- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 43
-
- Konu Sahibi kinalikadin
Ben aşılama öncesi kullanmıştım. Aşılamadan önceki ay kist oluşumunu engellemek için tedbir amaçlı kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Tedavin hayırlı olsunHerkese merhaba tup bebek tedavisinde ginera yani dogum kontrol hapi nicin kullanilir bilen var mi 20, gundur kullaniyorum canimdan bezdirdi bu ilac
Alttan maalesefCok teşekkürler canim ınsallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz bir an önce. Bide şunu merak ediyorum muayene alttan degil dışardan ultrasonla mi yapılıyor regli döneminde olacağım icin merak ettim dogrusu
Hiç sevmiyorumAlttan maalesef
Ben ankaradayım mesela başkent ünv de tedavi yapılıyor. Herkesin durum karışık kimi transfer oldu kiminin yumurtaları toplandı kimi trdaviye başlicak vs canım senin de hayırlı sonuçlarını güzel haberlerini duyarız inşIyi akşamlar arkadaşlar Istanbul da tedavi gören varmi aramizdaaslinda tüm sayfayı okudum ama kafam karıştı kim nerede hangi aşamada biraz karışik
Allahın izniyle zamanla guzel haberler vereceğiz birbirimizeBen ankaradayım mesela başkent ünv de tedavi yapılıyor. Herkesin durum karışık kimi transfer oldu kiminin yumurtaları toplandı kimi trdaviye başlicak vs canım senin de hayırlı sonuçlarını güzel haberlerini duyarız inş
Iyi akşamlar arkadaşlar Istanbul da tedavi gören varmi aramizdaaslinda tüm sayfayı okudum ama kafam karıştı kim nerede hangi aşamada biraz karışik
Ben de iğnelere başlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sonun da hayirli haberlerini aliriz insallahİyi akşamlar Canım bende Ankarada tedavi görüyorum lik tedavim ve bugün 4. Ignelerimi vurdum. Inşallah hepimiz güzel haberler veririz, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahseninde hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberler alırsın
Ben de iğnelere başlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sonun da hayirli haberlerini aliriz insallah
Evet ilkAminnnn inşallah ilk mi olacaktı sizin
Evet ilk6 yıllık evliyim 4 sene once bir bebegimiz olsun artik dedik. Zannediyorum ki ha deyince olacak 1.2.3 derken baktık 4 sene geçmiş. Oyle istemekle olmuyormuş onun gelmeye niyeti yoksa biz arayip bulalım dedik ve bu yola girdik. Insallah guzel sonuçlanır.
Aminnnİnşallah canım inşllah ilk ve son olur müjdeli haberler verirsin bizlere de inşallah. Allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin.
Merhaba kızlar
Benimde transferim yarın
Dua beklerim
Insllah hayırlısı olur ve sana sımsıkı tutunurlar o güzel duyguyu sende yaşarsın umarım ve inşallah bizlerde tabi. Rabbim yardımcin olsun
Ben istanbul bahçeci umutta yaptıracagım ilk denemem de oradaydı. Bazı olumsuzluklar yasamama ragmen yakın oldugu için orayı tercih ettik yineIyi akşamlar arkadaşlar Istanbul da tedavi gören varmi aramizdaaslinda tüm sayfayı okudum ama kafam karıştı kim nerede hangi aşamada biraz karışik
Yaşınız kaç inşaallah olumlu güzel bir süreç sizinle olurEvet ilk6 yıllık evliyim 4 sene once bir bebegimiz olsun artik dedik. Zannediyorum ki ha deyince olacak 1.2.3 derken baktık 4 sene geçmiş. Oyle istemekle olmuyormuş onun gelmeye niyeti yoksa biz arayip bulalım dedik ve bu yola girdik. Insallah guzel sonuçlanır.