- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #38.761
İnşALlah aciliyeti olmazda istediğiniz gibi sünnetiyle yaptırırsınız inşAllahBugün devlet hastanesinde çocuk cerrahiye randevumuz vardı. Kesinlikle ameliyat olacak diyor6 kilo ve üzeri olsaydı hemen tahlil isterdim ama 6 kilo altını bu hastanede ameliyat edemiyoruz dedi. Kasıkta şişlik morarma olursa acilen kanuni eğitim araştırma hastanesine götürün. Aciliyet olmazsa biraz daha bekleriz dedi. Inşallah aciliyet olmaz biraz daha toparlar yavrum sünnetiyle birlikte ameliyat yaptıracağız.
Canım çok geçmiş olsun. Geçen hafta bebekte kasık fitigindan bir arkadasin oğlu ameliyat oldu hem de bu nedenle sünnet oldu daha 1 aylik hiçbir sorun olmadı.. İnşallah güzel geçer sizindeBugün devlet hastanesinde çocuk cerrahiye randevumuz vardı. Kesinlikle ameliyat olacak diyor6 kilo ve üzeri olsaydı hemen tahlil isterdim ama 6 kilo altını bu hastanede ameliyat edemiyoruz dedi. Kasıkta şişlik morarma olursa acilen kanuni eğitim araştırma hastanesine götürün. Aciliyet olmazsa biraz daha bekleriz dedi. Inşallah aciliyet olmaz biraz daha toparlar yavrum sünnetiyle birlikte ameliyat yaptıracağız.
Canım nasılsın bebisler nasıl isimleri ne olacak kuzularinUmarım canım
Canım iyiyim şükür doktorum tam artışı beğenmedi galiba bugün de dahil kan testi tekrarladık sürekli çok şükür bugün son testimizdi , haftaya Cuma çağırdı kese için . Haftaya gittiğimizde nasipse hem keseyi görmeyi hem kalp atışını duymayı umut ediyoruz. Sen nasılsın , Aslan parçaları nasılKoncuyUmay nasılsın canım keseyi gördünüz mü
Testlerin kaç çıktı ki Rabb'im hayırlısı ile sağlıkla kucağında göstersin inşallah güzel haberlerini bekliyorumCanım iyiyim şükür doktorum tam artışı beğenmedi galiba bugün de dahil kan testi tekrarladık sürekli çok şükür bugün son testimizdi , haftaya Cuma çağırdı kese için . Haftaya gittiğimizde nasipse hem keseyi görmeyi hem kalp atışını duymayı umut ediyoruz. Sen nasılsın , Aslan parçaları nasıl
Bugün devlet hastanesinde çocuk cerrahiye randevumuz vardı. Kesinlikle ameliyat olacak diyor6 kilo ve üzeri olsaydı hemen tahlil isterdim ama 6 kilo altını bu hastanede ameliyat edemiyoruz dedi. Kasıkta şişlik morarma olursa acilen kanuni eğitim araştırma hastanesine götürün. Aciliyet olmazsa biraz daha bekleriz dedi. Inşallah aciliyet olmaz biraz daha toparlar yavrum sünnetiyle birlikte ameliyat yaptıracağız.
Canim çok teşekkür ederim insallah sen de keseyi görür kalp atışını duyarsin tüm süreç de sağlıkla devam etsinMaşAllahRabb im tamamına erdirsin sağlıkla kolaylıkla kavuşun yavrunuza inşAllah Amin her şey gönlünüzce olsun
3.gün embriyosuTestlerin kaç çıktı ki Rabb'im hayırlısı ile sağlıkla kucağında göstersin inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Benim büyük paşa iyi şükür ders çalışma konusunda isteksiz ben iteliyorum küçükte iyi hamd olsun cuma günü suunet olacak dişler gelecek sanırım iki eli ağzında sürekli
Sağol canım amin inşallahAyy çok geçmiş olsun inşAllah çabuk geçer maalesef hiç bir bilgim yok
Çok iyiyim canım, yarın kontrolüm var, bakalım kaç kg olmuşlar :) 34+5 oldum.. isimleri belli oldu ama buraya yazmayacağım.. öpüyorum seni..Canım nasılsın bebisler nasıl isimleri ne olacak kuzularin
Vay maşallah kardeşim ya sağlıkla kucaklarsınız mucizenizi eşinle inşallahSelamlar arkadaşlar uzun bir süre oldu yazamadim. Tek tek alintilamadim.Ama vakit buldukça hep okudum herkesin hikayesini. Aile gibi olduk pek ilginç gelse de bu kadar aidiyet duygusu
Tedavi süreci hamilelik kanama alanı derken sürecin sonuna geldim. Haftaya pazartesi günü Sezeryan olacak inşallah.. Çok zor zamanlar yaşadım yaşadık hep bilgi araştırdım paylaştım burada şimdi annelik deneyimlerinizi okudukça nasıl duygulaniyorum anlatamam.. Ya da anne olup halen burada destek olma durumu herkese tedavi surecinde olanlara doğum yapanlara .. Diyorum ki ne mutlu... Bu bağı kurmak. Birçok insandan yakın mesafede durabilmek..
Bundan mutevellit sürecin sonuna geldiğim bu zamanlarda da yazıp paylaşmak istedim bir ihtiyaç duydum
Herşey hepimiz için yolunda gitsin
Çok çok geçmiş olsun canım benim ya. Bir ara yanlış hatırlamıyorsamMerhaba kızlar nasılsınız buralar sessiz kalmış ben 1 haftadır kaşıntı ile uğraşıyorum karaciğer enzimlerim yükselmiş çok fena bir durum inşallah çabuk geçer gece uyku yok kaşıntıdan aranızda benim gibi olan varmı mı
İnşallah canım inşallah aciliyet olmaz Rabbim korusun yardımcısı olsun kuzumunBugün devlet hastanesinde çocuk cerrahiye randevumuz vardı. Kesinlikle ameliyat olacak diyor6 kilo ve üzeri olsaydı hemen tahlil isterdim ama 6 kilo altını bu hastanede ameliyat edemiyoruz dedi. Kasıkta şişlik morarma olursa acilen kanuni eğitim araştırma hastanesine götürün. Aciliyet olmazsa biraz daha bekleriz dedi. Inşallah aciliyet olmaz biraz daha toparlar yavrum sünnetiyle birlikte ameliyat yaptıracağız.
Ahh canim gordum sonradan da donemedim annemler vardi kalabalikti ev.sonrada unuttum gitti. Evet alisklamp yontemi ile yapildi. Bizde girdik sunnete.sunnet oncesi evde dus aldirdim.hemen fazlaligi alip o aparati takti dr. Sunnet sonrasinda bir jel antibiyotikli krem ve agri kesici fitil aldirdi. Fitili hemen kullandirdi 4 saat arayla sunnet sonrasi. Jelide her alt acmada aparat icinden pipi ucina siktik ve kucuk bir pamuk koydurdujeli emmesi icin pipi ucu.zamanini Yanlis hatirlamiyorsam 1 hafta sonra aparati cikarttirmaya gittik . Dr. Kendi cikariyor. Hatta gelmeden once bol kopuklu ilik suyun icine bebegi yatirinki aparat kolay ciksin dedi. Kendi nasil dusecekmis anlamadim canim yaa.tugken canım nasılsın adaş oglus nasıl
Canım cumaya oglusuum sünnet olacak Dr klips yöntemi ile yapiyormus sizinki gibi anladığım sünnete bizde gireceğiz o klips göbek bağı gibi kendiliğinden düşecek dedi aynisimi nelere dikkat etmeliyim geçen seni aradım duymadin veya müsait değildin bunları soracaktım
Canım haftaya kese göreceksiniz ha maşşallahCanım iyiyim şükür doktorum tam artışı beğenmedi galiba bugün de dahil kan testi tekrarladık sürekli çok şükür bugün son testimizdi , haftaya Cuma çağırdı kese için . Haftaya gittiğimizde nasipse hem keseyi görmeyi hem kalp atışını duymayı umut ediyoruz. Sen nasılsın , Aslan parçaları nasıl
Canim gecmis olsun vardi yasayan bir arkadasimiz dogum yapti . Kucuk hamisimiz diyordum ben ama adi aklima gemlediMerhaba kızlar nasılsınız buralar sessiz kalmış ben 1 haftadır kaşıntı ile uğraşıyorum karaciğer enzimlerim yükselmiş çok fena bir durum inşallah çabuk geçer gece uyku yok kaşıntıdan aranızda benim gibi olan varmı mı