- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi kinalikadin
- #37.861
Arkadaşlar elinde proluton depot iğne olup kullanmıycak olan var mı bana ve çevremdeki kişilere lazım ama bi türlü bulamıyoruz
Günaydın kızlar
canlarım nasılsın bayadır kaçırmışım sayfayı yazamamışım ama hepsini okudum yazılanların. Dilek'in konuyu takip edip bize yazmamasına çok kırıldım. Hepimiz çok merak etmiştik onu. Artık kendi bileceği bir şey. Umarım iyidir.
Biz cumartesi günü 4 aylık olduk. Ben 10 gün önce işe başladım. 8:30-16:30 çalışıyorum. Serroş bir anneanne bir babaanne geziyor :) Yorucu bir tempodayız ama sağlığımız yerinde şükür
Merhaba tecrübeli hanımlar
Benim doğuma yaklasık bir ay kaldı ama son bir kaç gündür kuyruk sokumu agrı yapıyor ve alt kasıklarımda da agrı basladı özellikle yürürken.
Doktor bol yürüyüs yap normal dogum için dedi ama bu bendekiler dogum belirtisi mi acaba yoksa normal mı bir ay kala baskı olması
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Maalesef benim transver oldugum zamanda yok o igneden o yuzden ilerki haftalarda kanamam oldu doktoru aradigimda direk o igneyi vurulmadigin icin oldu dediİğne hiçbir yerde yok malesef biz bulamadık en azından, onun yerine 2 ampül progestan 50 mg ampül veriyorlar. 3 günde bir vurulmak gerekiyor.
Evet canm çok hızlı geçiyor zaman ve bu beni korkutmuyor değil. Çalışan anne olmak bolca özlem demek :) çok özlüyorum kuzumu akşam da erken uyuduğu için az görüşebiliyoruz. Haftasonları bolca hasret gideriyoruzmaşallah size canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 4 aylık olmuşsunuz zaman ne kadar çabuk geçiyor nasıl iş hayatı ve çalışan anne olmak
canım sen hamile misin yoksaaa?Maalesef benim transver oldugum zamanda yok o igneden o yuzden ilerki haftalarda kanamam oldu doktoru aradigimda direk o igneyi vurulmadigin icin oldu dedi
Merhaba canım.Evet cnm dün oldum şükür. Uykuluyum bayağı o da ilaçlardan heralde onun dışında iyiyim canım bu sefer evde yalnızım o biraz kötü oldu.Öncekinde hep yatmıstım bu sefer öyle bir şansım olmadı.Allah ıstedıkten sonra her turlu olur dıyorum
canım hayırlı olsun transferin. Hep pozitif ol ki bebeğin sımsıkı tutunsun sana. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba canım.Evet cnm dün oldum şükür. Uykuluyum bayağı o da ilaçlardan heralde onun dışında iyiyim canım bu sefer evde yalnızım o biraz kötü oldu.Öncekinde hep yatmıstım bu sefer öyle bir şansım olmadı.Allah ıstedıkten sonra her turlu olur dıyorum
Teşekkür ederim cnm.Allah razı olsun.İyiyim çok şükür bu sefer Rabbim nasip eder inşallahcanım hayırlı olsun transferin. Hep pozitif ol ki bebeğin sımsıkı tutunsun sana. Güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen aynen:)) zombi gibiyim inan kiGünaydın canım, gerçi tünaydın da olabilir hatta iyi geceler bile uyar bence
Ayy çok sevindim canımm inşallah hayırlı mutlu haberlerini alırız. Sürekli yatma zaten. Dinlenmeye çalış arada evin içinde gezin. Netten komik videolar falan izle keyiflen. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahhhMerhaba canım.Evet cnm dün oldum şükür. Uykuluyum bayağı o da ilaçlardan heralde onun dışında iyiyim canım bu sefer evde yalnızım o biraz kötü oldu.Öncekinde hep yatmıstım bu sefer öyle bir şansım olmadı.Allah ıstedıkten sonra her turlu olur dıyorum
İnşallah cnm ya bir sürü ilaç var ztn onları kullanana kdr gün bitiyor.Sen kan sulandırıcı iğne kullanmısmıydın? Hibor diye bi iğne verdiler bana bi fena oldum vurunca şişti vurdugum yer.Merak ettım bende alısırım inşallah zamanla.Mecbur ayaktayım ztn cnm ara ara dinleniyorum.Sünger bob izliyorum çok severim bana iyi geldi oAyy çok sevindim canımm inşallah hayırlı mutlu haberlerini alırız. Sürekli yatma zaten. Dinlenmeye çalış arada evin içinde gezin. Netten komik videolar falan izle keyiflen. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahhh
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlümdekini muradını sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin devamlı yatma dolan evde bol bol su iç rahim kasilmalarini azaltıyor ve tutunmayı kolaylastırıyor güzel haberlerini alırız inşallahMerhaba canım.Evet cnm dün oldum şükür. Uykuluyum bayağı o da ilaçlardan heralde onun dışında iyiyim canım bu sefer evde yalnızım o biraz kötü oldu.Öncekinde hep yatmıstım bu sefer öyle bir şansım olmadı.Allah ıstedıkten sonra her turlu olur dıyorum
Evet canm çok hızlı geçiyor zaman ve bu beni korkutmuyor değil. Çalışan anne olmak bolca özlem demek :) çok özlüyorum kuzumu akşam da erken uyuduğu için az görüşebiliyoruz. Haftasonları bolca hasret gideriyoruzsiz nasılsınız küçük beyler nasıllar