- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi kinalikadin
Neden o kadar uzun sürdü canım
Toplamadan sonra erken adet oldum çünkü
1 ay dinlenme
Daha iyi olur dedi doktorum
Dondurulmuş embriyo
Adetten sonra kontroller
Hazır olunca transfer oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden o kadar uzun sürdü canım
6 olunca öyle sandım
Bahceci malesef
Uğurlu sayım
Laboratuvar kısmı çok ilgisiz ve hemşireler çok kabaydı bir daha asla gitmem gerçektenÇok duydum
Memnun değil misin ?
Mustafa bahçeci ?
Benim tüp bebek surecim sonucu göremeden bitti kızlar 3.gün aradılar istenilen kalitede değil 5.günü bekleyeceğiz dediler nedense! Ve hiç açıklama yapılmıyor bana soru soruyorum gecistirici cevaplar size bilgi verilmedi mi hiçşu günde şu kadar hücreli falan diye
Laboratuvar kısmı çok ilgisiz ve hemşireler çok kabaydı bir daha asla gitmem gerçekten
Çok duydum
Memnun değil misin ?
Mustafa bahçeci ?
Evet ben de o sebepten gittim doktor soru sordurmuyor çocuk gibi kağıda yazıp bunlar yapılacak diyorAllah Allah
Çok duyulan bir yer üstelik
Yok canım onlar değil diyarbakirdayim benUmut mu fulya mı ? Benim yumurta zamanımda hergün arayıp bilgi verdiler yavaş gelişiyo demek inşallah 5. Güne gelir canım
Allah Allah
Çok duyulan bir yer üstelik
Canım hic üzülme olacak elbet zamanı değil demekki ama sakın vaz geçme guzel günler elbette gelecek bir gün. Inancini yitirme.Eşimin ısrarıyla test yaptırdık 0.32 çıktı sonuç aşılama tutmadı yani anlicanız kızlar.adet olunca dr a gidecem
Son zamanlarda kopukluk var gibi klinik içerisinde bende öyle sezdim canım
Evet ben de o sebepten gittim doktor soru sordurmuyor çocuk gibi kağıda yazıp bunlar yapılacak diyor
Canım aslında ün yapmak değilde kaliteli hizmeti her zamana yayabilmek önemli bence herkesin hizmetini düzgün yapabilmek
Evet ben de o sebepten gittim doktor soru sordurmuyor çocuk gibi kağıda yazıp bunlar yapılacak diyor
Aptallık ederek araştırmadım canım çok ovduler bana orayı o kadar korkuyla başladım artık daha da korkuyorumCanım demek ki bazı kliniklerinde rehavete kapılmışlar demek ki bende bazı aksaklıklar seziyorum
Ama embriyolog ve hemşireler çok iyiler fulyada
Peki diyarbakırda başka deneyebileceğin içine sinecek klinik veya hastane varmı ?
Aptallık ederek araştırmadım canım çok ovduler bana orayı o kadar korkuyla başladım artık daha da korkuyorum
ansfer adetli iken mi oluyor yoksa hasta olmadığında mıToplamadan sonra erken adet oldum çünkü
1 ay dinlenme
Daha iyi olur dedi doktorum
Dondurulmuş embriyo
Adetten sonra kontroller
Hazır olunca transfer oldu
3.güne iyi gelemeyen embriyo 5 e gelebilir mi acabaCanım iyice araştır korkma ilk seferde pes etme
Umudunu yitirme belki bu embriyon da 5. Güne gelir