-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #40.421
Teşekkür ederim cnm aminÇok şükür canım gözünüz aydın , ALLAH bağışlasın hayırlı mutlu güzel ömürleri olsun yavrularınAdları ne oldu miniklerimizin
Çok sevindim saglıkla devam etsin inşallah, hayırlı olsunArkadaşlarım merhaba, bir süredir buralarda yoktum. 5. denememi farklı bir merkezde yaptım belki hatırlayanlarınız vardır. Dün test yaptırdım 563 çıktı betahcg m bu sefer oldu galiba. Sizlerle de bu haberi paylaşmak istedim. Allah hamile kalmak isteyenlere pozitif sonuçlar, hamile kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım hangi merkezde yaptırdın?Arkadaşlarım merhaba, bir süredir buralarda yoktum. 5. denememi farklı bir merkezde yaptım belki hatırlayanlarınız vardır. Dün test yaptırdım 563 çıktı betahcg m bu sefer oldu galiba. Sizlerle de bu haberi paylaşmak istedim. Allah hamile kalmak isteyenlere pozitif sonuçlar, hamile kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım hangi merkezde yaptırdın?
Tekrar hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın anne olmak tarifsiz bir duyguTeşekkür ederim, Erbil Yağmur’da, Momart
Tekrar hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın anne olmak tarifsiz bir duygu♥
İnşallah canım inşallah sen diğer 4 denemeni novaartta mı yaptırmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum bu merkez farklı ne uyguladı onların yapmadığı ? Netten baktım çok iyi bir merkezmiş momart tekrar hayırlı olsunÇok teşekkür ederim, ben daha yolun çok başındayım umarım o günleri de görmek nasip olur
Canim çok sevindim gun icinde aldigim en guzel haber oldun her zaman dua ediyordum senin icin cunku bu surece beraber baslamistik Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahArkadaşlarım merhaba, bir süredir buralarda yoktum. 5. denememi farklı bir merkezde yaptım belki hatırlayanlarınız vardır. Dün test yaptırdım 563 çıktı betahcg m bu sefer oldu galiba. Sizlerle de bu haberi paylaşmak istedim. Allah hamile kalmak isteyenlere pozitif sonuçlar, hamile kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
İnşallah canım inşallah sen diğer 4 denemeni novaartta mı yaptırmıştın canım yanlış mı hatırlıyorum bu merkez farklı ne uyguladı onların yapmadığı ? Netten baktım çok iyi bir merkezmiş momart tekrar hayırlı olsun
Canim çok sevindim gun icinde aldigim en guzel haber oldun her zaman dua ediyordum senin icin cunku bu surece beraber baslamistik Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Ayyy çooook sevindim canın sağlıkla kucağında gör inŞAllahArkadaşlarım merhaba, bir süredir buralarda yoktum. 5. denememi farklı bir merkezde yaptım belki hatırlayanlarınız vardır. Dün test yaptırdım 563 çıktı betahcg m bu sefer oldu galiba. Sizlerle de bu haberi paylaşmak istedim. Allah hamile kalmak isteyenlere pozitif sonuçlar, hamile kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah.
Ayyy çooook sevindim canın sağlıkla kucağında gör inŞAllahRabbim emeklerini boşa çıkarmadı kolay bir gebelik bir avazda bir Doğum diliyorum senin için
Zaman öyle geçiyor ki bi bakmışsın ki aşı yaptırmaya gidiyorsun:) çokk sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlat olsun ❤Ahh sağol canım inşallah o günleri de görürüz, önce Rabbim sonra Erbil Hocam sayesinde bu sefer oldu galiba. Cuma günü inşallah keseyi görünce ikna olabileceğim ben sanırım hamile olduğuma
Zaman öyle geçiyor ki bi bakmışsın ki aşı yaptırmaya gidiyorsun:) çokk sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlat olsun ❤
Sağol canım amin inşaAllah Allah razı olsun ❤Sağol canım amin, şimdilik zaman pek geçmiyor ama geri dönüp bu günlere baktığımda şaşırabilirim ben de. 4 negatif süreci bile o kadar çabuk geçmiş ki, içindeyken anlamıyor insan.
Sen nasılsın, meleğin nasıl, sana da hep dua ediyorum Allah güç versin diye
Sağol canım amin inşaAllah Allah razı olsun ❤
Benim hamileliğim çok zor geçmişti hiç bitmeyecek sandım öyle midem bulanmıştu ki 9 ay doğursaöda geçmez sandım geçiyormuş ve unutuluyormuş yeter ki sağ salim gelsinler dünyaya
Test günümden bi hafta sonra başladı 5 haftalık falandıMide bulantın kaç haftalıkken başlamıştı canım? Benim hiçbir belirti yok yarın inşallah kese görebilirsek anca ikna olabileceğim bu sefer olduğuna