- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- Konu Sahibi kinalikadin
- #39.421
Inşallah cnmBi hamile kalsam 9 ay yatarım elimi sürmem birşeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnmBi hamile kalsam 9 ay yatarım elimi sürmem birşeye
Tabii canım nerden bilebilirsin birde gerekmiyor herkese zaten insan başına gelince öğreniyor. O da İstanbul’da bahçecideydi değiştirmeyi düşünüyor merkezi.Ben Acıbadem maslakta düşünüyorum. Keşke ilk denememde bilseydim gönderirdim genetiğe. İlk denemede daha az şey biliyor insan.
Sağol cnm geçecek inşallah şimdi daha iyi gibi. Bayram sonrası şu testi de yaptırayım da kafamda soru işareti kalmasın istiyorum. Kendi durulamasindan sonra ek durulama yapıyorum cnm.nemlendirmeyi de katkisiz saf vazelin aldım onunla yapıyorum. Ayrıca sebamed in ürünlerini aldım dr ya mustela ya sebamed al dedi.Canim gecmis olsun yasamadik hic oglusta ama bir kac kez durulat bebgin kiyafetlerini yikadiktam sonra. Bol bol nemlendir
Canım korkma yerleşme kanamasıdır. Ayağını uzat yat gezme sakın. Progesteron kullanıyorsun değil mi bunu yaşayan 2-3 arkadaşım oldu hepsine de doktorları progesteron iğne yaptır istirahat et dediler. Tutunma belirtisidir inşAllahKizlar hepinize hayırlı bayramlar. Bana bayram biraz sönük geciyo. Geçen hafta keseyi görmüştük. Henüz kalp atışını duymadık ama bugün kahverengi damla tarzında lekelenmeler yaşadım. Doktorumda bayram tatilinde acillerde muattap yok. Yerleşme kanamasımi düşük riskimi bilgisi fikri olan varmı kizlar
Inş canim progesteron kıllanıyorum evet. Inş bisey olmaz bebeğimeCanım korkma yerleşme kanamasıdır. Ayağını uzat yat gezme sakın. Progesteron kullanıyorsun değil mi bunu yaşayan 2-3 arkadaşım oldu hepsine de doktorları progesteron iğne yaptır istirahat et dediler. Tutunma belirtisidir inşAllah
Kuzum cnini sikma gecen sene bu zamanlarda bende ayni duygulari yasamistim.kahverengi leke yerleşme lekesidir.bol bol dinlen yeter.Inş canim progesteron kıllanıyorum evet. Inş bisey olmaz bebeğime
Bol su iç uzan canım. İğneni de yaptır lekelenme bazı bünyelerde çok normal sende onlardansın demek ki stres başa bela , yaşadığın stres o lekelenmeden daha tehlikeli İnan bana. Sakin ol tatilin tadını çıkar minnağınla ilk bayramınız birdahaki ramazan bayramında minik şekerin kucağında olacak inşAllahInş canim progesteron kıllanıyorum evet. Inş bisey olmaz bebeğime
Hiç canını sıkma canım yaaa,bende aynısını yaşadım ve 3 ay sürdü bu tarz kanamalarım ,hem kırmızı ve kahve rengi lekelerim geliyordu, 3 ay boyunca iğne 3 günde bir vuruluyordum,ve çok şükür şimdi bebeğim yanımda bu gün 2 aylik oldu . .Kizlar hepinize hayırlı bayramlar. Bana bayram biraz sönük geciyo. Geçen hafta keseyi görmüştük. Henüz kalp atışını duymadık ama bugün kahverengi damla tarzında lekelenmeler yaşadım. Doktorumda bayram tatilinde acillerde muattap yok. Yerleşme kanamasımi düşük riskimi bilgisi fikri olan varmı kizlar
Canim hic korkma benim 5. Haftamda ayni adet gibi kanamam oldu hemen igneye başladık cok sukur ayni gun kesildi hamileliğin ilk haftalarinda cok oluyor sen dinlenmene bak bi is yapma Allahin izniyle rizki varsa hic bisey olmaz .Kizlar hepinize hayırlı bayramlar. Bana bayram biraz sönük geciyo. Geçen hafta keseyi görmüştük. Henüz kalp atışını duymadık ama bugün kahverengi damla tarzında lekelenmeler yaşadım. Doktorumda bayram tatilinde acillerde muattap yok. Yerleşme kanamasımi düşük riskimi bilgisi fikri olan varmı kizlar
Yaaa canım hiç tanımadığım sizler nasıl candan ötesiniz bana. Hepinizi çok seviyorum. Bu cumleler bana Progestan iğne gibi inan.Bol su iç uzan canım. İğneni de yaptır lekelenme bazı bünyelerde çok normal sende onlardansın demek ki stres başa bela , yaşadığın stres o lekelenmeden daha tehlikeli İnan bana. Sakin ol tatilin tadını çıkar minnağınla ilk bayramınız birdahaki ramazan bayramında minik şekerin kucağında olacak inşAllah
Allah bagislasin canimm. Sadece ikilide mi cikti risk kacti. baska destekleyen belirti var miydi merak ediyorum cunku bizim de ikili testimiz riskli cikti ve kalbinde leke ve bacak kemigi kisaligi da var.Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin pgtsiz transfer olmayın
İyi olmanıza sevindim kuzum , yüce gönüllüm RABB im yardım etsin hayırlısıyla tez vakitte çıkar inşAllahKızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin pgtsiz transfer olmayın
Amin çok sağol canım. İkilide kombine risk 1:110Allah bagislasin canimm. Sadece ikilide mi cikti risk kacti. baska destekleyen belirti var miydi merak ediyorum cunku bizim de ikili testimiz riskli cikti ve kalbinde leke ve bacak kemigi kisaligi da var.
Canım ben odamda yatıriyorum hala ama bu ay sonuna kadar ayıracagim inşallah. Odamda çilek markanın en büyük boy karyola beşiğini aldım 70*140 ikisi birlikte Reflü yatağida içinde kaldılar şimdi bir karyola daha alacağız aynı boy odalarına geçireceğim. Benim ev çok küçük o yüzden büyük aldım burdan ranza yatağa geçirme planım var 4-5 yaşlarına kadar yatirabilirsem beşikte ne ala o nedenle büyük aldım. Bir de anne yani iki beşik çok sıkıntı yer olmuyor o kadar.
Canım Allah bağışlasın sağ salim kavuşun inşallah meleğinle. Rabbimin sevgili kulusun bu da bir sınav inşallah layığıyla geçersin Melek annesi olmak bir ayrıcalık. Sen çok çok iyi bir anne olacaksın daha da emin oldumKızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin pgtsiz transfer olmayın