- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kinalikadin
Bu topikte çoğu kişi ankaradan sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt cnm 4 gün geçti ben mi kendimden geçtim çok sabırsızlanıyorum çok iyi anlıyorum seniTransferden sonra beklemek ne zormuş
evt cnm 4 gün geçti ben mi kendimden geçtim çok sabırsızlanıyorum çok iyi anlıyorum seni
amin inşallah burada herkes ankaradan ben antalyadan başka gruptan antalyadan bi.iki daha bayan var onlar antalya tüp.bebekte ben gelecek tup de yaptırdım,4 gün oldu transfer,,ilk 2 gün dinlenmek 4 5 gün çok önemli,,ayaklarının altında yastık özellikle 4,5,günler,,burda arkadaşımız kinalikadin bi topik paylaşmıştı 3,gün embriyo ve 5,gün embriyo transfer sonrası gelişim tabloları diye netten bulabilirsen incele,,dr lar hemsireler günlük yaşantıya dewam diyorlar da sıradan bisi deil ki durumumuzSabır versin Rabbim bizlere inşallah
Peş peşe hamileyiz deriz inşallah
amin inşallah burada herkes ankaradan ben antalyadan başka gruptan antalyadan bi.iki daha bayan var onlar antalya tüp.bebekte ben gelecek tup de yaptırdım,4 gün oldu transfer,,ilk 2 gün dinlenmek 4 5 gün çok önemli,,ayaklarının altında yastık özellikle 4,5,günler,,burda arkadaşımız kinalikadin bi topik paylaşmıştı 3,gün embriyo ve 5,gün embriyo transfer sonrası gelişim tabloları diye netten bulabilirsen incele,,dr lar hemsireler günlük yaşantıya dewam diyorlar da sıradan bisi deil ki durumumuz
Hayırlı olsun bende istanbuldayım ilk defa tüp bebek düşünüyoruz şubat ayı içinde istanbuldan deneyimli olanlar paylaşımlarda bulunursa yardımcı olur :)Ben Antalya Memorial hastanesi Mehmet ÖZTÜRKMEN doktorum ilk deneme oldum canım
Hayırlı olsun bende istanbuldayım ilk defa tüp bebek düşünüyoruz şubat ayı içinde istanbuldan deneyimli olanlar paylaşımlarda bulunursa yardımcı olur :)
İnşallah canım rabbim güzel gönlüne göre versin
Hayırlısı canım napalım. Zaten tutmayacağından emindim bakalım önümüze yapacak bişey yokCanım üzüldüm ama hayırlısı diyelim karamsarlık olmasın içinde tüp bebek için kendini psikolojik olarak hazırlamaya başla sen sağlıklı olacaksın rahat olacaksın ki yumurtaların bol bol olsun
hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm.Ben Antalya Memorial hastanesi Mehmet ÖZTÜRKMEN doktorum ilk deneme oldum canım
Aralık 25 inde başladık
1 şubatı buldu neredeyse bizim
Aralık 25 inde başladık
1 şubatı buldu neredeyse bizim
Amin canım benim dua edelim birbirimizeHiç üzülme ınsllah herşeyi hayırlısı olur senin için bu son olur inşllah rabbim kabul etsin dualarımızi
İnşallah canım sağolhayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah cnm.
Canım ben istanbuldayımBu topikte çoğu kişi ankaradan sanırım
Benim tüp bebek surecim sonucu göremeden bitti kızlar 3.gün aradılar istenilen kalitede değil 5.günü bekleyeceğiz dediler nedense! Ve hiç açıklama yapılmıyor bana soru soruyorum gecistirici cevaplar size bilgi verilmedi mi hiçşu günde şu kadar hücreli falan diye
6 olunca öyle sandımCanım ben istanbuldayım
Bahceci malesefNerede yaptırdın ?
Hayırlı olsun bende istanbuldayım ilk defa tüp bebek düşünüyoruz şubat ayı içinde istanbuldan deneyimli olanlar paylaşımlarda bulunursa yardımcı olur :)