herşeye dikkat ediyoruz yine tık yoksigara alkol kullananlar çatır çatır doğuruyor tobe yarabbim dünyanın kanunu herşey tam olmuyor işte hayatımızda,,
Eşimde çok üzülüyor ben birde onun için üzülüyorum yani üzüle üzüle gidiyor hayatmız
Pes diyorum ya kafam almıyorantalyadayım ben esrar kulanan kadının bebeği.oldugunu duydum şok oldum
aynen bendede öyle duruyor umudum yoktu çünkü hep.dr lara inanıp güvenmeye çalışmaktan alternatif tip hiç ilgimizi çekmiyor,,avakadoyu eşimle sürekli.tuketiyoruz yaz kış ona da inanmıyorum balık sürekli meyva c vitamini yok ya beslenmeden umudum kesildi çoktan benim,,bende kola cips bayılırım hiç yanından geçmiyorum,,O bende de var öyle duruyor yemek nasip olmadı bir sürü şey kullanınca fırsat olmadı heralde
Bazen eşim diyor ya bak çocukları olanlar da mutlu değil bir sürü sorun çıkıyor hayırsız evlat olacapına olmasın bizde senle gezeriz keyfimize bakarız diyor ama tedavi olumsuz olunca benden beter oluyoryalnız değilsin :) bizde de hayat aynen öyle. son 3 sene fotolarıma baktım bugünde hep bi tüple hikayesi var. yıllık izinlerimiz falan herşey hep buna göre ayarlanıyor. kısacası yıldık artık
Canım nasıl çekiyor ya diyorum boşveeer ye iç sallama ama elde değil ilerde pişman olmak var ama böylede bir yol ilerleyemedik yani ne anladım bu iştenaynen bendede öyle duruyor umudum yoktu çünkü hep.dr lara inanıp güvenmeye çalışmaktan alternatif tip hiç ilgimizi çekmiyor,,avakadoyu eşimle sürekli.tuketiyoruz yaz kış ona da inanmıyorum balık sürekli meyva c vitamini yok ya beslenmeden umudum kesildi çoktan benim,,bende kola cips bayılırım hiç yanından geçmiyorum,,
Bazen eşim diyor ya bak çocukları olanlar da mutlu değil bir sürü sorun çıkıyor hayırsız evlat olacapına olmasın bizde senle gezeriz keyfimize bakarız diyor ama tedavi olumsuz olunca benden beter oluyor
Canım nasıl çekiyor ya diyorum boşveeer ye iç sallama ama elde değil ilerde pişman olmak var ama böylede bir yol ilerleyemedik yani ne anladım bu işten