- 26 Mart 2015
- 5.683
- 10.697
- Konu Sahibi kinalikadin
kaynanam köyde yasiyor eltiim bana diyo sn hamilr kalirsan ben glmem niye diyorum is yapmazsn diyo onun 2tane oglu var ben küçüğüne cok duskunm benim olmadigi icin bunu fırsat buluyor kye hergitmemizde ben isleri yapiyorum kaynanam bile kiziyo yapmaakizim diyor 2tane erkek ccugu var diye geriliyor onu uyardm büyük eltiye annene syle dedm guya annesine dmemis gecen diyo annem dedi eltinn ccugu varmi gulmus olursa erkek olcak demis o demediyse annesinn aklina nasl gelcek aannesinn 9sene sonra ccugu olmus eltim oda bunn nedemek oldugunu bildigi halde bana tembel dedi gine ses ckarmadm eltim allem edip kallem edip laf aliyo agzimdan buyuk eltiminn arkasndan konusuyo knusuyo gdiyo yuzune gülüyo oda esllerimiz büyük kaynimn yannda clisiyo yagcilik yapiyo eltim
Anladım canım çok var böyleleri sen kafana takma derim eşinle mutlu olmaya bak hiç de strese girme bırak ne yaparlarsa yapsınlar sen kendi annende ve eşinden başka kimseye güvenip herşeyini anlatma kafan rahat olur öyle hiçbirşey senden önemli değil