- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kinalikadin
Yr
ansfer adetli iken mi oluyor yoksa hasta olmadığında mı
Adetten 12 - 15 gün sonra
Rahmin durumuna göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yr
ansfer adetli iken mi oluyor yoksa hasta olmadığında mı
Bende orayı düşünüyordum Altunizade deki yerlerini umut ya da Fulya
O zaman gidecek olanlar okusun
3.güne iyi gelemeyen embriyo 5 e gelebilir mi acaba
Toplamadan sonra erken adet oldum çünkü
1 ay dinlenme
Daha iyi olur dedi doktorum
Dondurulmuş embriyo
Adetten sonra kontroller
Hazır olunca transfer oldu
Anladım canım benim hadi inşallah hayırlı güzel sonuçlar olur
aynen canim benide aradılar allah nasip ederse yarn olcm bugn arayip saat haberi verceklerNe güzel canım
Tatlı telaşlar
tabi hasta muamelesi yapma ama sreklide dolsmk olmaz doktorlar oyle diyor ama benm ablam9sene snra ccuk sahibi oldu bir hafta ayaklarnn altina4tane yastk koyarak yattiSürekli yatıp hasta muamelesi yapmıyorum kendime
Yemeğimi yapıyorum
İlaçları kullanıyorum
Çayımı demleyip içiyorum
Ağır birşey kaldırmamaya çalışıyorum
Sizler transferden sonra neler yapıyorsunuz ?
ben istanbul bahcelievlerde medikalparka gdiyorum doktoorum cok iyi favsiye edebilirim yani bide bulent tıraş var istanbulda sormaak istedigin bsey olursa sylerim sanaHayırlı olsun bende istanbuldayım ilk defa tüp bebek düşünüyoruz şubat ayı içinde istanbuldan deneyimli olanlar paylaşımlarda bulunursa yardımcı olur :)
Senle ayni gün opu olduk cmrtesi günü beni pazar gunnden bugune kadr hep aradılar bilgi verdiler benm yarn 5.gun iyi gidiyorlarmış yarn gtcem bugn tkrr ariycaklar. senn nasl oyle oluyor okadr para veriyorsun bide sylemiyorlarmi sacmalk ya sakin terslesme millet hırs yapar ve nekadr gidiyosa onu alıp koyuyorlar 3gune kadr gdememisse 5gunu nasl bekliyorlaarBenim tüp bebek surecim sonucu göremeden bitti kızlar 3.gün aradılar istenilen kalitede değil 5.günü bekleyeceğiz dediler nedense! Ve hiç açıklama yapılmıyor bana soru soruyorum gecistirici cevaplar size bilgi verilmedi mi hiçşu günde şu kadar hücreli falan diye
Günaydın arkadaşım bnm bildigim oyle bisey olmaz neden oluyor acaba bi arastirsan dokktoruna sorsanGünaydınn kızlarr
Transfer olan arkadaşlarım burun kanaması olan var mı ?
1. Gün yoğun kanadı sonraki günlerde bi kaç damla kanıyor sebebini bilen var mı ?
Günaydın arkadaşım bnm bildigim oyle bisey olmaz neden oluyor acaba bi arastirsan dokktoruna sorsan
Günaydın kizlar yarn 5.gün yarn 10da transferim olcak dua edin bana hayrlisi olsun hepimiz için
Günaydın kizlar yarn 5.gün yarn 10da transferim olcak dua edin bana hayrlisi olsun hepimiz için
hadi hayırlısı arkaadasmGünaydın canım mesaj attım birazdan döner bana yazıcam size de zaten yaşayan olur belki
evet canm iyilermiş beni bekliyorlarmış: -) allahmm herkese naasip etsinAyyy çok güzel hadi hayırlısı canım benim dualarımız seninle olacak embriyoların iyilermiymiş kaç transfer düşünüyosun canım sen
amin insalllah hpimiz icinSeninle dualarımız canım benimm inşallah güzel haberler alırsın ve sımsıkı tutunurlar inşallah sana
evet canm iyilermiş beni bekliyorlarmış: -) allahmm herkese naasip etsin
amin insalllah hpimiz icin
inşallah dilediğin olur canım.saglikla tutunurlar sana,,dualar ederim senin için,,evet canm iyilermiş beni bekliyorlarmış: -) allahmm herkese naasip etsin
amin insalllah hpimiz icin